Nieuwsarchief

Apr 26, 2019, 9:59

HD Ledshine verbluffend op Prolight + Sound

donderdag, 25 april 2019 12:55

Begin deze maand vond naar jaarlijkse gewoonte de vakbeurs Prolight + Sound plaats in Frankfurt. HD Ledshine lanceerde er het tweede exemplaar van ‘World’s largest mobile screen’ en sloeg bezoekers met verstomming door dit wereldrecord op te stellen op enkele centimeters naast het eerste exemplaar dat amper 1 jaar geleden op exact dezelfde locatie werd gelanceerd.

Differentieer met beMatrix kaders in extreme vormen

donderdag, 25 april 2019 12:45

Met het beMatrix kadersysteem zijn zowat alle vormen, lijnen en constructies denkbaar en haalbaar. Veelal kiezen standenbouwers voor de standaard maatvoering & vorm van kaders. Echter u kan ook kiezen voor een op maat gemaakt frame in een niet-traditionele vorm (trapezium, driehoek, zeshoek, …). Op die manier onderscheidt u zich bovendien van uw collega’s in de sector!

Top 10 Hostessenagentschappen: Look & impressions

dinsdag, 23 april 2019 11:47

Hosts, hostessen en informanten zijn soms de enige menselijke link die de deelnemers en de organisatoren van een evenement met elkaar verbindt. Verschijning, houding, een paar woorden die worden uitgewisseld om te verwelkomen of te informeren,… deze medewerkers zijn niet zomaar statische visitekaartjes. Ze zetten de toon van het evenement. Dit is de Top 10 Hostessenagentschappen 2019…

Ostend Sea P’Lace – Hippodroom Oostende ontvangt meer dan 800 offshore wind professionals op de vijfde editie van de Belgian Offshore Days.

dinsdag, 23 april 2019 09:36

Op 20 en 21 maart vond de vijfde editie plaats van de Belgian Offshore Days, in Oostende. 61 bedrijven en meer dan 800 internationale offshore wind professionals schreven zich in voor deze tweedaagse, die opnieuw op de hippodroom plaats vond. Focus op deze vijfde Belgian Offshore Days lag dit jaar op de ontwikkeling van dienstverlening die nodig is om de bestaande en toekomstige windparken te onderhouden.

Opening: Hotel Sablon****

donderdag, 04 april 2019 11:16

Hotel Sablon, een trendy 4 sterren boetiekhotel en partner van Meeting in Brugge heeft zijn deuren geopend op 17 april 2019. Je vindt er 43 luxe kamers en suites, gratis wifi, een 5 sterren ontbijt, een modern interieur met ‘living room’ en exclusieve bar met leeftuin. Het hotel is centraal gelegen tussen de Markt en ’t Zand. Het unieke decor en de uitstekende dienstverlening bezorgen u als gast een onvergetelijke beleving.

Exceptional Events zet zichzelf meteen op de kaart met een BEA-trofee

donderdag, 04 april 2019 10:44

Hoewel het agentschap een pak ervaring in huis heeft, is Exceptional Events een nieuwe naam binnen de eventsector. Het was voor velen misschien een verrassing om het team bij een eerste deelname meteen op het BEA-podium te zien. Exceptional Events kreeg een Recognition Award overhandigd voor de 360°-aanpak en het liefdadigheidsaspect van hun project voor Galapagos. Kortom, een meer dan geslaagde start voor het Mechelse agentschap.

VO neemt Alter Domus mee op een cruise naar goud

donderdag, 04 april 2019 10:41

In de categorie Business to Enterprise B2E, was het BEA-goud dit jaar voor VO Event. Het Brusselse agentschap overtuigde de jury met een uitgebreid project om de vijftiende verjaardag van Alter Domus te vieren. Om van dit gebeuren een onvergetelijk bedrijfsevenement te maken, bedacht het incentiveteam van VO Event, onder leiding van Denis de Wagheneire, een buitengewoon concept dat niet moest onderdoen voor de grootste modeshows. Ze slaagden erin om medewerkers uit alle uithoeken van de wereld samen te brengen en een enorme betrokkenheid te creëren binnen deze omvangrijke en diverse groep.

VO Event valt in de prijzen tijdens de Heavent Awards 2019

woensdag, 03 april 2019 17:06

Vorige vrijdag verzamelde de hele eventsector in Cannes voor de uitreiking van de prestigieuze Heavent Awards 2019. VO Event wist de jury te overtuigen met haar evenement voor 15 jaar Alter Domus, waardoor het agentschap nog maar eens mocht schitteren op internationaal niveau. Een paar dagen eerder had het team voor hetzelfde event al de hoofdprijs in de wacht gesleept op de BEA Awards.

Beste Nederlandse events bekroond met Gouden Giraffe Event Awards

dinsdag, 02 april 2019 16:39

Zo’n 600 marketeers, communicatieprofessionals, eventmanagers en eventprofessionals waren maandag 1 april aanwezig bij de uitreiking van de Gouden Giraffe Event Awards in Jaarbeurs Beatrix Theater. Zij zagen Tata Steel, Dept Agency, Tomingroep, Curlingbond, Magnum, DenkProducties en AFAS beloond worden met Gouden Giraffen voor de meest impactvolle eventmarketing en live communicatie van Nederland.

The Oval Office laat windenergie beleven en pakt goud

dinsdag, 02 april 2019 16:27

The Oval Office heeft een gouden BEA Award gewonnen met de Offshore Wind Energy Experience voor het Belgian Offshore Platform. Het project werd door de jury gekozen tot het beste Institutional Event van het voorbije jaar. Afgelopen zomer slaagde The Oval Office erin om offshore windenergie – die ver weg op zee geproduceerd wordt – met een live communication beleving tot vlakbij de consument te brengen.

Recognition Award voor musical ZOO of Life

maandag, 01 april 2019 10:26

Naast het aanduiden van een gouden BEA-winnaar in elk van de vier categorieën, had de jury ook de mogelijkheid om speciale Recognition Awards toe te kennen voor events die zich op een bijzondere manier hebben onderscheiden. Het project ZOO of Life van de Antwerp Zoo Society was zo’n case. Voor de 175ste verjaardag van de dierentuin werd een musical gecreëerd met een unieke mix van professionals en vrijwilligers. De jury wou de geslaagde community engagement van het project dan ook belonen met een speciale award.

Na brons en zilver, nu ook goud voor CityCubes

maandag, 01 april 2019 10:23

Brons in 2016 en 2017, zilver in 2018 en goud in 2019. Dat is het spectaculaire parcours dat CityCubes de voorbije jaren heeft afgelegd tijdens de BEA Awards. Net als in 2018, scoorde het team van Dieter Veulemans dit jaar opnieuw met een project in opdracht van supermarktketen Lidl. In Gent werd een pop-uprestaurant geopend waar de blokkende studenten van een lekkere maaltijd konden genieten. Een initiatief dat heel erg in de smaak viel bij de studenten, maar dus ook bij de BEA-jury!

Belgian Sponsorship Awards: ING en AG Insurance zijn de grote winnaars

maandag, 01 april 2019 10:17

Tijdens de Sponsorship Awards heeft ING de trofee 'Best of Belgium' gewonnen voor haar 'ING Red'-project. Dankzij deze prijs heeft ING het voorrecht België te vertegenwoordigen tijdens de volgende "Best of Europe Award", georganiseerd door de European Sponsorship Association (ESA) in Londen. AG Insurance werd gehuldigd in de categorie "Beste sponsoring" voor zijn sponsoring van de AG Antwerp 10 Miles & Marathon.

MeetMarcel is opnieuw op de afspraak

vrijdag, 29 maart 2019 10:33

Net als in 2018 pakte MeetMarcel dit jaar de gouden BEA-trofee in de categorie B2B Events. Tijdens de presentatie door Bartel Van Iseghem raakte de jury sterk onder de indruk van de emoties die de “Copperhead Bartender Days”, een event in de stijl van The Great Gatsby, opwekten. Ontdek hier alles over deze gouden case van het Brugse agentschap…

Driemaal ervaring erbij voor Event Masters

donderdag, 28 maart 2019 16:00

Het Willebroekse eventbureau heeft met zijn ‘World-departement’ al heel wat (internationale) ervaring in huis en sinds kort mocht Event Masters maar liefst drie nieuwe collega’s verwelkomen. Mieke Festjens en Nel Watty zetten hun schouders mee onder het Incentive&Travel-departement, terwijl Sebastien Nolens, na heel wat ervaring bij Visit Brussels, de sterke groei van het PCO&DMC-department mee ondersteunt.

Dinner on the Lake

woensdag, 27 maart 2019 14:08

Op zoek naar een unieke event locatie die een gevestigde waarde is maar toch telkens verbaast? Met de vierde editie van “Dinner on the Lake” trekt het drijvend restaurant zoals steeds de kaart van de vernieuwing. Op een nieuwe exclusieve locatie in De Pinte, nabij Gent, zal het pop-up restaurant dit jaar indruk maken met zijn feeërieke setting en een re-design van het vlot.

Event Flooring Services wordt Cover Flooring

woensdag, 27 maart 2019 13:54

Event Flooring Services en het Nederlandse Hebo Flooring Solutions gaan vanaf 1 april 2019 samen verder onder de naam Cover Flooring. Normen en waarden worden op elkaar afgestemd om one big family te vormen: een dynamisch, efficiënt en professioneel team, dat zin heeft om met uw project aan de slag te gaan en zijn grenzen letterlijk en figuurlijk voor u te verleggen.

Push To Talk organiseert opening De Boogkeers voor Antwerp Management School

maandag, 25 maart 2019 10:38

Push To Talk organiseerde de officiële opening van De Boogkeers, de nieuwe campus van de Antwerp Management School. Daarbij werden ook het nieuwe logo en huisstijl bekendgemaakt. Tijdens de opening kon het kruim van de academische en ondernemerswereld met elkaar kennismaken en contacten leggen. Zo ontstaat de basis om in de toekomst samen innovatieve oplossingen te creëren.

Pagina 1 van 72