Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 7:32
De Wild Gallery, eventruimtes die speciaal voor u worden aangekleed!

De Wild Gallery, eventruimtes die speciaal voor u worden aangekleed!

23 april 2020

Met zijn 5 modulaire evenementenzalen laat de Wild Gallery uw fantasie de vrije loop door een sfeer te creëren die is aangepast aan jouw smaak. Ontdek het aanbod !

Wil u met uw bedrijf en een seminarie, een personeelsvergadering, een walking dinner of een modeshow organiseren? Of bent u een particulier die een bruiloft, een verjaardag, een karaoke of een ander privé-evenement wil organiseren? Zoek niet verder, de Wild Gallery is de perfecte plek om uw evenementen onvergetelijk te maken.

Deze plaats, die vergeleken kan worden met een grote kunstgalerie, beschikt over een hoofdruimte op de begane grond en twee volledig in te richten verdiepingen voor alle soorten evenementen. Deze verschillende evenementenzalen voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften! Als u een producer, filmmaker of fotograaf bent en op zoek bent naar een plek om een fotosessie, video of iets anders op te nemen, zoek dan niet verder! Hier bij de Wild Gallery hebben we wat u nodig heeft! Dankzij onze plafonds van meer dan 5 meter hoog en onze meerdere dakramen krijgt u de kans om te genieten van prachtige natuurlijke verlichting.
U krijgt een echte idyllische omgeving waardoor u uw project tot in de puntjes kunt uitvoeren en kwaliteitsproducties kunt aanbieden!

Bij de Wild Gallery helpen we u ook om uw creativiteit en uw levendige verbeeldingskracht in te zetten door u apparatuur en service te bieden die aan uw verwachtingen voldoen. De Wild Gallery is uitgerust met een technisch pakket inclusief geluid, licht en audiovisueel, alles aan om aan uw stoutste wensen te voldoen. Dankzij onze lichteffecten en decoratie creëren we precies de sfeer waar u van droomt.

Van een verstilde en elegante sfeer tot een meer romantische sfeer of zelfs van een cocooning sfeer tot een tropische sfeer, bij de Wild Gallery is het mogelijk!

De Wild Gallery biedt u een veelvoud aan mogelijkheden, met name dankzij onze ruime evenementenzalen en onze verschillende meubels. Er zijn geen grenzen!
Onze grootste zorg is uw tevredenheid, want uw geluk is het onze!

In de Wild Gallery geven we u en uw gasten een unieke en totaal ongelooflijke ervaring.

Overtuigd? Dan verwachten we u in de Wild Gallery! 

Contacteer ons:
Wild Gallery
Gerijstraat 11 – 1190 Brussel
Tel/ Fax: +32 2 344 41 55
Nathalie Kockaerts: +32 (0) 486 43 43 33
info@wildgallery.be
http://www.wildgallery.be/

Meer van Wild Gallery :