Benelux Event Awards

Apr 14, 2024, 12:57
NOVA van Scaletta Unexpected in première tijdens BEA 2023

NOVA van Scaletta Unexpected in première tijdens BEA 2023

12 december 2023

Als creatief brein achter de nieuwe show ‘NOVA’ van ‘Scaletta Unexpected’ trekt Katleen Rens alle registers open en toont ze dat ze een show creator is waar je iets van mag van verwachten.

Wie zit er achter ‘Scaletta Unexpected’ ?

‘Scaletta Unexpected’ is een artistieke collab tussen ‘O’Contraire, Unexpected live experiences’ (Katleen Rens) en ‘Scaletta Choir’ (Stijn Kolacny & Lokke Dieltiens) waarbij hun gezamenlijke knowhow, ervaring en vakmanschap resulteren in ontwapende live-ervaringen. Zo was ‘ODE’ hun eerste diner spectacle, dat in première ging op de BEA’s van 2021.

Katleen Rens: “NOVA werd in functie van de BEA’s gecreëerd waardoor we onszelf meer vrijheid konden permitteren dan wanneer we live beleving schrijven voor corporate events. “

“Vandaar dat we deze keer bewust voor een minder commerciële aanpak en voor een stoerder repertoire hebben gekozen. Uiteraard hebben we er ook rekening mee gehouden dat de boodschap en het verhaal van ‘NOVA’ na de BEA’s inzetbaar moet zijn voor verschillende bedrijfsevents.”

“Elk event is anders en dus is ook NOVA aanpasbaar”

Custom aanvraag?

Storyline van NOVA?

Met ‘NOVA’ stap je in een visueel verbluffend muzikaal verhaal in 3 acts, ontworpen voor bedrijven en brands die inzetten op innovatie.

Als een flash forward neemt NOVA je mee op een imaginaire reis naar de verre toekomst.

Vanuit dit perspectief werpen we met NOVA een blik op onze aarde die zich midden in een digitale technologische transformatie bevindt.

De futuristische personages in NOVA belichten en reflecteren de verbindende kracht tussen menselijke emoties en innovatieve ontwikkelingen en inspireren hiermee om gezamenlijk grenzen te verleggen.

Welgemeende credits

Bedankt JADA events om in ons Nova verhaal te geloven en ons carte blanche te geven voor de creatie ervan.

Met speciale dank aan deze sponsors van de BEA awards die ons gevolgd zijn in het Nova-verhaal:

Levi Party Rental, De Vrije Ruimte, AVM-SFX, Fly Away, Dresscoat, Lust for Live

Geen Nova zonder onze technische crew, light en sound van Scaletta Choir: Kristof van Mensel, Lars Morren en Michel Daems.

Meer info ?
info@scalettaunexpected.com
www.scalettaunexpected.com