Nieuwsarchief

Oct 15, 2019, 1:11

Een dedicated eventmanager voor elk congres of event

vrijdag, 11 oktober 2019 21:51

Het Concertgebouw, gelegen aan de rand van het historische centrum van Brugge, is een kunstinstelling met een rijk artistiek programma. Maar daarnaast wordt het complex ook verhuurd voor het organiseren van congressen en evenementen. Het Business & Events-team van het Concertgebouw staat deze klanten bij om van hun event een succes te maken. Meer zelfs: wie het Concertgebouw kiest voor de organisatie van zijn congres of event, krijgt een vaste eventmanager om het goede verloop van A tot Z te begeleiden.

Happyland

vrijdag, 11 oktober 2019 21:44

Group Daenens, de overkoepelende structuur voor Dienstenaanhuis en Makkie, vierde in september de 15de verjaardag van deze twee bedrijven. The Media House werd ingeschakeld voor de organisatie van een grote Family Day, die de naam Happyland kreeg.

MaisonRouge blijft groeien in Brussel

vrijdag, 11 oktober 2019 19:15

People agency MaisonRouge zorgt al tien jaar voor enthousiast personeel op evenementen. Het verhaal begon met het hoofdkantoor in Gent, en nadien volgden ook vestigingen in Brussel en Antwerpen. Het kantoor in Brussel is een belangrijke poot van het agentschap, en mocht al voor heel wat mooie klanten werken. Maar men wil nog verder groeien. Marketingverantwoordelijke Ruben Vos legt uit wat MaisonRouge onze hoofdstad allemaal te bieden heeft.

Smile Safari

donderdag, 10 oktober 2019 13:35

Smile Safari, dat is de naam van het pop-up Instagrammuseum dat men tot 5 januari in de kelders van Tour & Taxi vindt. Het is een knotsgekke fotojacht voor het grote publiek, maar er zijn ook enkele mogelijkheden voor originele bedrijfsactiviteiten.

Aluvision for SketchUp: standen ontwerpen, nu nog makkelijker

donderdag, 10 oktober 2019 13:29

Standen ontwerpen is nu nog eenvoudiger met de Aluvision for SketchUp plug-in. In samenwerking met SketchUp, het gebruiksvriendelijke en veelzijdige 3D tekenprogramma, creëerde Aluvision een gratis plug-in waarmee je in een handomdraai nieuwe en unieke 3D standen tekent. Ga creatief aan de slag met het Aluvision kadersysteem, voeg meubilair en verlichting toe en ontwerp je stand in 1-2-3.

Play AV ondersteunt Sylvester voor Etion forum 2019

dinsdag, 08 oktober 2019 13:54

Op 16 september was het weer tijd voor het jaarlijkse ETION forum in de Ghelamco Arena. Ook dit keer was het een groot succes met meer dan 500 aanwezige leden en stakeholders. Deze keer stond het evenement volledig in het teken van de betekeniseconomie. In opdracht van Eventbureau Sylvester voorzag Play AV de volledige zaalinrichting van A tot Z, alsook de audiovisuele ondersteuning in klank & beeld.

The Oval Office stoomt Yuzzu-medewerkers klaar voor de toekomst met zomerse merkbeleving

donderdag, 03 oktober 2019 13:56

De naamsverandering van Touring Verzekeringen naar Yuzzu werd reeds enkele maanden geleden aangekondigd, maar begin september was het ook echt zover. Met een intern event voor al zijn medewerkers, gaf Yuzzu officieel de aftrap van een nieuw tijdperk. Het team van The Oval Office maakte er een frisse interne merkbeleving van die de waarden van Yuzzu tot leven bracht.

Zing Kerstmis: een unieke, verbindende activiteit

woensdag, 02 oktober 2019 10:35

Vrees niet… Het is niet de bedoeling dat u voor uw volgende teambuildingactiviteit van deur tot deur ‘Stille nacht’ zal gaan zingen om de kleuren van uw bedrijf uit te dragen en tegelijkertijd ook wat drinkgeld te verdienen… Als muziek de zeden verzacht, dan kan het samen creëren van een Kerstlied, op basis van de eigen waarden en die van het bedrijf, zorgen voor een ontegensprekelijk verbindend effect. Zeker in de kerstperiode, waar delen vaak centraal staat. Dit is precies wat Music4Biz u aanbiedt.

Nog meer studioruimte bij AED

vrijdag, 27 september 2019 14:43

Door het drukke schema zitten de 16 studio’s bij AED afgeladen vol, en moest er op zoek gegaan worden naar extra ruimte om al deze producties te kunnen faciliteren. Door in de watertank van de grote studio 12 een modulaire stalen constructie te plaatsen, kan er voortaan bijkomend 875 vierkante meter studiovloer worden gecreëerd zodat alle televisieprogramma’s, showproducties en evenementen bij AED Studios kunnen ondergebracht worden.

Pagina 1 van 79