Vaste & tijdelijke locaties

Nov 16, 2019, 22:25
De Wild Gallery in de kleur van ecologie

De Wild Gallery in de kleur van ecologie

20 juni 2019

Eerder dit jaar verwelkomde de Wild Gallery de politieke partij Groen voor haar verkiezingscampagne. Het thema ecologie werd in de verschillende ruimtes duidelijk naar voren geschoven!

Meer dan 1000 Groenen waren die dag aanwezig om te vechten voor de zaak die zo belangrijk voor hen is, namelijk ecologie. De politieke partij vecht elke dag voor een groenere en meer solidaire toekomst door zoveel mogelijk mensen aan te moedigen zich te verenigen en samen te werken.

De verkiezingsbijeenkomst duurde de hele dag in de Wild Gallery en hield zijn gasten aandachtig gedurende het volledig evenement. En met goede reden, want de politieke partij Groen zorgde voor verschillende presentaties die plaatsvonden in de indrukwekkende unit 01 van onze zaal. Het thema werd benadrukt door lichtprojecties in het groen, een levendige kleur die perfect samengaat met de sfeer van de dag.

De gasten genoten van de verschillende toespraken die plaatsvonden, maar dat is niet alles! De organisatoren van het evenement hadden immers aan alles gedacht en plaatsten verschillende foodtrucks en bars in de zaal om de gasten een volle maag te bezorgen. 

Daarnaast waren er verschillende workshops ter plaatse om de verschillende militanten, vrijwilligers en aanhangers van Groen te informeren. Een zeer belangrijke actie, want hierdoor voelden de gasten zich betrokken. Aan de hand van verschillende standen kregen ze de kans zich te informeren en bij te leren. 

Het is altijd een groot plezier voor de Wild Gallery om de politieke partij Groen te verwelkomen en om hun verkiezingscampagne te steunen, die vecht voor een zaak die ons dierbaar is. Ook u kunt uw politieke evenementen organiseren in de Wild Gallery en er genieten van een unieke ervaring!

Contactgegevens Wild Gallery
Wild Gallery 
Gerijstraat 11
1190 Brussels 
info@wildgallery.be  
Tel: +32 2 344 41 55  
Nathalie Kockaerts : +32 (0) 486 43 43 33
www.wildgallery.be

Contactgegevens Groen
Groen
Sergeant De Bruynestraat 78-82
1070 Anderlecht
info@groen.be
Tel : 02 219 19 19
www.groen.be

Meer van Wild Gallery :