Nieuwsarchief

Dec 17, 2018, 13:19

Ben je ook zo’n natuurmens en hou je van een lekkere frisse boswandeling in hartje winter?

donderdag, 13 december 2018 11:03

En nog meer als de wandeling je brengt langs adembenemende panorama’s van valleien en bossen, en als je mag lopen aan de toppen van de bomen op een prachtige bladerdakbrug? En wilde dieren bewonderen, die rondlopen in hun natuurlijke omgeving: wolven, herten, lynxen, oerossen… met hun mooiste wintervacht? Kom dan naar het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han en geniet van een heerlijke winterdag in de volle natuur!

Cursus Crowd Science en Risk Analysis

donderdag, 13 december 2018 11:02

Na twee succesvolle edities organiseren ToB-Seen en CrowdSafetyTraining (The Square Metre) in januari opnieuw de 3-daagse cursus Crowd Science en Risk Analysis (level 5). Deze cursus is speciaal ontworpen voor iedereen die verantwoordelijk is voor de veiligheid van het publiek tijdens evenementen en dus de basisbeginselen en toepassingen van crowd science dient te kennen.

Organiseer uw kick-off evenement bij BluePoint

donderdag, 13 december 2018 11:00

Met nog maar een maand te gaan, komt het jaar 2018 stilaan tot een einde. Dit betekent dat u op een hopelijk succesvol bedrijfsjaar kunt terugkijken, en nog belangrijker, vooruit kunt kijken naar het nieuwe jaar. Hoog tijd om een hoofdstuk af te sluiten en nieuwe plannen bekend te maken.

Een ideale gelegenheid dus om met uw teams een kick-off evenement te organiseren.

PFL als AV-partner voor VITO tijdens Supernova

maandag, 10 december 2018 13:41

Van 27 tot 30 september vond in Antwerpen op het Eilandje de eerste editie van SuperNova plaats. PFL realiseerde er in opdracht een aantal technische hoogstandjes. Dit resulteerde onder meer in een ‘mind-blowing’ live beleving waarin het publiek aan de hand van ‘live experiences’ kennis kon maken met de technologische innovaties en duurzame onderzoeksprojecten van VITO.

Organic-Concept zoekt een Brand Marketing Manager

maandag, 10 december 2018 13:37

Exclusieve tenten voor buitengewone evenementen – dat is waarvoor Organic-Concept staat. Denk daarbij aan onvergetelijke tuinfeesten, premium festivals, magnifieke huwelijksfeesten, outdoor recepties, originele bedrijfsfeesten, … Maar ook op-maat-gemaakte overkappingen voor tuinen en terrassen, houten vloeren en wandelpaden.  Organic-Concept slaagt erin om eender welke locatie om te toveren tot een magische plek! En dat doen ze dankzij hun professioneel team. Wil jij hieraan meewerken? Solliciteer dan nu.

MOZAIC verwelkomt events

vrijdag, 07 december 2018 10:50

Wie vandaag de deuren van MOZAIC opent, ontdekt een uniek kader in de bruisende wijk ‘t Eilandje in Antwerpen. Deze vroegere gaarkeuken werd volledig omgetoverd tot een luxueuze eventlocatie met een op maat gemaakte marmeren toog, prachtige fluwelen banken en balcony tafels op de bovenverdieping.

PRG investeert in Movecat

vrijdag, 07 december 2018 09:50

Production Resource Group LLC, (PRG), ‘s werelds toonaangevende leverancier van technologische oplossingen voor de entertainment- en evenementensector, investeert in Movecat, innovatieve motion takels, die bekend staan om hun uitzonderlijk flexibele bediening, terwijl ze de hoogste veiligheidsstandaard bieden op de markt.

Levi lanceert exclusief porselein, een samenwerking tussen San Pellegrino en Serax

donderdag, 29 november 2018 14:11

The sky is the limit. Dat namen topontwerper Charles Kaisin, sterrenchef David Martin, het watermerk S.Pellegrino en Serax met veel plezier letterlijk. Hun gecombineerde inzichten, ervaring en niet te vergeten, talenten, leidden tot een 'modulair' porseleinen servies met 'internationale sterallures’ dat de gerechten letterlijk op een voetstuk plaatst.

Snellere stadiontoegang fans RDW Molenbeek door test met biometrische herkenning

donderdag, 29 november 2018 14:07

Seizoenskaarthouders van de Belgische voetbalclub RWD Molenbeek zullen in de nabije toekomst dankzij gezichtsherkenning toegang krijgen tot hun thuisstadion. Het project is nog in een testfase maar als fans van de club online hun seizoenskaarten bestellen hebben ze nu al de keuze om een ​​foto te uploaden. Deze foto zal vervolgens gekoppeld worden aan het beeld dat twee camera's maken bij de ingang voor abonnementhouders in het stadion. Zo zullen ze gebruik kunnen maken van een snellere toegang tot het stadion, via de zogenaamde fast lane. Voor dit doeleinde zal er begin volgend jaar een automatische poort geïnstalleerd worden.

Geslaagd event voor 20 jaar Audi TT

donderdag, 29 november 2018 14:03

De Audi TT bestaat 20 jaar en dit werd uitgebreid gevierd op het circuit van Zolder met de Belgische TT-bestuurders. Maar liefst 140 TT-fans maakten er een rondje op het circuit. Verder konden ze er in première kennismaken met het speciale jubileummodel TT 20 Years, dat in een beperkte oplage van 999 stuks geproduceerd wordt. D’Ieteren zocht voor dit exclusieve klantenevent een geschikte hospitality tent die paste binnen de Audi-stijl.

Pagina 1 van 67