Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 0:18
Sintfeest Sonepar Belgium @ Wild Gallery

Sintfeest Sonepar Belgium @ Wild Gallery

24 januari 2019

Sonepar is de wereldwijde marktleider in de distributie van elektrisch materiaal en aanverwante diensten aan professionelen. Het is een onafhankelijke familiale groep. De Sonepar-medewerkers geven overal ter wereld het beste van zichzelf om gehoor te geven aan de klanten, te voldoen aan hun behoeften en hen te adviseren.

De groep Sonepar wordt in België vertegenwoordigd door de volgende commerciële bedrijven: Cebeo, Eltra, Vandecapelle NV,Vandecapelle Controls BVBA en Sobe-Log.

Sonepar Belgium organiseerde een Sintfeest voor zijn medewerkers met kinderen en kleinkinderen tot 12 jaar én hun gezin. Er waren 362 genodigden, waarvan 191 volwassenen en 171 kinderen.

Niet iedereen kan zomaar Zwarte Piet worden en daarom richtte Sinterklaas een Pietenschool in de Wild Gallery op. Zwarte Pieten in opleiding leren hier alle kneepjes van het vak… van Sinterklaasliedjes tot daklopen! Omdat alle kinderen zeer braaf geweest zijn in 2018, stelde de Goedheiligman zijn school open voor alle kinderen van de medewerkers van Sonepar Belgium. Welkom in de Pietenschool van Sinterklaas!

De kinderen konden aan verschillende workshops deelnemen. Ze werden ook geschminkt en natuurlijk was er een Meet & Greet met Sinterklaas. Ook kreeg elk kind een cadeautje mee naar huis.

Voor alle genodigden en gedurende het gehele event was er een open bar voorzien. Daarnaast konden de genodigden smullen van een zoet buffet met suikerspinnen, cupcakes, pannenkoeken… allemaal voorzien door J&M catering.

Het was een groot succes. Dit kwam grotendeels door de uitstekende organisatie van het evenementenbureau waarop Sonepar Belgium een beroep had gedaan: evenementenbureau IDEE FIKS.

Alle aanwezigen waren het erover eens: het was een geslaagd evenement! Het enthousiasme van de kinderen was duidelijk aanwezig in de Wild Gallery.

Wenst u ook een evenement organiseren in de Wild Gallery, dan helpen we u graag verder. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het volgende nummer: +32486434333.

Meer van Wild Gallery :