Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 15:53
De Wild Gallery had het plezier een door Midnightcoffee georganiseerd galadiner te verwelkomen

De Wild Gallery had het plezier een door Midnightcoffee georganiseerd galadiner te verwelkomen

13 december 2018

Dit karakteristieke evenement werd mogelijk gemaakt door de grote, flexibele ruimtes van de Wild Gallery.

Evenementenbureau Midnightcoffee speelde met de verschillende ruimtes in de Wild Gallery, om haar klant een uniek evenement te bezorgen. In elke ruimte werd een andere sfeer gecreëerd. De 160 genodigden voor dit galadiner waardeerden deze ruimtes ten zeerste en hebben van de avond genoten. Het gemak waarmee de ruimtes kunnen worden aangepast bood Midnightcoffee de kans om een aparte ruimte voor de cocktails voorafgaand aan het diner en het dansfeest in te richten.

De Wild Gallery bracht wat extra kleur aan met de verschillende lichtplannen die zij aanbiedt: zo konden de verschillende gewenste sferen worden gerealiseerd voor hun klant Midnightcoffee. Het moderne meubilair van de Wild Gallery had ook een plaats tijdens dit evenement en droeg haar steentje bij aan het succes van de avond.

Eén van onze favoriete cateraars, Silverspoon, waar wij regelmatig mee samenwerken, verzorgde de catering. Tijdens het aperitiefmoment serveerden zij hun heerlijke voorgerechten. Deze werden verdeeld over de hoge tafels die door blauwe lampen werden verlicht, wat de ogen en smaakpapillen van de gasten zeker wist te animeren!

In de zaal die voor het diner werd ingericht, genoten de gasten van een overheerlijke maaltijd, geserveerd op grote ronde tafels. De tafels kleurden roze en waren versierd met prachtige boeketten van witte en groene bloemen.

Deze decoratie tezamen met het licht gaven een harmonieuze sfeer die perfect bij het evenement paste. Alle genodigden gingen volledig mee in deze fantastische avond.

De Wild Gallery past zich aan elke aanvraag aan en helpt u met het vinden van de atmosfeer die u zoekt.

Meer van Wild Gallery :