Vaste & tijdelijke locaties

Oct 14, 2019, 5:12
De Wild Gallery, de perfecte ruimte om uw conferenties te organiseren.

De Wild Gallery, de perfecte ruimte om uw conferenties te organiseren.

18 april 2019

In Brussel is de Wild Gallery een veelzijdige en volledig modulaire evenementenruimte voor het organiseren van uw seminaries, vergaderingen of andere gewenste activiteiten.

Bij het organiseren van een conferentie komen heel wat aspecten kijken. Een van de meest beslissende aspecten is de keuze van de zaal die het best beantwoordt aan de behoeften van de klant.

Met zijn unieke karakter en zijn indrukwekkende uitstraling, doet de Wild Gallery er alles aan om zijn klant tot in de kleinste details tevreden te stellen.

Met zijn 2200 m² flexibele en aanpasbare oppervlakte is de Wild Gallery de ideale plek om allerlei soorten evenementen in de meest gunstige omstandigheden te organiseren.

Bovendien onderscheidt de Wild Gallery zich van andere zalen met een postindustriële stijl en een rauwe look, waarmee een sobere en unieke sfeer wordt gecreëerd voor uw seminaries, beurzen, vergaderingen en feesten.

De locatie is samengesteld uit verschillende flexibele en aanpasbare eenheden die van elkaar gescheiden zijn door prachtige witte zeilen en voorzien zijn van een vloer bedekt met een grijs tapijt.

De ligging van de Wild Gallery is ook een belangrijke troef voor de klanten en de genodigden van de klanten.

De zaal is immers bereikbaar met vele transportmiddelen. De bushalte “Gerij” bevindt zich net naast de ingang van het gebouw, en ook de tramhalte "Wiels" is vlakbij. Wat de toegang tot de auto betreft, is afrit 17 "Anderlecht" van de Ring van Brussel ook vlakbij de zaal. Bovendien heeft de Wild Gallery 800 parkeerplaatsen beschikbaar voor gasten.

U heeft het begrepen, de Wild Gallery is de ideale plek voor de organisatie van uw conferenties omdat deze het best aan uw behoeften voldoet dankzij deze verschillende troeven. Wij nodigen u uit om deze locatie binnenkort in al zijn pracht te komen ontdekken!

Contactgegevens :

Wild Gallery
Gerijstraat 11 – 1190 Brussel
Tel : +32 2 344 41 55
Nathalie Kockaerts : +32 (0) 486 43 43 33
info@wildgallery.be  
https://www.wildgallery.be/  


Beschrijving: De Wild Gallery is een veelzijdige en volledig modulaire evenementenruimte voor het organiseren van conferenties, vergaderingen, beurzen en feesten.

Meer van Wild Gallery :