Vaste & tijdelijke locaties

Mar 19, 2024, 4:57
De Wild Gallery, een plaats voor gesprekken over Europa

De Wild Gallery, een plaats voor gesprekken over Europa

12 september 2019

Interreg Europe, het hulpprogramma voor regionale en lokale overheden in heel Europa om een ​​beter beleid te ontwikkelen en te implementeren, besloot de 5de editie van haar jaarlijkse forum "Europe Let's Coorperate" te organiseren in de hoofdstad van Europa, in de Wild Gallery.

Het doel van het « Europe let’s cooperate » forum in de Wild Gallery was om mensen die geïnteresseerd zijn in samenwerking in Europa te verbinden en samen te brengen en hun ervaringen te laten delen. Bijna 500 gasten konden de impact en resultaten van interregionale samenwerking ontdekken.

Volgens Interreg zijn er tegenwoordig oplossingen die de Europese regio's kunnen helpen het beste van zichzelf te geven. Regio's worden nu gestimuleerd om hun potentieel te benutten en gebruik te maken van hun aangeboren sterktes. Om dit doel te bereiken, biedt Interreg Europe regionale en lokale overheden in heel Europa de mogelijkheid om ideeën en ervaringen over openbaar beleid in de praktijk te delen, waardoor de strategieën voor hun burgers en gemeenschappen worden verbeterd.

De kern van het evenement waren de ideeën, de uitwisseling van standpunten en het netwerken met collega's en partners uit heel Europa dankzij de deelname aan verschillende activiteiten in de zalen van de Wild Gallery. Dankzij het Interreg-initiatief konden collega's uit andere regio's hun inspiratie delen en ervaringen uitwisselen.

 Deze drie drukke dagen van het forum waren rijk aan leermomenten en inspiratie. In de sfeer en de warme lichten van Wild Gallery, was het Interreg Europe-forum in staat om zijn gasten en partners een unieke ervaring en een nieuwe manier om dingen te zien aan te bieden.  

Wild Gallery
Gerijstraat 11
B-1190 Brussel – Belgium
info@wildgallery.be
Tel
:+ +32 486 43 43 33 

Interreg
Les Arcuriales - Entrée D, 5e étage
45 rue de Tournai
59000 Lille – France
Tel: +33 328 144 100

Meer van Wild Gallery :