Vaste & tijdelijke locaties

Mar 31, 2023, 1:53
Het iconische Wiltcher’s Hotel viert in 2023 zijn 110de verjaardag!

Het iconische Wiltcher’s Hotel viert in 2023 zijn 110de verjaardag!

dinsdag, 28 maart 2023

De faam van het Steigenberger Icon Wiltcher's Brussels, een juweel in de kroon van stad, behoeft geen introductie. Integendeel zelfs, gezien de vele prijzen en labels die het hotel heeft weten vergaren, en dit zowel binnen het internationale prestigetoerisme als bij een prominente klantenkring uit alle lagen van de bevolking. De 1.001 diensten en attracties die dit emblematische honderd jaar oude hotel biedt, groeien met de tijd onder de gepassioneerde leiding van de directie en haar teams.

IK Partners investeert in Veldeman

IK Partners investeert in Veldeman

dinsdag, 21 maart 2023

IK Partners (“IK”), een toonaangevende Europese private-equity firma, heeft met het IK Small Cap III Fonds een overeenkomst bereikt om te investeren in Veldeman Group, de Belgische producent van tijdelijke infrastructuur. IK verwerft hiermee de aandelen van het bestaande management team en een groep van individuele investeerders. Het management zal samen met IK herinvesteren. De financiële details van de transactie werden niet bekendgemaakt.

The MIX, het MICE-salon dat de Belgische markt niet mag missen

The MIX, het MICE-salon dat de Belgische markt niet mag missen

donderdag, 16 maart 2023

Op 14 en 15 juni ontvangt Metz Congrès Robert Schuman de eerste editie van The MIX – de nieuwe MICE-beurs die werd opgezet om het evenementenaanbod van vier aan elkaar grenzende gebieden in de kijker te zetten: de regio Grand Est (Frankrijk), Luxemburg, Duitsland en België. Het doel? De rijkdom aan evenementen in deze Grote Regio laten ontdekken. En het goede nieuws is dat er nog een paar standruimtes vrij zijn...

Pagina 1 van 129