Event management

Dec 14, 2019, 0:09
Cup Concept zet in op herbruikbare bekers voor events

Cup Concept zet in op herbruikbare bekers voor events

dinsdag, 10 december 2019

De Gistelse verpakkingsspecialist Bio Pack gaat voortaan ook herbruikbare bekers verdelen aan oa. lokale besturen en organisatoren van evenementen. Het heeft daarvoor met de Duitse marktleider de joint venture Cup Concept Belgium opgericht. Men speelt daarmee in op de nieuwe wetgeving rond cateringmateriaal en wegwerpverpakkingen, die vanaf 1 januari 2020 in voege treedt.

Internationale handleiding voor ‘citywide’ events

Internationale handleiding voor ‘citywide’ events

maandag, 02 december 2019

Grote evenementen op wereldschaal kunnen steden, regio’s en landen op de kaart zetten. Een evenement zoals bijvoorbeeld de Olympische Spelen zorgt voor een wereldwijde zichtbaarheid, een groot aantal bezoekers, alsook een pak economische investeringen. ISO, de internationale organisatie voor standaardisering, werkt momenteel aan een nieuwe standaard om steden te helpen bij het beheer van deze evenementen.

“Events zijn het visitekaartje voor de haven”

“Events zijn het visitekaartje voor de haven”

woensdag, 06 november 2019

Met meer dan 60.000 jobs is de Antwerpse haven een van de belangrijkste economische polen van ons land. De 1.650 medewerkers van het Havenbedrijf Antwerpen zorgen ervoor dat de haven functioneert en kan groeien. Ook events spelen een niet te onderschatten rol in dit verhaal. Events & Hospitality Manager Lies Van Pelt, die in 2020 de BEA-jury komt versterken, geeft ons een inkijk in haar job.

UNICEO kondigt zijn Congres 2020 aan

UNICEO kondigt zijn Congres 2020 aan

maandag, 21 oktober 2019

Het eerste Europese Congres van UNICEO - United Networks of International Corporate Event Organizers -  vindt plaats van 4 tot 6 november 2020 in Athene, Griekenland. Het zal leden van de vereniging uit bijna 30 landen samenbrengen in Hotel Grande Bretagne en dit onder het thema: "Leading Events to the Future: Innovation, the New Paradigm of Performance."

Pagina 1 van 29