Audiovisueel

Mar 2, 2021, 2:20
Panasonic kondigt nieuwe PT-MZ880 LCD-laserprojectorserie aan op AVID 2021

Panasonic kondigt nieuwe PT-MZ880 LCD-laserprojectorserie aan op AVID 2021

donderdag, 04 februari 2021

Panasonic Visual Systems Solutions heeft vandaag aangekondigd dat de veelzijdige PT-MZ880-serie LCD-laserprojectoren - voor de zakelijke, educatieve en museummarkt - vanaf mei 2021 verkrijgbaar zal zijn. De nieuwe Solid Shine-serie, die werd getoond op het AVID 2021-evenement in Lindlar, Duitsland, is een update van de PT-MZ770-serie en biedt een uitstekende beeldkwaliteit, probleemloze set-up en een milieuvriendelijk ontwerp.

Blitzactie voor ADC

Blitzactie voor ADC

donderdag, 21 januari 2021

Als onderdeel van een commando- of guerrilla-communicatieoperatie op initiatief van CNCD - 11.11.11, projecteerde ADC Production in 5 Belgische steden een visual van Dirty Monitor gelijktijdig op verschillende symbolische gebouwen gerelateerd aan justitie. Daniel Van Ruyssevelt van ADC vertelt ons meer over deze blitzactie.

Panasonic zet in op samenwerkingsoplossingen voor het bedrijfsleven

Panasonic zet in op samenwerkingsoplossingen voor het bedrijfsleven

donderdag, 14 januari 2021

Panasonic Visual Systems Solutions heeft aangekondigd dat het zijn aanbod aan samenwerkingsoplossingen in 2021 zal uitbreiden om zo tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van Europese bedrijven. De nieuwe draadloze presentatie- en communicatieoplossingen, die naast de gevestigde touchscreen displays en projectoren in het portofolio opgenomen zullen worden, zullen bedrijven in staat stellen om nog gemakkelijker informatie te delen, samen te werken en te presenteren. Daarmee profileert Panasonic zich heel duidelijk als totaalaanbieder van technologische oplossingen voor elke vorm van samenwerking.

ADC projecteert positieve energie in Leuven

ADC projecteert positieve energie in Leuven

dinsdag, 15 december 2020

Tijdens dit sombere jaareinde in het teken van Covid en opsluiting, heeft de Stad Leuven een campagne gelanceerd om de Leuvenaars te steunen en aan te moedigen om vol te houden en zo een snelle terugkeer naar het "samen leven" te bevorderen. ADC Production stond in voor de monumentale projectie van de visuals van deze campagne, zo vertelt Daniel Van Ruyssevelt.

ADC, wanneer het virtuele de werkelijkheid overstijgt

ADC, wanneer het virtuele de werkelijkheid overstijgt

donderdag, 03 december 2020

Lockdown, gezondheidsmaatregelen, telewerken, sociale afstand, beperkt aantal toeschouwers, enz. De evenementenwereld is een van de zwaarst getroffen sectoren tijdens de Covid-19-pandemie. Om vol te houden tijdens het wachten op een hypothetische terugkeer naar normaal, werden actoren gedwongen zichzelf opnieuw uit te vinden. Ook ADC Production bleef niet gespaard, maar kon gelukkig putten uit zijn brede audiovisuele expertise. Het bedrijf biedt u levendige en boeiende virtuele alternatieven voor webinars en andere statische videoconferenties.

Pagina 1 van 37