Event management

Mar 31, 2023, 1:06
De Belgische event professional heeft er vertrouwen in

De Belgische event professional heeft er vertrouwen in

vrijdag, 27 januari 2023

46% van de organisatoren en toeleveranciers van evenementen in België schat dat de totale omzet van hun organisatie in 2023 hoger zal zijn dan in 2022. 74% geeft aan dat hun omzet het voorbije jaar is gestegen t.o.v. 2021. In 2022 was die omzet zelfs hoger dan in 2019 voor 47% van de event professionals. Dat leren de resultaten van de jaarlijkse sectorbevraging die het onderzoekscentrum Publieke Impact van Karel de Grote Hogeschool (KdG) heeft uitgevoerd bij 251 professionals.

De Belg en zijn evenementen, postcorona

De Belg en zijn evenementen, postcorona

donderdag, 12 januari 2023

De impact van de coronacrisis op de evenementensector was groot. Dat leerden de periodieke impactonderzoeken van het onderzoekscentrum Publieke Impact van Karel de Grote Hogeschool (KdG). Maar wat met de vraag naar evenementen postcorona? Het KdG-onderzoekscentrum voerde in december 2022 een grootschalig publieksonderzoek bij een representatieve steekproef van 1.000 volwassen Belgen. En wat blijkt? De Belg houdt nog steeds van zijn evenementen, maar plant zijn bezoek als nooit tevoren.

“De eventsector terug aantrekkelijk maken door de medewerker centraal te zetten”

“De eventsector terug aantrekkelijk maken door de medewerker centraal te zetten”

dinsdag, 06 december 2022

Innovatie, duurzaamheid en menselijk kapitaal staan meer dan ooit centraal in het bedrijfsleven. Binnen deze thema’s heeft Siviglia Berto een jarenlange expertise kunnen opbouwen. Vandaag is ze hoofdzakelijk aan de slag als managing director bij B-Tonic en werkt ze voor bedrijven een duurzaam welzijnsbeleid op maat uit. Ze geeft ons haar kijk op de belangrijkste human capital-uitdagingen voor de eventsector.

Pagina 1 van 41