Nieuwsarchief

Jun 24, 2021, 8:07

SOKO Rooftop, een eventlocatie op niveau van uw meetings en teambuildings

woensdag, 16 juni 2021 12:15

SOKO is een groot, gloednieuw terras geïnstalleerd op het dak van het "slakkengebouw". Dit kantoorgebouw, gelegen langs het Vierarmenkruispunt in Kraainem, wordt gekenmerkt door drie kleurrijke slakken die omhoog klimmen. Het dakterras biedt 80 zitplaatsen (in Covid-veilige modus), een afterwork vanaf 17.00 uur, cocktails en DJ-sets, allemaal met een 360° zicht op het bladerdek van het Zoniënwoud. Ook het organiseren van meetings of teambuilding is hier mogelijk.

Lay’s® zet een van haar meest succesvolle lanceringen in de Benelux neer in jaren!

maandag, 14 juni 2021 11:12

Lay’s® - marktleider in snacks van drank- en voedingsproducent PepsiCo - lanceerde 3 nieuwe smaken in samenwerking met Pizza Hut™, KFC® en Subway® met het idee dat de consument vandaag dolgraag op restaurant gaat om er memorabele momenten te beleven! Hetzelfde gevoel dat een aperitief met je geliefden én een krokant chipje oproept. Waarom dus niet beide combineren? Een verrassende samenwerking met wereldbekende restaurantketens werd op poten gezet, wat voortvloeide in een sterk staaltje succesvolle co-branding anno 2021.

Coeur Catering terug in ‘full form’

donderdag, 10 juni 2021 10:47

Het heeft het de afgelopen maanden stevig gejeukt bij het team van Coeur Catering. De drive om uniek gepersonaliseerde, hoogste memorabele evenementen op poten te zetten is namelijk niet te temmen. Nu is Coeur Catering helemaal terug in ‘full form’, en zet het opnieuw volop zijn schouders onder allerhande feestelijke gelegenheden.

TEAMBUILDING | Bereid u net zoals de Rode Duivels voor het EK ook voor op de komende gebeurtenissen!

donderdag, 10 juni 2021 10:09

Werk net als het Belgische nationale voetbalteam dat hard heeft gewerkt om de eindronde van Euro 2020 te bereiken, als team aan uw toekomstige overwinningen met een voorbereidende teambuildingactiviteit! De ideale gelegenheid om aan de teamgeest te werken en de banden tussen collega's te versterken! Het Convention Bureau Liège – Spa Businessland nodigt u uit om enkele van de beste teambuildingactiviteiten in de provincie Luik te ontdekken.

FlyAway lanceert streamingplatform Vizual

dinsdag, 08 juni 2021 13:31

Tijdens de coronacrisis hebben online events een welgekomen oplossing geboden. Maar ook na deze moeilijke periode zullen online en hybride events een plek op de markt blijven behouden. FlyAway heeft met Vizual een zeer toegankelijk platform ontwikkeld waarmee organisatoren hun online of hybride events naar een hoger niveau kunnen tillen.

VO organiseert webinar rond circulaire economie en events

donderdag, 03 juni 2021 12:06

De gezondheidscrisis heeft de relatie tussen klanten en agentschappen en de manier waarop we werken voor altijd veranderd. Er heeft een revolutie plaatsgevonden in de evenementensector en het is meer dan ooit tijd om meer duurzaamheid te integreren als bron van innovatie en oplossingen. Om deze uitdaging voor de spelers in de sector, maar ook voor alle adverteerders en instellingen die events organiseren te bespreken, nodigt VO Event verschillende experts uit voor een live webinar (FR).

Kunstwerken vullen Kursaal meer dan ooit aan als unieke eventlocatie

donderdag, 27 mei 2021 11:11

Het Kursaal staat al bekend als unieke concert- en evenementenlocatie maar zelfs trouwe bezoekers hebben ongetwijfeld nog niet alle kunstwerken ontdekt die met het gebouw verweven zijn. De wandtekening van Paul Delvaux siert al decennialang de Delvauxzaal, maar ook meer verborgen kunstwerken maken van de locatie een Flanders Heritage Venue erkend door Toerisme Vlaanderen. “Kunst en events komen meer dan ooit samen in één verhaal.”

Gouden Giraffe Event Awards: de 13 beste evenementen van Nederland

dinsdag, 25 mei 2021 11:59

Maar liefst 13 evenementen vielen bij deze editie van de Gouden Giraffe Event Awards in de prijzen. De awards voor de beste business events van Nederland (live communicatie en experience marketing) werden vorig jaar ivm corona uitgesteld en dus waren er dit jaar prijzen voor evenementen uit zowel 2019 als 2020 en mocht de vakjury in de 6 categorieën awards uitreiken aan fysieke live events én online events.

Itzu Jobs en Mise en Place bundelen hun krachten via strategische samenwerking

dinsdag, 25 mei 2021 11:51

Het uitzendkantoor Itzu Jobs (onderdeel van de HR- en facilitaire dienstengroep ITZU) en het uitzendkantoor Mise en Place, gespecialiseerd in horeca- en hospitality profielen, bundelen hun krachten via een strategische samenwerking. Dankzij dit partnership met Itzu Jobs wil Mise en Place haar positie op de Belgische markt nog versterken en verder bouwen aan haar groei.

Pagina 1 van 98