Vaste & tijdelijke locaties

Mar 19, 2024, 7:02
De Pow(D)er Bar op jouw event of meeting bij SO

De Pow(D)er Bar op jouw event of meeting bij SO

12 september 2019

The Pow(D)er Bar is de Mobiele Beauty Bar van Palmira Proietti, bekend van haar styling en make-upadvies in verschillende TV-programma's. Het geeft u een momentje van ontspanning en een heerlijke boost tijdens een meeting of event bij SO!

In no time stelt het Palmira-team een leuke mobiele make up studio op waar ladies kunnen plaatsnemen in de make up stoel en 10-15 min later vertrekken met een heerlijke smile en een powerful selfie/foto. Naast de leuke setting van een make up fotostudio, garanderen ze u een momentje van ontspanning en een heerlijke boost.

Als ondernemende, reizende en drukbezette vrouw met veel sociale activiteiten, beseft Palmira Proietti hoe belangrijk het is om je powerful te voelen. Bovendien komen Palmira en haar team dagelijks in contact met vrouwen die op zoek zijn naar een instant boost, maar ook met veel andere entrepeneurs die op een creatieve manier beleving willen bieden aan hun klanten/bezoekers.

Vanuit haar passie om mensen nog mooier te maken ontwikkelde ze The Pow(D)er Bar waar beauty & beleving samenkomen.

The Pow(D)er Bar kan geboekt worden voor je event voor een halve dag of volledige dag en is steeds inclusief 1 Make Up Artiest.

Heb je een groter publiek, groter event, dan kunnen per Pow(D)er Bar 3 Make Up Artiesten ingezet worden.

https://sothebestofbothworlds.be