Catering

May 18, 2024, 2:42
Kwalitatieve cocktails op maat van de eventsector

Kwalitatieve cocktails op maat van de eventsector

19 maart 2024

Bezoekers van events verwachten niets minder dan een uitstekende cocktail. Het TAILS® COCKTAILS PROFESSIONAL gamma van Bacardi biedt een kwalitatieve en vooral ook praktische oplossing voor het serveren van premium cocktails op events. Het merk heeft onlangs een nieuwe look gekregen, en ook het aanbod van cocktails werd verder uitgebreid.

Het merk TAILS COCKTAILS werd opgericht vanuit de visie om cocktails van hoge kwaliteit toegankelijker te maken voor een breder publiek van cocktailliefhebbers. Elke TAILS-cocktail begint met premium sterke dranken van de hoogste kwaliteit – BACARDI® rum, 42BELOW® wodka, BOMBAY SAPPHIRE® gin en DEWAR’S® Blended Scotch whisky – gemengd met ingrediënten van topkwaliteit. Deze cocktails zijn verkrijgbaar in flessen van 1 liter, maar ook in 20-liter-vaten met tapzuilen.

Snel en eenvoudig

TAILS® COCKTAILS PROFESSIONAL is de ideale partner om cocktails te serveren op een groot event. Het premium cocktailaanbod in batches biedt de horeca en de eventwereld een probleemloze oplossing voor het eenvoudig, snel en consistent serveren van kwaliteitscocktails. Het schenken van een TAILS-cocktail duurt slechts 15 seconden. Bovendien heeft het barpersoneel er geen gespecialiseerde training voor nodig. Zo worden lange wachtrijen vermeden, en kan men er zeker van zijn dat de kwaliteit van de geserveerde cocktail steeds ‘on point’ is.

Toevoeging van nieuwe cocktails

Het uitgebreide assortiment klassieke en eigentijdse cocktails, allemaal vervaardigd met behulp van premiummerken uit het Bacardi-portfolio, heeft onlangs twee nieuwe toevoegingen mogen verwelkomen. Allereerst is er de Piña Colada, die gemaakt is met BACARDĺ®-rum. Daarnaast werd ook de Margarita aan het aanbod toegevoegd. Deze cocktail is gemaakt met Cazadores® Tequila.

Groeiende vraag naar cocktails

De ready-to-serve cocktails van TAILS COCKTAILS PROFESSIONAL worden alvast heel erg geapprecieerd door horeca en eventprofessional.  “Duizenden etablissementen en evenementen in heel Europa profiteren al van een nieuwe inkomstenstroom door TAILS COCKTAILS PROFESSIONAL te serveren. De innovaties van 2023 zullen voor ons een grote groei opleveren, aangezien het gaat om twee cocktails die behoren tot de top 10 van meest gevraagde cocktails door consumenten in de horeca”, aldus Anestos Mourgopoulos, Global Head van het cocktailsmerk Tails. “Met de nieuwe cocktails bedienen we nog meer smaken en gelegenheden – van zomerterrassen tot gezellige winterbars. Zo bieden we de hospitality- en eventindustrie een geweldige kans om in te spelen op de nog steeds groeiende vraag naar cocktails.” 

Cocktails op tap

Het uitgebreide assortiment omvat verder ook de Passion Fruit Martini Cocktail, Espresso Martini Cocktail en de Raspberry Cosmopolitan, alle drie gemaakt met 42BELOW®-wodka; de Classic Mojito en Berry Mojito, beide gemaakt met BACARDĺ-rum; en de Whisky Sour, gemaakt van DEWAR’S® Blended Scotch whisky. Naast de 1L-flessen zijn er ook drie TAILS COCKTAILS PROFESSIONAL 20L-vaten – de Passion Fruit Spritz gemaakt met 42BELOW®-wodka, en de Classic Mojito en Caribbean Punch, beide gemaakt met BACARDÍ-rum. Hiermee kunnen verkooppunten cocktails op tap serveren, voor een nog snellere en eenvoudigere bediening.

TAILS kleurt de festivalzomer

Met een goed gevulde line-up van livemuziek en evenementen dit jaar in Europa, zal Bacardi ook cocktails van hoge kwaliteit naar de grote festivalafspraken brengen.  TAILS COCKTAILS PROFESSIONAL zal immers aanwezig zijn op meer dan 20 van de grootste festivals in Groot-Brittannië, Spanje, België en Nederland.

  www.tailscocktails.com/professional.