Vaste & tijdelijke locaties

Sep 22, 2020, 23:32
De Wild Gallery, de ideale plek voor uw opnames en fotoshoots!

De Wild Gallery, de ideale plek voor uw opnames en fotoshoots!

12 december 2019

Dankzij hun vele voordelen, lijken de onbewerkte ruimtes op de verdiepingen van de Wild Gallery de ideale plek om uw advertenties, clips of fotoshoots te maken!

De Wild Gallery en zijn verdiepingen hebben veel voordelen voor het organiseren van uw filmsets. Ontdek ze nu!

Onze etages zijn licht, rauw, industrieel, uniek, ruim en zonder kolommen. Ze zijn verdeeld over twee plateaus van elk 1500 m2 met een hoogte van 4 meter. Deze grote ruimtes worden gekenmerkt door witte muren die de verbeelding van producenten en fotografen de vrije loop laten en zo een grootse indruk accentueren. Op elk niveau laten grote ramen daglicht door. Ze geven de ruimtes een helderheid, waar veel fotografen en cameramannen naar op zoek zijn. Dit ruwe en modulaire aspect maakt het gemakkelijk om het decor van uw dromen te creëren. Hoewel de Wild Gallery in het hartje van Vorst ligt, weet deze locatie zich toch te onderscheiden door zijn kalmte en sereniteit, wat zo essentieel is tijdens het filmen.

Als u in meer "standaard" ruimtes wil filmen in plaats van de ruwere etages, dan kan onze gelijkvloers ook aan uw verwachtingen voldoen. We hebben 2200m2 modulaire ruimte in 5 verschillende ruimtes. Deze worden gescheiden door witte doeken die eveneens kunnen dienen als projectieschermen. Een plafond van glazen stenen laat ook daglicht binnen in 2 van onze units. Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar in ons pand!

Bovendien zijn we ook gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg (Ring West, afrit 17, industrie van Anderlecht) en met het openbaar vervoer (7 minuten van het Zuidstation, bus 49 en 50). De Wild Gallery heeft ook een ondergrondse parkeergarage die plaats biedt aan ongeveer 100 voertuigen. Een laadplatform en een goederenlift zijn ook beschikbaar om het nodige technische materiaal naar binnen en naar buiten te brengen.

Verschillende mensen hebben de Wild Gallery al gekozen voor hun opnames en fotoshoots. Kom dus net als Burger King, L'Oréal of Mindbox, naar ons voor je volgende publiciteitscampagne!

Onze contactgegevens:

Wild Gallery                  
Gerijstraat 11 – 1190 Brussel
Tel/ Fax: +32 2 344 41 55                   
Nathalie Kockaerts: +32 (0) 486 43 43 33  
info@wildgallery.be
http://www.wildgallery.be/

Meer van Wild Gallery :