Event Destinations

Dec 17, 2018, 13:41
Knokke-Heist organiseert voor het eerst een eigen uniek Lichtfestival

Knokke-Heist organiseert voor het eerst een eigen uniek Lichtfestival

dinsdag, 27 november 2018

Van 8 december 2018 tot en met 6 januari 2019 wordt één van de bekendste en meest sfeervolle kustgemeenten in België omgetoverd tot een spectaculair lichtsprookje. Knokke-Heist komt dit eindejaar met een eigen, uniek Lichtfestival. Het magische outdoor evenement - dat voor de allereerste keer plaatsvindt in Knokke-Heist - is één van de eerste lichtfestivals dat een verhaal als leidraad gebruikt. Reden te meer om tijdens de donkerste periode van het jaar een bezoek te brengen aan het bruisende Knokke-Heist.

© Jan Darthet

Brugge, een gedroomde MICE-bestemming

vrijdag, 26 oktober 2018

Brugge staat internationaal bekend om haar geschiedenis en bourgondisch karakter, haar wereldberoemde reien, haar rijk culinair aanbod… Tegen deze achtergrond is de Werelderfgoedstad ook een gedroomde locatie voor het organiseren van congressen, vergaderingen, seminaries, incentives en teambuildings. Het MICE-aanbod binnen de stad is dan ook heel sterk. Congresbureau Meeting in Brugge neemt u mee naar de beste locaties en partners.

MeetinGent & Oost-Vlaanderen nodigt u uit!

MeetinGent & Oost-Vlaanderen nodigt u uit!

maandag, 08 oktober 2018

Wist u dat er ten noorden van Gent in het Meetjesland ook interessante venues te vinden zijn voor uw bedrijfsevenement of meeting? Deze locaties beschikken over extra voordelen zoals een goede bereikbaarheid, gratis parking en competitieve prijzen. Geïnteresseerd?  MeetinGent & Oost-Vlaanderen nodigt u uit om gratis deel te nemen aan een inspirerende ontdekkingsdag rond meeting- en teambuildingmogelijkheden in het Meetjesland.

Luik, de provincie met een vurig verlangen om aantrekkelijk te zijn

Luik, de provincie met een vurig verlangen om aantrekkelijk te zijn

dinsdag, 13 maart 2018

De provincie Luik heeft twee historische, toeristische en economische steden en draaischijven, namelijk Luik en Spa, en bezit dus alle troeven die nodig zijn om zakenmensen aan te trekken. Met ruimtes voor congressen en beurzen in de meest exclusieve special venues, lenen de ontelbare en diverse infrastructuren zich uitstekend voor congressen, seminaries, vergaderingen, evenementen en incentives. De provincie Luik ligt op amper één uur rijden van Brussel en Aken, op twee uur van Parijs en op drie uur van Londen. Bovendien is de provincie, dankzij het TGV-station en de luchthaven, uiterst gemakkelijk bereikbaar voor organisatoren en deelnemers uit alle hoeken van de wereld. Kortom, eindeloze mogelijkheden die voortdurend veranderen en die zo snel mogelijk willen worden ontdekt...

“Provence Alpes Côte-d’Azur” in Antwerpen en in Brussel op  26 en 27 juni

“Provence Alpes Côte-d’Azur” in Antwerpen en in Brussel op 26 en 27 juni

vrijdag, 12 mei 2017

Meeting specialisten uit de Provence en de Azurenkust zijn op maandag 26 juni in Antwerpen en op dinsdag 27 juni in Brussel om hun regio "PACA" te promoten. "Provence Côte d’Azur Events" en het "Comité Régional du Tourisme Côte d’Azur" stellen hun troeven voor aan meeting- seminar- & incentive organisers. U krijgt de gelegenheid om MICE aanbieders te ontmoeten uit Cannes, Nice, Marseille, Monaco ….  die aan uw noden antwoorden bij de organisatie van uw volgend evenement in Zuid-Frankrijk.

Pagina 1 van 2