Catering

Jul 6, 2020, 23:05
“Onze sector snakt naar een duidelijke timing”

“Onze sector snakt naar een duidelijke timing”

donderdag, 16 april 2020

De eventsector bestaat uit zeer uiteenlopende bedrijven, zowel qua structuur als qua omvang. Dat betekent dat de aangekondigde steunmaatregelen van de overheden niet voor elk bedrijf even doeltreffend zullen zijn. CEO Bart Vandendooren van Gourmet Invent bekijken we wat de huidige steunmaatregelen betekenen voor zijn bedrijf, en wat de sector verder nog nodig heeft.

Coeur Catering serveert culinaire cultuur op maat tijdens 'Van Eyck. Een optische revolutie'

Coeur Catering serveert culinaire cultuur op maat tijdens 'Van Eyck. Een optische revolutie'

woensdag, 22 januari 2020

Coeur Catering, een vaste waarde op Film Fest Gent, zet het jaar 2020 culinair en cultureel in met een openbaar project dat boekdelen spreekt. De Gentenaren, die jaar na jaar torenhoog eindigen op de shortlist van beste Belgische cateraars, treden op als exclusieve partner tijdens ‘Van Eyck. Een optische revolutie’, de monumentale retrospectieve rond grootmeester, Jan Van Eyck, in het Museum voor Schone Kunsten.

“Verder werken aan de professionalisering van onze sector”

“Verder werken aan de professionalisering van onze sector”

vrijdag, 08 november 2019

Wanneer de nummer 1 uit de Experience top 10 cateraars de nummer 3 uit datzelfde klassement overneemt, dan is dat groot nieuws. Afgelopen zomer vond Silverspoon onderdak bij de collega’s van J&M Catering. Jan Jacobs, zaakvoerder van J&M Catering, legt uit hoe deze overname tot stand is gekomen, welke rol er voor beide merken is weggelegd en hoe hij de sector in de komende jaren ziet evolueren.

Pagina 1 van 11