Nieuwsarchief

Dec 14, 2019, 0:46

Reclame-icoon Marc Fauconnier nieuwe voorzitter ACC, koepel Belgische communicatiebureaus

vrijdag, 13 december 2019 17:21

Marc Fauconnier, Executive Chairman bij FamousGrey, is door de Raad van Bestuur van ACC met unanimiteit verkozen als nieuwe Voorzitter. ACC is de koepel van de communicatiebureaus in België en telt vandaag 133 leden. Marc was tussen 2013 en 2017 zelf lid van de Raad van Bestuur en ligt in die hoedanigheid mee aan de basis van de uitbreiding van de ACC naar alle disciplines van de communicatiemix.

Wallonië. Het ideale bedrijfsuitje.

donderdag, 12 december 2019 16:43

Uw teams uitdagen tijdens een thema-event rond ondernemerschap? Uw medewerkers bedanken met een verrassende incentive? Met klanten onderhandelen in een uitzonderlijke setting en met een uiterst professionele service? Wallonië lost al uw verwachtingen in.

QuiXy, de nieuwe smart exhibition kit van Aluvision

donderdag, 12 december 2019 12:32

Quick meets easy, zo krijg je QuiXy. Eenvoud troef! QuiXy is een modulair standenbouwpakket waarbij je in een handomdraai vooraf bepaalde standbouwelementen vrij kan combineren. De perfecte match tussen hoogwaardige kwaliteit en doordachte eenvoud. En dit voor een slim budget. Bespaar tijd en werkkracht met QuiXy! The smart exhibition kit.

Gigantische ‘We Are Watching’ vlag op VN-klimaattop komt uit Roeselare

woensdag, 11 december 2019 14:32

Naar aanleiding van de VN-Klimaatconferentie trokken vrijdagnamiddag 6 december vele duizenden demonstranten door Madrid. In aanwezigheid van Greta Thunberg en de Spaanse acteur Javier Bardem ontrolden ze ‘We Are Watching’. Op die 600 m2 grote vlag vormen 15.000 portretten van klimaatactivisten uit 190 landen samen een imposant mensenoog. Voor de productie van de vlag klopten de initiatiefnemers aan bij VISIX.

Cup Concept zet in op herbruikbare bekers voor events

dinsdag, 10 december 2019 20:41

De Gistelse verpakkingsspecialist Bio Pack gaat voortaan ook herbruikbare bekers verdelen aan oa. lokale besturen en organisatoren van evenementen. Het heeft daarvoor met de Duitse marktleider de joint venture Cup Concept Belgium opgericht. Men speelt daarmee in op de nieuwe wetgeving rond cateringmateriaal en wegwerpverpakkingen, die vanaf 1 januari 2020 in voege treedt.

Fast Forward maakt jong talent warm voor een carrière bij EY

vrijdag, 06 december 2019 14:14

The war on talent is on. In 2020 laten de hogescholen en universiteiten weer een verse lading young potentials op de wereld los. EY Careers wil uit die groep afgestudeerden de beste kandidaten filteren en hen ervan overtuigen dat EY hen de carrière van hun dromen kan bezorgen. ‘Step into the spotlight’ is hun motto, want bij EY draait het allemaal om jou. Samen met Fast Forward profileerden ze zich, voor het tweede jaar op rij, als aantrekkelijke werkgever met ExplorEY.

New Balls Please gaat ultieme Opel Belgium-challenge aan!

donderdag, 05 december 2019 11:25

Live events zijn geen bouwpakketten: je krijgt geen kant-en-klare stukken om in elkaar te puzzelen. Een goed evenement organiseren vergt creativiteit, flexibiliteit en veel koffie. Niet zo lang geleden was het Opel Belgium die de vaardigheden van New Balls Please op de proef stelde. Voor de onthulling van hun nieuwe Corsa en Astra, hadden ze een event nodig dat de dynamiek, de jeugdige en verrassende aard van hun nieuwe modellen kon weergeven. Voor New Balls Please was het een ultieme challenge aan het einde van een record event seizoen.

Mobiele lichtbakken voor een beursstand of toonzaal

woensdag, 04 december 2019 14:57

Wil je met je beurswand alle aandacht naar je toetrekken op een grote beurs? Of sta je binnenkort op een (openlucht)event en wil je ervoor zorgen dat je opvalt naast de concurrentie? Krekels heeft mobiele lichtbakken die zorgen voor dat tikkeltje extra en die jouw beurswanden en winkelruimtes in no time een complete make-over geven.

VO Event valt in de prijzen op het BEA World Festival 2019

dinsdag, 03 december 2019 10:10

Tussen 27 en 30 november zakte de voltallige Europese evenementensector af naar Milaan voor de 19e editie van het BEA World Festival en de uitreiking van de Best Event Awards, de prestigieuze 'Golden Elephants' die de meest opmerkelijke en vernieuwende events ter wereld in het zonnetje zetten. VO Event won dit jaar de bronzen medaille in de MACRO B2B categorie voor het vijftienjarige bestaan van Alter Domus. 

Internationale handleiding voor ‘citywide’ events

maandag, 02 december 2019 12:45

Grote evenementen op wereldschaal kunnen steden, regio’s en landen op de kaart zetten. Een evenement zoals bijvoorbeeld de Olympische Spelen zorgt voor een wereldwijde zichtbaarheid, een groot aantal bezoekers, alsook een pak economische investeringen. ISO, de internationale organisatie voor standaardisering, werkt momenteel aan een nieuwe standaard om steden te helpen bij het beheer van deze evenementen.

De inhouse catering van Den Berg: gesmaakt bij élk event

vrijdag, 29 november 2019 08:00

Van een nieuwjaarsreceptie, over een productlancering, tot een seminarie: elk event heeft zijn eigen culinaire voorkeuren. De ene keer worden alle toeters en bellen boven gehaald, de andere keer is een broodjeslunch al meer dan voldoende. Hoe uitgebreid of hoe bescheiden ook, bij Den Berg staat een flexibel inhouse catering-team klaar dat élk event op smaak brengt.

Pagina 1 van 82