Vaste & tijdelijke locaties

Jun 3, 2020, 22:10
VO Event kiest Wild Gallery voor exclusieve gala-avond

VO Event kiest Wild Gallery voor exclusieve gala-avond

15 maart 2018

De talrijke mogelijkheden die de inrichting en het meubilair van Wild Gallery te bieden hebben, waren voor VO Event de overtuigende elementen om er een groots opgezette gala-avond te organiseren. VO Event is een van de grootste Brusselse evenementbureaus die zowel B2B als B2C events in goede banen leidt.

Met het thema ‘Happiness and success’ als rode draad had de gala-avond tot doel de personeelsleden en klanten van het bedrijf samen te brengen in een spetterend evenement. Dankzij de uitgebreide ervaring in het organiseren van evenementen wist VO Event de voordelen van de Wild Gallery om te zetten in een perfect passend kader, onder meer door gebruik te maken van decoratieve projecties op de witte doeken die de muren sieren.

"Niet alleen met het oog op ons opvallende, decoratieve concept, maar ook voor het verloop van het evenement zelf, was de Wild Gallery zonder meer de beste optie", vertelt Nikita Cols, accountmanager bij VO Event.

Het evenement ontplooide zich in drie fasen in drie verschillende ruimtes. Eerst was er een ‘diamond cocktail’, vervolgens een zittend diner met een lezing van topcoach Paul Van Den Bosch en tot slot een avondfeest, geanimeerd door een DJ en bovendien voorzien van een cocktailbar. Voor elk van deze drie onderdelen creëerde VO Event in elke zaal een andere sfeer. Vandaar dat de flexibiliteit van de Wild Gallery het agentschap wist te overtuigen.

"Aangezien we in de Wild Gallery probleemloos van de ene ruimte naar de andere konden gaan, maakte dat de beoogde evolutie doorheen de avond perfect mogelijk," aldus nog Nikita.

De combinatie van de creativiteit van VO Event met de flexibiliteit van de Wild Gallery heeft de gasten letterlijk van de sokken geblazen!

Wild Gallery

Gerijstraat 11 - 1190 Brussel
info@wildgallery.be
Tel: +32 2 344 41 55
www.wildgallery.be

VO Communication SA

Rue de Stallestraat 142 - 1180 Brussel
Tel: +32 2 290 31 40
www.vo-event.be

Meer van Wild Gallery :