Vaste & tijdelijke locaties

Jul 14, 2020, 8:05
Viacom Kids Insights Day in Brusselse Wild Gallery

Viacom Kids Insights Day in Brusselse Wild Gallery

24 april 2018

Een dag gewijd aan ‘kindermarketing’ in de Wild Gallery? Viacom koos voor de bekende Brusselse evenementenlocatie voor de organisatie van de Viacom Kids Insigts Day! Voor deze gelegenheid heeft het evenementenbureau Smile geïnvesteerd in de Wild Gallery om er een heel creatief evenement voor te stellen.

Dankzij de moduleerbaarheid (naar believen!) kan de Wild Gallery elk idee leven geven. Op het programma stonden leuke activiteiten en presentaties over marketingtrends voor kinderen. 75 reclame- en marketingprofessionals uit Vlaanderen en Wallonië konden hiervan profiteren.

Om deze geweldige kinderen te verrassen, heeft het bureau gebruik gemaakt van de neutraliteit van de Wild Gallery om een echt kinderuniversum te bouwen: zones met kleurrijke plastic ballen, fluorescerende armbanden, ballonnen aan de plafonds en zelfs tassen met snoep om zelf samen te stellen.

Als kers op de taart verwelkomde het evenement kindertelevisiezender Nickelodeon, bekend in het Belgische tv-landschap. Tussen twee presentaties door konden de gasten een drankje nuttigen in een bar op een grastapijt, versierd met planten. Om hun smaakpapillen te verrassen, was cateraar Raf Verstraete aanwezig.

Smile is een evenementenbureau dat opvalt door zijn uitgesproken smaak voor de natuur: het biedt evenementen in de buitenlucht. Met dot originele concept organiseert het bureau bruiloften, "tuinfeesten" maar ook productvoorstellingen, personeelsfeesten, vergaderingen rond een kampvuur, ... Hun slogan: "We are here to make you smile".

Wild Gallery
Gerijstraat 11 - 1190 Brussel
Tel: +32 2 344 41 55
info@wildgallery.be
www.wildgallery.be

Smile - Event Company
J.F. Puttemansstraat 10 - 3200 Aarschot
Tel: +32 16 88 80 72
hallo@smileoutdoor.be
www.smileoutdoor.be

Meer van Wild Gallery :