Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 14:35
Onuitgegeven feestavond in de Wild Gallery

Onuitgegeven feestavond in de Wild Gallery

05 oktober 2018

Digizik koos voor de Brusselse Wild Gallery om een bedrijfsevenement te organiseren voor een onderneming die graag zijn werknemers wilde bedanken. Op het programma van deze avond: aperitief, speeches, walking dinner, dansspektakel, dj, award-uitreiking en de aanwezigheid van de beroemde Belgische band Mister Cover voor een geanimeerd concert.

Het evenement bracht 800 mensen bij elkaar en was beklijvend door zijn originaliteit. Ook de natuur was volop aanwezig met de vier elementen die naadloos in het decor werden geïntegreerd. De sfeer was tegelijk mysterieus, exotisch en warm. Dit werd mogelijk gemaakt door de het investeren van cateraar Léonard in inventieve gerechten, de technische ondersteuning van ADC en de aanwezige artiesten.

Het programma bleek een succesvolle gok voor organisator Digizik, die de hele avond op een slimme manier wist te orkestreren.

The Wild Gallery biedt de mogelijkheid voluit te gaan om een evenement volledig naar wens van de klant uit te bouwen zodat de feestelijke momenten perfect kunnen vereeuwigd worden. Dankzij de niet minder dan 2200 m2 moduleerbare ruimte vindt elk project er zijn plaats, zelfs de meest gewaagde: seminaries, diners, privé-evenementen ... etc. Bovendien is er ook de vaste belofte van een persoonlijke en attente ondersteuning van het enthousiaste team van de Wild Gallery.

Wild Gallery
Gerijstraat 11 - 1190 Brussel
info@wildgallery.be
Tel.: +32 (0)2 344 41 55
www.wildgallery.be

Digizik
Adolphe Maxlaan 30 - 1000 Brussel
contact@digizik.com
Tel.: +32 (0)2 640 0994
www.digizik.com

Meer van Wild Gallery :