Event management

Sep 25, 2023, 7:28
IB EVENT Transformeert naar IB Team

IB EVENT Transformeert naar IB Team

dinsdag, 29 augustus 2023

IB EVENT, opgericht met de missie om de horeca- en evenementensector te ondersteunen en personeel op te leiden, heeft recentelijk een opmerkelijke transformatie ondergaan. Na 11 jaar van groei en toewijding is IB EVENT geëvolueerd naar IB Team, een gerespecteerd interimkantoor dat zich toelegt op selectie, payroll en ondersteuning binnen de industrie. Deze transformatie markeert een nieuw tijdperk van professionele service en engagement.

Terugblik Teambuilding Connect Evening

Terugblik Teambuilding Connect Evening

dinsdag, 18 juli 2023

Op maandag 3 juli brachten ACC en Experience Magazine een vijftigtal professionals samen rond het thema teambuilding. Na de presentatie door Stijn Swijns van MissionMe werd er in Media Arena te Zellik nog uitgebreid nagekaart en genetwerkt met een hapje en een drankje. Bekijk hier de foto’s én de aftermovie van de avond.

“De eventsector moet werken aan een ‘talent experience’”

“De eventsector moet werken aan een ‘talent experience’”

dinsdag, 09 mei 2023

Nog meer dan andere sectoren kampt de eventsector anno 2023 met serieuze human capital uitdagingen. Agentschappen en leveranciers vinden moeilijk geschikte mensen om hun team te versterken, en dan wordt er ook nog eens van verschillende kanten aan hun beste krachten getrokken. Wat kan je doen als bedrijf om jezelf als werkgever beter in de markt te zetten? En hoe kan je erin slagen jouw meest waardevolle assets aan boord te houden? Wij legden ons oor te luisteren bij Olivier Lefevre, specialist in employer branding bij Randstad Group.

“Events zijn belangrijk om een goed merkverhaal te brengen”

“Events zijn belangrijk om een goed merkverhaal te brengen”

vrijdag, 28 april 2023

Vlaamse bedrijven helpen om succes te oogsten in het buitenland, dat is de missie van Flanders Investment & Trade (FIT). Ook events spelen een belangrijke rol in dit verhaal. Jaarlijks is FIT immers betrokken bij zo’n 120 evenementen, van kleine seminars tot grote awardshows. Bart Matheï zit als marketingmanager mee aan het stuur van al deze initiatieven. Tijd voor een kennismaking…

“Events blijven een belangrijke pijler om lezers te bereiken”

“Events blijven een belangrijke pijler om lezers te bereiken”

maandag, 13 maart 2023

Na een ongewone carrièrewending kwam Lukas Houthaeve vier jaar geleden als Event Marketeer bij Mediahuis terecht. Sindsdien heeft hij zich kunnen uitleven met projecten zoals 100 jaar De Standaard, Het Grootste Licht en het DS Podcastfestival. En vanaf dit jaar zal hij zich ook op events omtrent ‘de koers’ gaan toeleggen. Experience Magazine sprak met Lukas over de uitdagingen van zijn job en zijn kijk op events.

Pagina 1 van 42