Coeur Catering viert 20 jarig bestaan en geeft droomhuwelijk cadeau
dinsdag, 17 september 2024Coeur Catering mag dit jaar 20 kaarsjes uitblazen en dat vieren ze door een trouwfeest weg te geven. Na 20 jaar catering en een decennium aan bruiloften op de eigen locatie Rooftop Gaston wil de onderneming deze mijlpaal vieren door het schoonste van alles in de kijker zetten: de liefde.
Gault&Millau reikt de Catering Awards 2024 uit
dinsdag, 10 september 2024Op maandag 9 september 2024 reikte het team van Gault&Millau Catering op de prachtige site van Maison de la Poste in Brussel voor de zesde keer de Gault&Millau Catering Awards uit. Met deze awards bekroont de gidsuitgever collectiviteitskeukens en voor de derde keer ook event cateraars die zich binnen de sector rond diverse thema’s elk in hun categorie hebben onderscheiden.
Repas Catering haalt een pak ervaring in huis
donderdag, 08 augustus 2024Het team van Repas Catering is sinds begin deze maand versterkt met John Linthout en Patricia Peelman, die allebei twee decennia ervaring met zich meebrengen.
Belgocatering versterkt evenemententak met overname Dîner Privé
donderdag, 04 juli 2024Belgocatering, een toonaangevende speler in de cateringsector, neemt de gerenommeerde eventcateraar Dîner Privé over. Dîner Privé staat bekend om zijn uitzonderlijke service en culinaire uitmuntendheid. Deze strategische overname versterkt het aanbod van Belgocatering en hertekent het eventcateringlandschap in België. Beide bedrijven blijven onder hun eigen naam opereren.
Sluit het zakelijk jaar af met een gezellige drink verzorgd door Grunewald.bar
woensdag, 22 mei 2024De zomer staat voor de deur. Na een drukke periode van hard werken zullen heel wat bedrijven en organisaties het zakelijk jaar opgepaste wijze willen afsluiten met een gezellige drink voor de werknemers. Grunewald.bar staat klaar om hen hierin te servicen.
House of Hospitality: zes kleppers uit de event -en hospitality-industrie bundelen de krachten
dinsdag, 07 mei 2024In een baanbrekende stap die de normen van gastvrijheid herdefinieert, kondigen zes vooraanstaande bedrijven verenigd hun samenwerking aan, waardoor een krachtige alliantie ontstaat in de Belgische event- en hospitalityindustrie. Maak kennis met House of Hospitality.
Kwalitatieve cocktails op maat van de eventsector
dinsdag, 19 maart 2024Bezoekers van events verwachten niets minder dan een uitstekende cocktail. Het TAILS® COCKTAILS PROFESSIONAL gamma van Bacardi biedt een kwalitatieve en vooral ook praktische oplossing voor het serveren van premium cocktails op events. Het merk heeft onlangs een nieuwe look gekregen, en ook het aanbod van cocktails werd verder uitgebreid.
Repas Catering en topchef Nick Van den Broeck slaan de handen in elkaar
donderdag, 14 maart 2024Chef-kok Nick Van den Broeck bundelt zijn krachten met Repas Catering om van evenementen een sterrenbeleving te maken. Repas Catering, met meer dan 17 jaar ervaring in het verzorgen van evenementen in de Benelux, lanceert een nieuw concept in samenwerking met de gerenommeerde chef. Deze samenwerking heeft als doel om de catering naar een hoger niveau te tillen.
Proost op verandering met slechts één klik
dinsdag, 05 maart 2024Duik in de wereld van de nieuwe Troubleshakers website - dé bestemming voor de nieuwste cocktailbeleving! Ontdek betoverende mixen, plan evenementen zonder gedoe en blijf op de hoogte van de nieuwste trends.
Een smaakvolle, kwalitatieve cocktailervaring… zonder alcohol!
dinsdag, 30 januari 2024Februari staat voor de deur, en dat betekent dat weer heel wat mensen meedoen aan Tournée Minerale. En dat hoeft absoluut geen domper te zijn voor feestjes en recepties. Met een rijk aanbod van mocktails bewijst Grunewald.bar dat men ook zonder alcohol voor een feestelijke cocktailervaring kan zorgen.