Nieuwsarchief

Oct 22, 2024, 13:20

The Little Voice activeert de « vriendschapsmodus » voor Vivalis

donderdag, 17 oktober 2024 21:04

Verschillende onderzoeken wijzen op een zorgwekkende toename van mentale problemen. Uit het onderzoek Health Behaviour in School-aged Children (HBSC), uitgevoerd in Wallonië en Brussel, blijkt bijvoorbeeld dat het gevoel van eenzaamheid tussen 18% en 38% van de leerlingen in het 4de, 5de en 6de middelbaar treft. In Brussel deelt 24% van de jongeren dit gevoel. Dat is de reden waarom Vivalis The Little Voice vroeg om een ​​bewustmakingscampagne omtrent geestelijke gezondheid te creëren: “switch naar vriendschapsmodus”.

Nieuwe multifunctionele camera's verhogen de creativiteit

dinsdag, 15 oktober 2024 13:40

Panasonic Connect Europe heeft twee nieuwe baanbrekende multifunctionele 4K-camera's aangekondigd, de AW-UB50 en de AW-UB10, die zijn ontworpen om creativiteit op het gebied van videoproductie alle ruimte te geven. Beide box-style camera's zijn gebaseerd op LUMIX digitale cameratechnologie met verwisselbare lens en zijn uitgerust met een groot aantal nieuwe functies die zijn ontworpen om de workflow van videoproducties te stroomlijnen.

Lancering van The Little Voice, het nieuwe creatieve bureau van VO Group

dinsdag, 15 oktober 2024 13:15

VO Group kondigt de oprichting aan van The Little Voice, het nieuwe creatieve bureau binnen de groep. Ontstaan uit de samensmelting van de teams van VO Citizen en Voice Agency, onderscheidt The Little Voice zich door een heldere en gespecialiseerde dienstverlening, gedragen door een team met versterkte expertise in creative direction, mediastrategie en contentcreatie.

The Oval Office stemt voor OVAL

dinsdag, 15 oktober 2024 13:12

In een wereld vol harde lijnen en scherpe hoeken, geeft The Oval Office haar stem aan empathie. Het creative agency, gespecialiseerd in brand experiences, zet resoluut in op verbinding. Dat wordt heel duidelijk in haar nieuwe identiteit: vanaf 15 oktober gaat het bureau verder onder de naam OVAL.

Kursaal Oostende blijft open!

donderdag, 10 oktober 2024 09:29

Hoewel de concertzaal tijdelijk gesloten zal zijn, zijn wij blij om aan te kondigen dat de prachtige Erehal 's avonds beschikbaar blijft voor jouw evenementen. Of je nu een receptie, walking dinner of personeelsfeest wilt organiseren, de Erehal biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke avond.

Kursaal Oostende pakt uit met pop-up concertzaal

donderdag, 03 oktober 2024 09:44

Zoals reeds eerder aangekondigd, sluit Kursaal Oostende de deuren van de concertzaal voor een uitgebreide renovatie. De zaal wordt omgebouwd tot een multifunctionele eventzaal waar in de toekomst zowel staande als zittende evenementen kunnen doorgaan. Tijdens de verbouwingen van de concertzaal, zal Kursaal Oostende tot en met december 2025 voorstellingen organiseren in de Erehal. Deze multifunctionele ruimte wordt omgetoverd tot een pop-up concertzaal, waar zowel bezoekers als artiesten een unieke ervaring gaan beleven.

Happy Rebels Festival 2024: sign of union

donderdag, 26 september 2024 11:51

Thor Park in Genk was het bruisende decor voor de tweede editie van het Happy Rebels festival voor de medewerkers van HR service groep House of HR, dat plaatsvond van 6 tot 8 september 2024. Dit grootschalig teambuilding-evenement, georganiseerd door productiehuis Sylvester, bracht meer dan 3000 teamleden samen vanuit heel Europa om hen enerzijds te bedanken voor hun dagelijkse inzet en anderzijds in te zetten op hun employer branding.

Fast Forward en Luckytree – organiseren succesvolle eerste editie van ASFALT Festival

donderdag, 26 september 2024 11:42

Fast Forward en Luckytree dompelden met ASFALT Gent onder in de wereld van street sports en urban culture. Drie dagen lang was Gent het speelterrein van atleten, artiesten én bezoekers. Het grootste street sports en urban culture festival van België zette meer dan twintig verschillende street sports en een scala aan urban culture-activiteiten in de kijker.

The Oval Office en CJM beschermen minderjarigen tegen schadelijke inhoud van tv-programma’s

dinsdag, 24 september 2024 14:45

The Oval Office en het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) kondigen met trots de lancering van de campagne voor 'GoedGezien' aan, een gloednieuw classificatiesysteem voor audiovisuele media in Vlaanderen. Vanaf 30 september zal bij het begin van elk tv-programma op Vlaamse televisie en streamingdiensten een symbool getoond worden dat aangeeft voor welke leeftijd het programma schadelijk is en welke inhoud het bevat.

MediaMixer versterkt haar interne redactie met journalistieke contentstrateeg Hans Hermans

dinsdag, 24 september 2024 14:39

Met de komst van content strategist Hans Hermans zet MediaMixer een belangrijke stap in de realisatie van haar ambitieuze groeiplan. Hans bouwt mee de MM Redactie uit, waarin alle inhoudelijk redactionele competenties worden verzameld. Communicatiebureau MediaMixer groeit zo nog meer naar dé full servicepartner bij uitstek voor complexe sectoren en complexe verhalen.

Gratis Tickets voor Festivak 2024 - Nu Beschikbaar

donderdag, 19 september 2024 10:11

De inschrijvingen voor Festivak 2024 zijn geopend! Het toonaangevende evenement voor de evenementenbranche vindt plaats op 13 en 14 november in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Dit jaar belooft wederom een spectaculaire editie te worden, met meer dan 250 exposanten, 40 boeiende lezingen en de introductie van de gloednieuwe Food, Fun & Entertainment hal.

Evenementen op de kaart. Make Belgium great again!

donderdag, 19 september 2024 10:08

Het is tijd om België niet enkel op de kaart te zetten als land van chocolade en bier, maar ook als evenementenland. De Belg is trots op haar evenementen, vindt het steeds belangrijker om evenementen te kunnen bezoeken en hoopt dat onze nieuwe regering evenementen meer op de kaart zal zetten de komende jaren. Dat leren de resultaten van de kwartaalonderzoeken van de confederatie die de Belgische eventsector vertegenwoordigt. Het onderzoek dat Event Confederation in juli 2024 in samenwerking met iVOX heeft uitgevoerd bij een representatieve steekproef van 1.000 Belgen toont bovendien aan dat bezoekers van evenementen meer vertrouwen hebben in een positieve toekomst dan niet-bezoekers.

Pagina 1 van 125