Vaste & tijdelijke locaties

Jun 2, 2020, 22:25
Wild Gallery vernieuwt toegang met revolutionair ontwerp

Wild Gallery vernieuwt toegang met revolutionair ontwerp

25 juni 2018

In de Wild Gallery wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de renovatie van de inkomhal en de toegang naar de parkeergarage. Het resultaat is zonder meer O-N-G-E-L-O-O-F-L-I-J-K. De inkomhal, een plek waar doorgaans de ontvangst van de gasten plaatsvindt, werd herbekeken en bedacht met een bijzonder innovatief ontwerp. De toegangsweg naar de parking heeft dan weer een futuristische aanblik gekregen met gekleurde strepen die een indrukwekkend 3D-visueel effect creëren. Een lust voor het oog!

De Wild Gallery kenmerkt zich door een heel eigen charme, waardoor de Brusselse locatie sinds 2010 een groeiend succes kent. Een zuiver wit decor voor een eenvoudig en efficiënt design, een volledig modulaire ruimte van 2.200 m², vlotte toegang voor alle soorten vervoer én een parking van meer dan 800 plaatsen. Het enige dat de Wild Gallery nog overtuigender kon maken dan het al oogde, was de renovatie van de ingang volgens een totaal nieuw ontwerp. En dat is nu gebeurd. De mix van hout, spiegels en neonlichten die het creatieve team van de Wild Gallery heeft gecreëerd, is werkelijk verbluffend.

Op niveau -1 is de sfeer compleet veranderd. Gasten die aankomen via de ondergrondse parking, zien zich nu ondergedompeld in een donkere gang. De blacklights vormen groene en oranje fluorescerende strepen (de kleur van de Wild Gallery) die samen een 3D-structuur weergeven die de gasten moeten volgen om bij de liften te komen. Gewoon te gek!

Graag herinneren wij u eraan dat dit ongelooflijke gebouw helemaal klaar is om uw toekomstige evenementen te organiseren voor maximaal 1.100 mensen, een zeldzaamheid in Brussel!

Wild Gallery

Gerijstraat - 1190 Brussel
Nathalie Kockaerts: +32 (0) 486 43 43 33
Tel/Fax: +32 (0)2 344 41 55

info@wildgallery.be

www.wildgallery.be

Meer van Wild Gallery :