Benelux Event Awards

Jun 18, 2024, 5:11
ACC trapt het “Best Of Awards”-seizoen af

ACC trapt het “Best Of Awards”-seizoen af

donderdag, 25 april 2024

Na de Effie Awards en de Creative Belgium Awards, is het nu de beurt aan de ‘disciplinaire’ awards, met de Best Of Activation Awards (33° editie); de Belgian Event Awards (25° editie), een initiatief van Experience en EventNews in samenwerking met ACC; de Best of Content Awards (7° editie) van Custo, een Expert Center van ACC en de derde editie van de Best Of Reputation Awards van ACC in samenwerking met C2.

Een Nederlandse kijk op de BEA Awards 2023

Een Nederlandse kijk op de BEA Awards 2023

donderdag, 22 februari 2024

Afgelopen najaar kreeg de BEA-vakjury weer de lastige taak om – in twee selectierondes – een winnaar aan te duiden in vier categorieën. Een van de nieuwe gezichten binnen de jury was Sjoerd Weikamp, uitgever en hoofdredacteur van onze Nederlandse collega’s van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl, én organisator van de Gouden Giraffe Event Awards. Als co-juryvoorzitter had hij zelf geen stemrecht, maar zorgde hij wel voor een neutraal en vlot verloop van de procedures. We blikken samen met hem terug op de BEA-competitie 2023…

Belgische agentschappen vallen in de prijzen in Rome

Belgische agentschappen vallen in de prijzen in Rome

dinsdag, 28 november 2023

Ruim een week na het veroveren van de Gouden B2B BEA in eigen land, heeft het project OKKULT van meetmarcel dit huzarenstukje nog eens overgedaan op het internationale toneel. Het event won de hoofdprijs in de categorie B2B van de BEA World Event Awards, en pakte ook nog eens brons in de categorie CELEBRATION/FESTIVITY. Ook The Oval Office viel in de prijzen, met een bronzen onderscheiding bij de B2I events. 

BEA Awards 2023: Vier agentschappen pronken met een gouden award

BEA Awards 2023: Vier agentschappen pronken met een gouden award

woensdag, 15 november 2023

Op woensdag 15 november werden in Avenue by Antwerp Expo voor de 24ste keer de Belgian Event Awards uitgereikt. De evenementenagentschappen meetmarcel, Whisk Live Experiences (i.s.m. DPG Media), CityCubes en The Event Pilots mochten zich de grote laureaten van de avond noemen, want zij gingen naar huis met een gouden BEA. Ook eventcateraar Bert & Co viel in de prijzen tijdens de ceremonie, die ter plaatse door zo’n 1.000 professionals uit de evenementen- en communicatiesector werd bijgewoond.

Pagina 1 van 25