Catering

Sep 19, 2020, 5:36
“Onze sector snakt naar een duidelijke timing”

“Onze sector snakt naar een duidelijke timing”

donderdag, 16 april 2020

De eventsector bestaat uit zeer uiteenlopende bedrijven, zowel qua structuur als qua omvang. Dat betekent dat de aangekondigde steunmaatregelen van de overheden niet voor elk bedrijf even doeltreffend zullen zijn. CEO Bart Vandendooren van Gourmet Invent bekijken we wat de huidige steunmaatregelen betekenen voor zijn bedrijf, en wat de sector verder nog nodig heeft.

Coeur Catering serveert culinaire cultuur op maat tijdens 'Van Eyck. Een optische revolutie'

Coeur Catering serveert culinaire cultuur op maat tijdens 'Van Eyck. Een optische revolutie'

woensdag, 22 januari 2020

Coeur Catering, een vaste waarde op Film Fest Gent, zet het jaar 2020 culinair en cultureel in met een openbaar project dat boekdelen spreekt. De Gentenaren, die jaar na jaar torenhoog eindigen op de shortlist van beste Belgische cateraars, treden op als exclusieve partner tijdens ‘Van Eyck. Een optische revolutie’, de monumentale retrospectieve rond grootmeester, Jan Van Eyck, in het Museum voor Schone Kunsten.

Pagina 1 van 11