Audiovisueel

Oct 15, 2019, 0:59
Ready for the CO2 Neutral AV Days at Auvicom?

Ready for the CO2 Neutral AV Days at Auvicom?

dinsdag, 27 augustus 2019

Elke ondernemer streeft vandaag naar een koolstofneutrale business. Ook in de audiovisuele sector. Op de CO2-Neutral AV Days at Auvicom van 4 en 5 september 2019 van 10 tot 19 uur ontdekt u zelf in 3 volledig operationele videoconferencing rooms met welke milieuvriendelijke AV-oplossingen u uw steentje bijdraagt tot een beter klimaat.

HD Ledshine groeit internationaal

HD Ledshine groeit internationaal

donderdag, 22 augustus 2019

Van de Formula 1 in Duitsland tot de Champs Elysées in Parijs. HD Ledshine kan alweer enkele internationale referenties van formaat (letterlijk en figuurlijk), toevoegen aan hun verwezenlijkingen. Na de succesvolle technische ondersteuning van het pausbezoek in Roemenië, heeft het bedrijf dus alles behalve stilgezeten! Het team blikt vooruit op een internationale toekomst.

Panasonic presenteert nieuwe PTZ 4K camera met ultrabrede hoek

Panasonic presenteert nieuwe PTZ 4K camera met ultrabrede hoek

woensdag, 03 juli 2019

Het PTZ-camera-assortiment van Panasonic bestaat tien jaar. Daarom presenteert Panasonic nu een gloednieuw model binnen deze range: de AW-UE4WG/KG. Met deze opvolger van de populaire AW-HE2-camera hebben AV-professionals nog meer flexibiliteit en functionaliteit in handen bij het filmen. Het compacte ontwerp en de hoogwaardige functies maken dat deze camera uitermate geschikt is voor gebruik in bijvoorbeeld kleine klaslokalen, in vergaderruimten en voor live-evenementen.

Pagina 1 van 31