Event management

Jan 21, 2020, 8:49
EventSummit 2020 in Rotterdam

EventSummit 2020 in Rotterdam

vrijdag, 17 januari 2020

Met zo’n 13.500 m2 beursvloer is EventSummit, dat op 30 januari plaatsvindt in de Rotterdamse Ahoy, het grootste ééndaagse platform voor de Nederlandse evenementenindustrie. Men vindt er alles om een bedrijfsevenement, congres, beurs, festival of publieksevenement naar een hoger level te brengen.

Easyfairs publiceert jaarverslag: A journey into the future of events

Easyfairs publiceert jaarverslag: A journey into the future of events

donderdag, 16 januari 2020

Internationale evenementenorganisator en uitbater van expohallen Easyfairs heeft zijn recentste Activiteitenverslag voor de periode 2018-2019 gepubliceerd. Daarin ligt de focus op de disruptieve rol die het bedrijf speelt binnen de sector dankzij een doorgedreven 'easify-strategie' om de ervaring voor bezoekers en exposanten zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Cup Concept zet in op herbruikbare bekers voor events

Cup Concept zet in op herbruikbare bekers voor events

dinsdag, 10 december 2019

De Gistelse verpakkingsspecialist Bio Pack gaat voortaan ook herbruikbare bekers verdelen aan oa. lokale besturen en organisatoren van evenementen. Het heeft daarvoor met de Duitse marktleider de joint venture Cup Concept Belgium opgericht. Men speelt daarmee in op de nieuwe wetgeving rond cateringmateriaal en wegwerpverpakkingen, die vanaf 1 januari 2020 in voege treedt.

Internationale handleiding voor ‘citywide’ events

Internationale handleiding voor ‘citywide’ events

maandag, 02 december 2019

Grote evenementen op wereldschaal kunnen steden, regio’s en landen op de kaart zetten. Een evenement zoals bijvoorbeeld de Olympische Spelen zorgt voor een wereldwijde zichtbaarheid, een groot aantal bezoekers, alsook een pak economische investeringen. ISO, de internationale organisatie voor standaardisering, werkt momenteel aan een nieuwe standaard om steden te helpen bij het beheer van deze evenementen.

“Events zijn het visitekaartje voor de haven”

“Events zijn het visitekaartje voor de haven”

woensdag, 06 november 2019

Met meer dan 60.000 jobs is de Antwerpse haven een van de belangrijkste economische polen van ons land. De 1.650 medewerkers van het Havenbedrijf Antwerpen zorgen ervoor dat de haven functioneert en kan groeien. Ook events spelen een niet te onderschatten rol in dit verhaal. Events & Hospitality Manager Lies Van Pelt, die in 2020 de BEA-jury komt versterken, geeft ons een inkijk in haar job.

Pagina 1 van 29