Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 14:20
MR-Congres lokale verkiezingen 2018 in de Wild Gallery

MR-Congres lokale verkiezingen 2018 in de Wild Gallery

21 november 2018

Op donderdag 20 september 2018 had de Wild Gallery de eer om de Mouvement Réformateur te ontvangen voor hun congres aan het einde van de campagne voor de lokale verkiezingen van oktober 2018.

In het gezelschap van premier Charles Michel en andere ministers van de federale en Waalse regering, sprak de voorzitter van de MR, Olivier Chastel, de militanten en de MR-kandidaten toe om de doelstellingen te bevestigen en de teams in het veld te ondersteunen. Dit alles tijdens een uniek congres, dat als doel had de troepen te mobiliseren in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober.

De gasten woonden verschillende toespraken en tussenkomsten bij, waarna de voorzitter van de MR, Olivier Chastel, het woord nam. Hij sprak over de campagneprioriteiten, met als sleutelwoorden goed bestuur, banen en economische ontwikkeling. Na de toespraken dronken de genodigden nog een glas in een vriendschappelijke sfeer.

Iedereen was het erover eens dat het een leuke en interessante avond was. Felicitaties aan de Mouvement Réformateur en het Wild Gallery-team voor het ter beschikking stellen van hun ongelooflijke eventruimte.

Contactgegevens:

Wild Gallery
Gereistraat 11 – 1190 Brussel
info@wildgallery.be
www.wildgallery.be

MR
Gulden-Vlieslaan, 84-86
1060 Brussel
contact@mr.be

Meer van Wild Gallery :