Vaste & tijdelijke locaties

Jan 25, 2020, 15:16
Invite 'Out nodigt zichzelf uit in de Wild Gallery

Invite 'Out nodigt zichzelf uit in de Wild Gallery

29 mei 2019

De Wild Gallery ontving het evenementenagentschap Invite ‘Out in haar zaal, voor de organisatie van een privéfeest in een aangename en kleurrijke sfeer!

De Wild Gallery ontving het evenementenbureau Invite 'Out met veel plezier. Zij wilden er een speciaal feest creëren, dat heel wat enthousiasme en organisatie vereiste.

Zoals te verwachten heeft het evenementbureau zich onderscheiden met de verrassende decoratie en de fenomenale sfeer die voor de gelegenheid werd gecreëerd. Invite 'Out heeft alles van begin tot einde georkestreerd opdat alles vlot zou verlopen. Ook werd er een beroep gedaan op een decoratiebureau, Idéo, dat de ruimte prachtig aankleedde.

Er werd een echte sprookjeswereld gecreëerd voor deze avond. De Wild Gallery, een neutrale, postindustriële ruimte, werd omgevormd tot een "Wilde" zaal en dompelde zijn gasten onder in een weelderig universum.

De inrichting van de zaal was prachtig, mede dankzij de roze lichten die de versierde ronde tafels verlichtten. Bovendien maakte Idéo ook gebruik van de charme van de ruimte, aan de hand 360 ​​° projecties van dieren op de witte doeken van de Wild Gallery.

Op het einde van de avond gingen de lichten uit en de spots aan! Dit gaf een heel andere sfeer in de zaal. Invite’ Out en Idéo besloten om andere kleuren te voorzien voor het dansgedeelte van de avond. Witte en gele lichten en heldere projecties op de mooie witte doeken, dat was het decor waarin men heeft gedanst en gefeest.

Zoals u al heeft begrepen, hebben het evenementenbureau Invite 'Out en het decoratieagentschap Idéo een geheel nieuwe sfeer en een nieuw imago gecreëerd voor de Wild Gallery. Sharon Thiel en Emilie Waisblum, de organisatoren van het evenement, hebben zich onderscheiden door samen met hun team een heel ander universum te creëren voor dit privéfeest. De gasten keerden dan ook met veel voldoening en enthousiasme terug naar huis die avond.

Contactgegevens Wild Gallery
Wild Gallery 
Gerijstraat 11
1190 Brussels 
info@wildgallery.be  
Tel : +32 2 344 41 55  
Nathalie Kockaerts : +32 (0) 486 43 43 33
https://www.wildgallery.be/

Contactgegevens Invite’Out
Invite’Out
Diepestraat 37
Brussels Hoofdstedelijk Gewest
sharon@inviteout.be
Tel :0475635536

Meer van Wild Gallery :