Associaties

Sep 25, 2023, 7:37
Groeiende omzet maar dalende winstmarge bureaus in ‘22

Groeiende omzet maar dalende winstmarge bureaus in ‘22

dinsdag, 11 juli 2023

De ACC heeft zonet de resultaten van haar jaarlijkse Profitability Survey gedeeld met de meer dan 100 creatieve bureaus die aan het onderzoek hebben deelgenomen. Belangrijkste conclusie is dat de sector het afgelopen jaar een groei van 15,5% bruto marge mocht optekenen. Daar tegenover staat dat de PBT/Income ratio - dé belangrijkste gezondheids-indicator van de sector - gedaald is tot 10,9% versus 13% in ’21, terwijl de norm 15% bedraagt.

Met ACC van Cannes naar St-Canneke

Met ACC van Cannes naar St-Canneke

maandag, 15 mei 2023

ACC organiseert voor de negende keer St-Canneke: Cannes op het strand van St-Anneke. The place to be om de laatste trends en de strafste campagnes van het afgelopen jaar te ontdekken, rechtstreeks vanuit Cannes geïmporteerd en gepresenteerd door de Belgische Juryleden van het Cannes Festival.

ACC lanceert Expert Center Talent Managers

ACC lanceert Expert Center Talent Managers

dinsdag, 09 mei 2023

De creatieve industrie rekent op het talent van duizenden medewerkers die zich dag na dag inzetten om innovatieve communicatie-oplossingen uit te werken voor hun klanten. Het aantrekken en vooral het aan boord houden van jong én ervaren talent is dan ook een erg belangrijke opdracht voor elk bureau.

Pagina 1 van 20