Audiovisueel

Mar 31, 2023, 1:51
Gratis naar Prolight + Sound dankzij Eventnews

Gratis naar Prolight + Sound dankzij Eventnews

donderdag, 02 maart 2023

Van 25 tot en met 28 april aanstaande ontvangt Messe Frankfurt opnieuw het salon Prolight + Sound. Tijdens deze vierdaagse zullen bezoekers kunnen kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op vlak van licht en geluid, podiumtechnieken, AV-systeemintegratie, en  display- & mediatechnologie. Bovendien kunnen lezers van Eventnews de beurs gratis bezoeken!

Met een groot aantal investeringen is PFL klaar voor het nieuwe seizoen

Met een groot aantal investeringen is PFL klaar voor het nieuwe seizoen

donderdag, 02 maart 2023

De afgelopen maanden heeft er een enorme uitbreiding plaatsgevonden bij PFL. Het bedrijf, dat nu inmiddels al een kwarteeuw actief is in de audiovisuele sector, houd hun motto om een totaaloplossing aan de klant te kunnen bieden met de allernieuwste geluids- en lichtapparatuur van topkwaliteit, zeker en vast staande. Met deze nieuwe investeringen kunnen ze de klant op een nog hoger niveau technische ondersteuning bieden.

Panasonic breidt touchscreen line-up uit met de EQ2-PCAP-serie

Panasonic breidt touchscreen line-up uit met de EQ2-PCAP-serie

donderdag, 02 maart 2023

Panasonic Connect Europe speelt in op de groeiende behoefte aan intuïtief gebruik van technologie om vlot samen te werken en heeft vandaag zijn assortiment 4K touch displays uitgebreid met de introductie van de EQ2-PCAP-serie. Met zes schermformaten, variërend van 43 tot 86 inch, maken deze premium interactieve multi-touch professionele displays met Capacitieve Touch-technologie samenwerking in vergaderingen, brainstormsessies en klaslokalen eenvoudig en productief.

Nieuwe immersieve mogelijkheden met de nieuwste Panasonic  1-chip DLP-projectoren

Nieuwe immersieve mogelijkheden met de nieuwste Panasonic 1-chip DLP-projectoren

maandag, 06 februari 2023

Panasonic Connect Europe heeft zijn nieuwste PT-REQ12-serie (4K) en PT-REZ12-serie (WUXGA) 1-chip DLP-laserprojectoren™ aangekondigd die zijn ontworpen om nieuwe productiemogelijkheden te bieden en de workflow voor de Location Based Entertainment-industrie te vereenvoudigen. Met een helderheid tot 12.000lm, 4K-resolutie en 240Hz projectiemogelijkheden  met minimale latentie zijn de twee nieuwe series ideaal voor musea, immersieve ervaringen en tijdelijke installaties in rental & staging.

Panasonic introduceert Ultra Dhort Throw CMZ50 LCD-projector

Panasonic introduceert Ultra Dhort Throw CMZ50 LCD-projector

donderdag, 26 januari 2023

Panasonic Connect Europe heeft de PT-CMZ50 LCD-projector aangekondigd die is ontworpen om grote beelden te projecteren vanaf ultrakorte afstanden met minimale schaduwvorming, eenvoudige installatie en makkelijke bediening. Deze 5.200lm Ultra Short Throw projector kan op slechts 1 cm van het projectiescherm worden geïnstalleerd en toch uitstekende beelden weergeven, zelfs onder helder licht en in uitdagende installatieruimtes. Daarmee is de projector ideaal voor gebruik in klaslokalen en vergaderzalen, evenals uitgaansgelegenheden zoals musea.

Een duurzame AV-partner voor elk evenement

Een duurzame AV-partner voor elk evenement

donderdag, 22 december 2022

De PFL Group is al 24 jaar een vertrouwde naam binnen de audiovisuele sector. Het bedrijf biedt technische ondersteuning voor corporate events, feesten, meetings, congressen en evenementen (live, hybride & online), alsook video- en creatieve oplossingen. Bovendien wordt er steeds naar gestreefd om de klant een innovatieve én duurzame oplossing aan te bieden.

Panasonic introduceert twee nieuwe series van professionele 4k LCD-schermen

Panasonic introduceert twee nieuwe series van professionele 4k LCD-schermen

donderdag, 15 december 2022

Panasonic heeft twee nieuwe 4K UHD Professional LCD-schermen aangekondigd die zijn ontworpen voor elke locatie en toepassing in openbare ruimtes, bedrijven en het onderwijs. De Panasonic SQE2-serie vervangt de SQE1-serie en is een geavanceerd scherm dat is ontworpen voor een 24-uurs gebruik met een antireflectiescherm dat zorgt voor een kristalheldere weergave in de helderst verlichte kamers en voor digital signage. De CQE2 vervangt de CQE1 en is ideaal voor vergaderruimtes en klaslokalen met een continue werking van 16 uur met een flexibel gebruik. De brede line-ups, van 43-98 inch, zullen beschikbaar zijn in het tweede kwartaal van 2023.

Pagina 1 van 43