Audiovisueel

Dec 3, 2020, 11:34
ADC verlicht de schouwen voordat ze in rook opgaan...

ADC verlicht de schouwen voordat ze in rook opgaan...

donderdag, 17 september 2020

Wanneer u 's avonds rijdt tussen Val Saint-Lambert en het Standard-stadion in Sclessin, zullen uw ogen ongetwijfeld naar de andere kant van de Maas worden getrokken door de verlichting van de schouwen en de boodschappen die op thermische hout- en pelletcentrale in Awirs worden geprojecteerd… ADC Production zorgde opnieuw voor projecties die de architectuur in de verf zetten.

Een mooie zichtbaarheid voor ADC

Een mooie zichtbaarheid voor ADC

woensdag, 26 augustus 2020

In december projecteerde ADC Production, in opdracht van het agentschap Pop Media, gedurende twee weken een mapping op een bedrukt zeil. Dit alles ter promotie van Messiah, de nieuwe grote exclusieve productie van NetFlix, de wereldleider in streaming. Deze promotionele opstelling op het Muntplein genoot een enorme zichtbaarheid, mede dankzij het grote aantal bezoekers op Winterpret.

Extended Reality bij AED Studios

Extended Reality bij AED Studios

donderdag, 23 juli 2020
Vanaf september biedt AED Studios in Lint de mogelijkheid aan tv-, film- en eventproducers om gebruik te maken van een hoogtechnologische XR studio. Extended reality (XR) is de overkoepelende term voor virtual reality (VR), augmented reality (AR), mixed reality (MR) en andere immersieve technologieën. In de XR studio kunnen de fysieke en de digitale wereld op een perfecte manier met elkaar verbonden worden en dit geeft nieuwe, uitgebreide en unieke mogelijkheden voor audiovisuele producties.
Pagina 1 van 36