Vaste & tijdelijke locaties

Jul 14, 2020, 9:45
De Wild Gallery, de perfecte ruimte om een privéfeest te houden!

De Wild Gallery, de perfecte ruimte om een privéfeest te houden!

09 mei 2019

De Wild Gallery werd met een prachtige decoratie omgetoverd in de kleuren van Japan tijdens een privéfeest dat voor alle gasten onvergetelijk was!

Evenementenorganisator Margiet Feesten heeft de Wild Gallery ten volle benut. Men bood zijn privéklant een uniek evenement aan door een privéfeest in Japans thema te organiseren. Om dit te doen, had het bureau de mogelijkheid om zowel een zittend diner voor 250 personen op te zetten, maar ook een dansfeest met een dansvloer en dj in dezelfde ruimte.

De Wild Gallery gaf Margriet Feesten ook de kans om een geslaagde decoratie in Japans thema te voorzien, die indruk maakte op alle aanwezigen. Door een Japans portaal bij de ingang te installeren, konden de gasten binnen enkele seconden binnentreden in de wereld van de rijzende zon. Overal in de zaal werden echte kersenbomen uit Japan geplaatst, evenals typische Japanse lantaarns.
Arezzo, een manga-artiest, mocht zijn talenten tonen door ter plaatse manga-portretten te maken, een animatie die helemaal in het thema van de avond paste.

Het is dankzij de aanpasbaarheid van de verschillende ruimtes en zijn uitzonderlijke uitstraling dat de Wild Gallery zijn klanten de mogelijkheid biedt om een omgeving te creëren die aan hun noden voldoet en waarin ze hun hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Dankzij de grote witte ruwe muren past deze locatie zich aan alle mogelijke verzoeken aan, of dit nu voor privéfeesten, bedrijfsevents of andere activiteiten is.

Wild Gallery
Gerijstraat 11 – 1190 Brussel
Tel: +32 2 344 41 55
Nathalie Kockaerts: +32 486 43 43 33
info@wildgallery.be
https://www.wildgallery.be/

Margriet Feesten
Gent, Brussel
Tel : +32 479 46 01 66
hello@mrgrt.be
https://www.mrgrt.be

Meer van Wild Gallery :