Event technologies

Jun 18, 2024, 5:39
Maak u klaar voor de brand activations deze zomer!

Maak u klaar voor de brand activations deze zomer!

18 april 2024

Zullen uw merk of uw klanten zijn deze zomer aanwezig op Rock Werchter, Ronquières Festival of een ander festival? Priintr kan u helpen om een impactvolle foto-/video-ervaring te ontwikkelen met kant-en-klare of op maat gemaakte oplossingen. 

Wie is de volgende dancing queen?

Plaats een videobooth met een diameter van 100 cm. Druk op de knop, laat de muziek spelen en begin met opnemen. In slechts een paar seconden is de instagrambare video met slomo-, boomerang- of zoomeffecten klaar om te delen!.

Ik was erbij!

Wat is een betere manier om te onthouden dat "je erbij was" dan met een button met een foto van jou en je vrienden, en de naam van het festival? De button is een accessoire dat een paar jaar geleden een comeback maakte en nog steeds in is.

Stuur al je liefde naar je vrienden

Stuur een fotokaart vanop je favoriete festival. Maak een foto, pas een insta-filter toe, print de postkaart en stuur hem per post naar de thuisgebleven.  

Mobile booth

Ga verder het festivalterrein op, ontmoet het publiek en maak leuke videocontent. Met deze op iPad pro gebaseerde mobiele stand heeft u een grote autonomie.

Meer van Priintr :