Benelux Event Awards

Oct 18, 2021, 3:41
The BEA’s are back!

The BEA’s are back!

donderdag, 22 juli 2021

In maart 2020 was de BEA-ceremonie een van de eerste events die noodgedwongen in de ijskast verdwenen na het uitbreken van de corona-pandemie. Nu, meer dan een jaar later, wordt de competitie terug op gang getrokken. Op 1 december krijgt de sector opnieuw zijn vertrouwde en langverwachte award- en netwerkavond.  

Gouden Giraffe Event Awards: de 13 beste evenementen van Nederland

Gouden Giraffe Event Awards: de 13 beste evenementen van Nederland

dinsdag, 25 mei 2021

Maar liefst 13 evenementen vielen bij deze editie van de Gouden Giraffe Event Awards in de prijzen. De awards voor de beste business events van Nederland (live communicatie en experience marketing) werden vorig jaar ivm corona uitgesteld en dus waren er dit jaar prijzen voor evenementen uit zowel 2019 als 2020 en mocht de vakjury in de 6 categorieën awards uitreiken aan fysieke live events én online events.

BOA’s, BEA’s en BOCA’s op één platform: bestofawards.be

BOA’s, BEA’s en BOCA’s op één platform: bestofawards.be

maandag, 17 mei 2021

Voortaan slaan de Belgian Event Awards, de Best Of Activation en de Best Of Content Awards de handen in elkaar. Hoewel ze alle drie hun eigenheid bewaren, kan iedereen voortaan op één platform cases indienen voor de verschillende communicatie-disciplines, en kunnen indieners hun ge-shortliste cases voortaan live en gestreamd presenteren aan de verschillende Juries. And last but not least: om het Corona-tijdperk definitief van ons af te schudden; levert deze samenwerking een spetterende Award Night op in regie van Experience en Event Masters. Een ideaal moment om te netwerken en elkaars know how beter te leren kennen.

Pagina 1 van 18