Vaste & tijdelijke locaties

Jan 25, 2020, 15:29
Een makkelijke toegang tot de Wild Gallery!

Een makkelijke toegang tot de Wild Gallery!

13 maart 2019

De Wild Gallery wordt om verschillende redenen gewaardeerd, en één daarvan is de toegankelijkheid. Dankzij zijn ligging en zijn parkeerplaatsen is het heel makkelijk om in deze zaal een evenement te organiseren.

Sinds de Wild Gallery zeven jaar geleden werd geopend, werden er al veel evenementen georganiseerd. De industriële architectuur, de grootte, de locatie en de diensten van het team maken het een zeer populaire evenementenlocatie in Brussel. Men kan er elk soort evenement organiseren en zijn verbeelding laten spreken, wat een enorme troef is voor deze zaal. Veel bedrijven hebben het al geprobeerd en ervaren, voor gala's, conferenties, seminaries, diners en nog veel meer.

De ontvangst van gasten wordt vergemakkelijkt door de bevoorrechte locatie van de zaal. Deze ligt dicht bij het stadscentrum en is bereikbaar via vele transportmiddelen. Het treinstation Brussel-Zuid ligt op minder dan 3 kilometer van de locatie. De bushalte Gerei bevindt zich pal naast de ingang van het gebouw en de tramhalte Wiels is ook vlakbij, zodat u met het openbaar vervoer gemakkelijk de Wild Gallery kunt bereiken.

Wat personenwagens betreft, is afslag 17 "Anderlecht" van de Brusselse Ring zeer dicht bij de zaal.

De Wild Gallery heeft bijna 800 parkeerplaatsen. De ondergrondse parkeergarage biedt 130 plaatsen en de parkeergarage buiten beschikt over meer dan 600 plaatsen.

Een grote en flexibele evenementenruimte, gemakkelijk toegankelijk, en dat alles in Brussel: een unieke kans!

Wild Gallery | Venue  
Gereistraat 11, 1190 Brussel
+32 2 344 41 55 | https://www.wildgallery.be | info@wildgallery.be

Meer van Wild Gallery :