Nieuwsarchief

Feb 20, 2019, 8:30

2019, het jaar van de happiness bij TTPE

woensdag, 13 februari 2019 11:09

2019 is het jaar van Happiness op de werkvloer! Reeds 2 jaar zit er in het team van To The Point Events een Chief Happiness Officer. “Zij doet dat fantastisch voor ons team. Op onze gloednieuwe website zullen we ook regelmatig aandacht schenken aan die happiness missie. Maar sharen is caren! Dit zijn haar 8 vrolijke en onmiddellijk toepasbare tips voor jouw bedrijf”, verklaart zaakvoerder Bart Koninckx.

Betere pitches, maar nog steeds veel te talrijk

dinsdag, 12 februari 2019 10:54

De Belgische evenementenagentschappen zien een positieve evolutie voor wat betreft het verloop van de eventpitches. Toch vinden ze dat er nog steeds veel te veel gepitcht wordt. Meer zelfs, het opbouwen van een langdurige relatie met een klant blijkt steeds moeilijker te worden.

Vacature Office Manager bij Dazzle Events

maandag, 11 februari 2019 16:05

Dazzle Events heeft een passie voor celebration events en communication events. Het agentschap staat voor een correcte aanpak en de drang om het onmogelijke waar te maken. Om deze persoonlijke service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, wil men het team versterken met een Office Manager met financiële kennis.

Zebrastraat - de bruisende ontmoetingsplek!

maandag, 11 februari 2019 15:47

Op zoek naar een leuke zaal voor je evenement of meeting? Van boardmeetings en recepties tot meerdaagse congressen en productlanceringen, alles is mogelijk! Er lopen verschillende tentoonstellingen in de tentoonstellingsruimte, neem gerust een kijkje tijdens je evenement of plan een gegidste tour als activiteit in!

De Zebrastraat is een uniek gegeven in Gent en rust op drie pijlers: wonen, cultuur en evenementen. Je kan er woningen huren, cultuur beleven en evenementen organiseren. Deze inspirerende locatie ligt aan de rand van Gent en biedt een excellent staaltje van prachtig gerenoveerde en gloednieuwe architectuur.

De 20 finaleprojecten zijn bekend!

maandag, 11 februari 2019 13:01

De Jury van de BEA Awards 2019 heeft de 20 beste eventcommunicatieprojecten van het jaar geselecteerd. Deze finaleprojecten zullen op 27 maart worden gepresenteerd in het Congrescentrum Lamot. Voor de communicatie- en marketingverantwoordelijken biedt deze dag een unieke gelegenheid om te ontdekken op welke verschillende manieren de tool ‘event’ gebruikt kan worden in hun marketingmix.

Eventnews en Eventonline ondersteunen de BEA Awards

dinsdag, 05 februari 2019 16:03

Eventonline en Eventnews hebben besloten deel te nemen aan het 'Share the Spotlight'-concept van de BEA Awards 2019. Concreet hebben de directies van de twee belangrijkste mediakanalen binnen de Belgische eventsector ermee ingestemd om gezamenlijk, uniform en gelijktijdig te communiceren rond de competitie, die op 27 maart 2019 in Mechelen zijn apotheose krijgt.

“Wie de BEA heeft georganiseerd, die heeft zijn strepen verdiend in deze sector”

maandag, 04 februari 2019 13:12

Met een geslaagde jubileumeditie zette Bevas afgelopen jaar de kers op de taart van een drie jaar durende samenwerking met de BEA Awards. Een allesbehalve gewoon evenement om te organiseren, omwille van de talrijke partners en het toekijkend oog van de ganse sector. Met Patrick Vermaerke en Jeroen Van de Velde blikken we terug op drie BEA-edities met een Bevas-stempel.

Neem de sociale media van VO Event over tijdens ‘Les Magritte du cinéma’

vrijdag, 01 februari 2019 10:04

Komende zaterdag 2 februari organiseert VO Event voor de vierde keer op rij de prijsuitreiking van ‘Les Magritte du cinéma’. Een avond georganiseerd door de Académie André Delvaux in samenwerking met de RTBF. Naar aanleiding van dat prestigieuze evenement nodigt VO Event haar community uit om te interageren met de community managers ter plaatse en samen met hen verslag uit te brengen van de avond op de sociale media.

Mira Sofia, dime Sofia. Internationaal detacheren doe je zo…

vrijdag, 01 februari 2019 09:53

Stel je bent standenbouwer. Je wordt ingehuurd door een groot eventbureau om op twee dagen tijd zeven van de twaalf Brusselse Heizelpaleizen van de nodige beursstanden te voorzien. Een commercieel bijzonder interessante opdracht, ware het niet dat je daarvoor serieus wat handen tekort komt. Inderhaast ga je op zoek naar versterking. Je vindt, via internet, twee Bulgaarse standenbouwfirma’s die, tegen wel zeer aantrekkelijke voorwaarden, onmiddellijk twintig man versterking kunnen leveren. Doen? Of toch maar beter oppassen?

Play AV voorziet GSMA-kantoren van AV

donderdag, 31 januari 2019 12:51

GSMA Europe vertegenwoordigt en leidt mobiele netwerkoperators in Europa, Rusland en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten. Play AV voorzag alle ruimtes in het compleet nieuwe hoofdkantoor in Brussel van hoogstaand audiovisueel materiaal, om blijvend in contact te kunnen staan met alle klanten en vestigingen over heel de wereld. 

Pagina 1 van 70