Associaties

Sep 22, 2021, 18:50
Event Confederation: “Blijf de onze sector dit najaar ondersteunen”

Event Confederation: “Blijf de onze sector dit najaar ondersteunen”

woensdag, 15 september 2021

De Event Confederation roept de verschillende overheden van dit land op om de sector te blijven ondersteunen bij de heropstart dit najaar. Sinds 1 september kan de eventsector terug opstarten, vaak met gebruik van het CST (Covid Safe Ticket) en is hierover zeer opgelucht na 18 maanden verplicht sluiten. Maar deze heropstart zal verder ondersteund moeten worden door een aantal economische maatregelen. Veel bedrijven in de events en beurssector kunnen nog niet economisch rendabel werken gezien hun seizoensgebonden karakter.

Exitprotocol voor eventsector

Exitprotocol voor eventsector

dinsdag, 13 juli 2021

Begin deze week werd het exitprotocol voor de eventsector goedgekeurd. Dit document, dat gebaseerd is op aanbevelingen van het Corona Commissariaat en de initiatieven van de eventsector, heeft als doel het besmettingsrisico op COVID-19 bij evenementen te minimaliseren, en het houdt rekening met de specificiteiten van de sector.

Best of Activation stelt zijn jury voor

Best of Activation stelt zijn jury voor

donderdag, 01 juli 2021

De Best of Activation Awards zijn een initiatief van het Expert Center Brand Activation van de ACC. Ze worden toegekend door een Jury van Adverteerders onder Voorzitterschap van Bart Swings (Luminus) met een groep van 10 adverteerders: Carl Gypens (Orange), Caroline Joris (Chancellerie du Premier Ministre), Dave Froidcoeur (Carrefour Belgium), Delphine Baise (ING), Lolita Swanet ( Volvo Car Belux), Nathalie Erdmanis (AG Insurance), Nele Baeyens (Roularta Media group), Philippe Jaumain (RTL), Tom Moons (SOS Kinderdorpen) ) en Tom Robberechts (Swinkels Family brewers).

Pagina 1 van 13