Vaste & tijdelijke locaties

Jun 7, 2020, 11:06
Bent u op zoek naar een zaal voor uw evenementen? De Wild Gallery biedt ruimtes voor uw kleine en grote events

Bent u op zoek naar een zaal voor uw evenementen? De Wild Gallery biedt ruimtes voor uw kleine en grote events

23 maart 2020

Het organiseren van uw evenement is nog nooit zo eenvoudig geweest als in de Wild Gallery. Deze toonaangevende locatie binnen de Belgische evenementensector is dé referentie voor uw kleine en grote evenementen!

Deze zaal, gelegen in het hart van de Europese hoofdstad, heeft alles wat u nodig heeft om uw recepties met succes te organiseren. Ze biedt 2.200 m2 ruimte voor elk type evenement en bestaat uit 5 modulaire units. U gebruikt dus de ruimte volgens uw behoeften en wensen. Uw evenement wordt voor u op maat gemaakt!

De witte muren, 4 meter hoog, creëren een pure en rauwe stijl en maken plaats voor uw fantasie om de avond van uw dromen te creëren. Dompel uw gasten onder in uw wereld en verbaas ze! Er is geen limiet aan je verbeeldingskracht, druk jezelf uit en breng je recepties tot leven! Bloemendecoraties, lichteffecten, podia, het zijn maar enkele voorbeelden van wat de Wild Gallery u kan aanbieden.

Wilt u in alle privacy een privéfeest, een bruiloftsdiner of een karaoke organiseren? Dit is allemaal mogelijk bij de Wild Gallery! Men personaliseert de ruimte op basis van de grootte van uw receptie en het aantal gasten dat u heeft gekozen. We hadden de eer Magriet Feesteen en Invite’Out te hosten op privéfeesten, sprookjesachtige bruiloftsdiners en volledig gekke karaoke-avonden!

U houdt niet van half werk en ziet de dingen groots? De Wild Gallery zal aan uw verwachtingen voldoen! Organiseer een galadiner, een productlancering, een modeshow, een conferentie of een prijsuitreiking om een ​​geweldig en fantastisch jaar af te sluiten. Deze evenementenhal heeft een capaciteit van maximaal 1100 personen. Geen paniek, er zijn 800 parkeerplaatsen beschikbaar om uw gasten in alle rust te ontvangen.

De Wild Gallery heeft zich gevestigd als een van de grootste premium zalen binnen de Belgische evenementenwereld en loopt vaak in de kijker met chique evenementen zoals de Ledea-modeshow van Profirst, de Epic Night liefdadigheidsavonden en de lancering van nieuwe producten van bekende merken zoals Huawei of l'Oréal.

De Wild Gallery is de perfecte combinatie voor het organiseren van uw kleine en grote evenementen! Wacht niet langer en waag de sprong! Je perfecte evenement ligt binnen handbereik!

Onze contactgegevens :

Wild Gallery                                                
Gerijstraat 11 – 1190 Brussel
Tel/ Fax: +32 2 344 41 55                  
Nathalie Kockaerts: +32 (0) 486 43 43 33
info@wildgallery.be
www.wildgallery.be

Meer van Wild Gallery :