Vaste & tijdelijke locaties

Dec 2, 2022, 17:13
Skyclub van Dock3 kreeg een complete make-over

Skyclub van Dock3 kreeg een complete make-over

donderdag, 24 november 2022

DOCK 3 is een polyvalent eventcenter in een voormalige loods van de Antwerpse haven, vlak bij de afrit van de Antwerpse ring en Kinepolis. DOCK 3 stelde reeds drie ruimtes ter beschikking, elk met een eigen sfeer: de Mainroom, Aura en Fusia. Klanten kunnen deze zalen afzonderlijk huren of in een combinatie, naargelang opzet, budget en aantal gasten van het geplande event. Naast deze drie ruimtes is nu ook Skyclub opnieuw beschikbaar.

Een wellnessparadijs te midden van de natuur!

Een wellnessparadijs te midden van de natuur!

dinsdag, 08 november 2022

Ver weg van alle verplichtingen nodigt Hotel Bütgenbacher Hof, in het Duitstalige deel van Oost-België, bezoekers uit met een gevarieerd aanbod voor een rustige wintertijd. Wanneer het buiten vriest en de sneeuw valt, is deze regio een populaire vakantiebestemming. Tijdens een ontspannende winterwandeling of zelfs op ski's kunt u het leven van alledag achter zich laten en genieten van de prachtige natuur in de Hoge Venen of bij het meer van Bütgenbach.

Vergaderen en ontspannen in de buurt van Durbuy

Vergaderen en ontspannen in de buurt van Durbuy

donderdag, 03 november 2022

Zin in een seminar in de volle natuur, waarbij comfort, moderniteit en ontspanning worden gecombineerd? Azur en Ardenne is de ideale plek! Wilt u een teambuilding, een professionele meeting of zelfs een personeelsfeest organiseren? Onze 3 perfect uitgeruste vergaderzalen, die allemaal genieten van daglicht en een adembenemend uitzicht op ons domein, verwelkomen u het hele jaar door.

Easyfairs beleeft spectaculaire heropleving na de pandemie

Easyfairs beleeft spectaculaire heropleving na de pandemie

dinsdag, 25 oktober 2022

Easyfairs, organisator van beurzen en evenementen, maakte zijn resultaten voor boekjaar 2021-22 bekend. Die tonen een spectaculaire heropleving na de pandemie die nagenoeg de hele Europese evenementenwereld lamlegde. De inkomsten in 21-22 van de Easyfairs Groep klommen naar € 163 miljoen. De recurrente EBITDA klokt af op € 28,5 miljoen, een heel verschil met de negatieve € 30 miljoen van vorig jaar. Met deze groei is de Easyfairs Groep bijna terug op zijn winst- en omzetniveau van vóór covid.

Pagina 1 van 126