Catering

Jun 18, 2024, 3:34
Repas Catering en topchef Nick Van den Broeck slaan de handen in elkaar

Repas Catering en topchef Nick Van den Broeck slaan de handen in elkaar

14 maart 2024

Chef-kok Nick Van den Broeck bundelt zijn krachten met Repas Catering om van evenementen een sterrenbeleving te maken. Repas Catering, met meer dan 17 jaar ervaring in het verzorgen van evenementen in de Benelux, lanceert een nieuw concept in samenwerking met de gerenommeerde chef. Deze samenwerking heeft als doel om de catering naar een hoger niveau te tillen.

Repas Catering

Het creatieve team van Repas Catering, bestaande uit professionals met jarenlange ervaring, een scherp oog voor detail en een diepe passie voor hun vak, staat garant voor topkwaliteit in zowel gastronomie als locatie. Het bedrijf neemt de volledige organisatie van evenementen op zich, van A tot Z, zodat klanten zorgeloos van hun bijeenkomst kunnen genieten.

Wie is Nick Van den Broeck?

Geboren en getogen in Mechelen, ondertussen woonachtig in Gent. Als executive chef van Château de Mirwart behaalde hij onlangs 15/20 in GaultMillau.

Catering is geen nieuw concept voor hem. Hij heeft al heel wat ervaring met high-end homecookings en trouwfeesten. Samen met Repas Catering wil hij dit nu nog verder uitbouwen.

De succesformule

De succesformule van deze samenwerking is gericht op het bieden van een unieke en op maat gemaakte ervaring. Samen met de klant en Nick Van den Broeck worden menu's opgesteld, wat resulteert in een gepersonaliseerde ervaring. Al deze culinaire hoogstandjes worden ter plaatse smaakvol gepresenteerd en professioneel geserveerd.

Repas Catering maakt het mogelijk voor klanten om een evenement te organiseren en er zelf van te genieten zonder zich zorgen te hoeven maken. Klanten kunnen als het ware ontspannen en genieten van een exclusieve beleving op hun evenement of tijdens een home-cooking, gewoon bij hen thuis.

Meer van Repas Catering :

Repas Catering