Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 14:54
Be Your Guest organiseert schitterend galafeest in Wild Gallery

Be Your Guest organiseert schitterend galafeest in Wild Gallery

08 mei 2018

De Brusselse Wild Gallery had de eer en het genoegen Be Your Guest te mogen verwelkomen voor de viering van de start van het nieuwe gerechtelijk jaar van de Balie te Brussel. Elk jaar vatten de leden van de Brusselse Balie het nieuwe gerechtelijk jaar aan met een formele receptie in het gerechtsgebouw. Om de twee jaar wordt dan een lang weekend met tal van festiviteiten georganiseerd om de ‘terugkeer’ na de gerechtelijke vakantie in stijl te vieren.

Evenementenorganisator Be Your Guest opteerde dit jaar voor een feestelijke avond in de Wild Gallery met een galadiner voor 1.100 personen, waarbij gastronomie, artiesten en dans werden gecombineerd.

De verschillende partners en artiesten die nauw hebben samengewerkt om van de gala-avond een sensationeel evenement te maken, verdienen zonder uitzondering een dikke pluim. De kwaliteit van de service, de heerlijke gastronomie en de sfeer waren onberispelijk dankzij de inbreng van Great Traiteur en Son Excentrique. Onder de artiesten bevonden zich illustere namen als Propaganza, Akro Percu en de sax van Why Be Normal. Vanzelfsprekend mogen we Be Your Guest, de organisator van deze avond, en fotograaf Fabrice Debatty niet vergeten te vermelden.

Dankzij haar grote flexibiliteit en de aanwezigheid van gespecialiseerde mensen die van begin tot einde nadrukkelijke aanwezig zijn, biedt de Wild Gallery perfect de mogelijkheid om tegelijkertijd een zittend diner met 1.100 gasten, een dansavond en een aperitief te organiseren zonder tafels te moeten verhuizen. Ideaal dus voor de organisatie van grote soirées. Precies dat overtuigde Be Your Guest om het grootse galafeest hier plaats te laten vinden.

De Wild Gallery hoopt ook u binnenkort te mogen verwelkomen voor een nieuw evenement.

Wild Gallery
info@wildgallery.be
Nathalie Kockaerts: +32 (0) 486 43 43 33
Gerijstraat 11 – 1190 Brussel
Tel/ Fax: +32 2 344 41 55

info@wildgallery.be

Be Your Guest
isabelle@beyourguest.be
Guldendallaan 80, 1150 Brussel
Tel: +32 (0)479 95 12 69

www.wildgallery.be

isabelle@beyourguest.be

Meer van Wild Gallery :