Event management

Feb 20, 2019, 7:58
Mira Sofia, dime Sofia. Internationaal detacheren doe je zo…

Mira Sofia, dime Sofia. Internationaal detacheren doe je zo…

vrijdag, 01 februari 2019

Stel je bent standenbouwer. Je wordt ingehuurd door een groot eventbureau om op twee dagen tijd zeven van de twaalf Brusselse Heizelpaleizen van de nodige beursstanden te voorzien. Een commercieel bijzonder interessante opdracht, ware het niet dat je daarvoor serieus wat handen tekort komt. Inderhaast ga je op zoek naar versterking. Je vindt, via internet, twee Bulgaarse standenbouwfirma’s die, tegen wel zeer aantrekkelijke voorwaarden, onmiddellijk twintig man versterking kunnen leveren. Doen? Of toch maar beter oppassen?

"We moeten ophouden verlegen te zijn"

"We moeten ophouden verlegen te zijn"

donderdag, 24 januari 2019

Het Belgische eventberoep, dat 30 jaar geleden in het leven werd geroepen, is sindsdien steeds blijven verbeteren en professionaliseren. Vandaag de dag worden de creativiteit en de ernst van onze agentschappen en de kwaliteit van onze leveranciers internationaal erkend, zoals blijkt uit talrijke internationale onderscheidingen. Frank Anthierens, oprichtend lid van het Expert Center Event Marketing binnen ACC en directeur van het agentschap DDMC, geeft ons zijn kijk op het gewicht van de Belgische evenementensector.

Cursus Crowd Science en Risk Analysis

Cursus Crowd Science en Risk Analysis

donderdag, 13 december 2018

Na twee succesvolle edities organiseren ToB-Seen en CrowdSafetyTraining (The Square Metre) in januari opnieuw de 3-daagse cursus Crowd Science en Risk Analysis (level 5). Deze cursus is speciaal ontworpen voor iedereen die verantwoordelijk is voor de veiligheid van het publiek tijdens evenementen en dus de basisbeginselen en toepassingen van crowd science dient te kennen.

Nieuw onderzoek toont mismatch tussen doelstellingen reisbeleid en gedrag van de reiziger

Nieuw onderzoek toont mismatch tussen doelstellingen reisbeleid en gedrag van de reiziger

dinsdag, 20 november 2018

Bijna 70 procent van de reisinkopers geeft aan dat het zorgdragen voor een goede naleving van het reisbeleid een van de meest uitdagende aspecten van hun werk is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van de Global Business Travel Association (GBTA) in samenwerking met RoomIt by CWT. Reizigers boeken buiten het reisbeleid om, om te verblijven in hun favoriete hotels of voor toegang tot bepaalde voorzieningen. Reizigers zijn doorgaans niet goed op de hoogte van het reisbeleid van hun bedrijf.

Pagina 1 van 25