Catering

Jul 5, 2022, 12:25
Cateringgigant Compass Group Belgium gaat met Dripl voor minder verpakkingen

Cateringgigant Compass Group Belgium gaat met Dripl voor minder verpakkingen

woensdag, 15 juni 2022

Het beursgenoteerde cateringbedrijf Compass Group Belgium en de Gents-Brusselse start-up Dripl slaan de handen in elkaar om de strijd tegen wegwerpverpakkingen op te voeren. Compass Group, de Belgische poot van het grootste foodservicebedrijf ter wereld, zal verpakkingsvrije Dripl-drankautomaten installeren bij zijn klanten. Dankzij enkele eerste toestellen wisten de twee bedrijven samen al ruim 30.000 verpakkingen te vermijden.

J&M Catering kijkt vol goesting vooruit

J&M Catering kijkt vol goesting vooruit

dinsdag, 22 maart 2022

Vol goesting en met een goed gevulde event agenda in het verschiet is het gemotiveerde team van J&M Catering klaar om er 101% voor te gaan! Tijdens een company meeting in het hoofdkantoor in Schelle werden de neuzen alvast weer in dezelfde richting gezet en was het een bijzonder gezellig weerzien onder de collega’s.

Benefietdiner ten voordele van Oekraïne

Benefietdiner ten voordele van Oekraïne

dinsdag, 15 maart 2022

Coeur Catering steekt de slachtoffers uit Oekraïne graag een warm hart onder de riem door te doen waar het in uitblinkt: lekker eten maken! Daarom organiseert Coeur op vrijdag 8 april bij Gaston een benefietdiner ten voordele van Oekraïne. Het doel? Minstens € 5.000,00 ophalen, dat integraal geschonken wordt aan Consortium 1212.

Een exclusief aanbod op Sirha Lyon 2021

Een exclusief aanbod op Sirha Lyon 2021

dinsdag, 31 augustus 2021

Sirha Lyon, het niet te missen evenement voor professionals in de horeca, het hotelwezen en de voedingssector, vindt plaats in Eurexpo van 23 tot 27 september 2021. Dé internationale referentie op het gebied van presentaties van nieuws en innovaties uit de markten voor Food Service en horeca is voor de editie 2021 volledig vernieuwd.

Pagina 1 van 13