Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 14:15
Avant-première van Temptation Island in Wild Gallery

Avant-première van Temptation Island in Wild Gallery

12 september 2018

Om de start van het nieuwe seizoen van Temptation Island te vieren, werd er een avant-première georganiseerd en deze vond plaats in Wild Gallery. Hiervoor waren kandidaten van vorig jaar, bekende koppen en enkele VIJF-kijkers uitgenodigd, in totaal goed voor een 350 personen. Natuurlijk kon ook Annelien Coorevits, presentatrice van Temptation Island, niet ontbreken op dit feestje.

In Temptation Island ofwel het programma met de “ultieme relatietest” gaan vier koppels tien dagen lang, gescheiden van elkaar in het gezelschap van tien verleiders, doorbrengen in Thailand. Naast de dates op exclusieve plekken, is het er elke avond feest. De partners hebben geen contact bij elkaar, ze zien enkel beelden bij het kampvuur. Het doel van dit avontuur? De verleiding weerstaan!

SBS Belgium, het bedrijf achter de succesvolle televisiezenders VIER, VIJF en ZES, koos voor een avond aangekleed in een onderwater-thema. Door de projecties op de witte doeken leek het precies of je in een aquarium zat.

Tijdens de receptie kon men genieten van een heerlijke gin-tonic en versnaperingen gepresenteerd in kokosnoten en schelpen. Na het welkomstdrankje was het tijd voor de eerste aflevering van het tiende seizoen van Temptation Island. Dankzij traiteur Ma Kwizien werd er een heerlijk snoepbudget aangeboden, en konden de gasten na afloop van de aflevering hevig discussiëren over wie van de koppels de “test” zou overleven. Aan het einde van de avond kregen de genodigden een goodiebag mee naar huis met leuke gadgets.

Iedereen is het erover eens dat de avant-première een gezellige avond was en dat de genodigden opgetogen konden uitkijken naar het verloop van het seizoen. Proficiat aan SBS Belgium en VIJF voor de organisatie, Wild Gallery verwelkomt je graag snel opnieuw.

Contactgegevens:

Wild Gallery
Gerijstraat 11 - 1190 Brussel
info@wildgallery.be
Tel : +32 2 344 41 55

www.wildgallery.be

SBS Belgium
Harensesteenweg 224 - 1800 Vilvoorde
Tel: +32 02 715 11 50

www.sbsbelgium.be

Meer van Wild Gallery :