Catering

Jan 29, 2020, 4:45
“Verder werken aan de professionalisering van onze sector”

“Verder werken aan de professionalisering van onze sector”

vrijdag, 08 november 2019

Wanneer de nummer 1 uit de Experience top 10 cateraars de nummer 3 uit datzelfde klassement overneemt, dan is dat groot nieuws. Afgelopen zomer vond Silverspoon onderdak bij de collega’s van J&M Catering. Jan Jacobs, zaakvoerder van J&M Catering, legt uit hoe deze overname tot stand is gekomen, welke rol er voor beide merken is weggelegd en hoe hij de sector in de komende jaren ziet evolueren.

Ronde tafel eventcatering (deel 2): De prijs van het bord

Ronde tafel eventcatering (deel 2): De prijs van het bord

woensdag, 22 mei 2019

De onomkeerbare trend richting gezondere voeding, de stijgende eisen van de klant, de aanhoudende druk op de prijzen, de impact van de witte kassa, de samenwerking met de evenementenkantoren… Al deze thema’s kwamen aan bod in onze ronde tafel met eventcateraars. In deel 2 van ons verslag hebben we het over de opbouw van de prijzen en de keuzes die daarin gemaakt worden.

Pagina 1 van 10