Event technologies

Feb 9, 2023, 10:46
Carlo Waelens neemt het gloednieuwe Citymesh Flex onder de vleugels

Carlo Waelens neemt het gloednieuwe Citymesh Flex onder de vleugels

dinsdag, 17 januari 2023

Citymesh blijft zoeken naar nieuwe kansen en ziet nog heel wat groeimogelijkheden in het opzetten en verzorgen van tijdelijke netwerken. Denk hierbij aan festivals, voetbalmatchen, beurzen, campings, evenementen, bouwwerven etc. De telecomspeler had al heel wat ervaring in het evenementiële maar clustert hun activiteiten nu onder de naam Citymesh Flex. Routinier Carlo Waelens neemt de tak onder zijn vleugels.

De virtuele beurs is een blijver

De virtuele beurs is een blijver

donderdag, 15 september 2022

Net als de eventcollega’s zat ook de beurssector de voorbije twee jaar met de handen in het jaar. Toch dienden zich ook hier digitale oplossingen aan. Diego Dupont, CEO van Fairtual, was echter al vóór de pandemie van mening dat de toekomst van beurzen voor minstens een deel virtueel zou zijn. “Hybride events bestaan eigenlijk al decennia lang, zonder dat we het beseften.”

Opnieuw een phygital eindejaar

Opnieuw een phygital eindejaar

donderdag, 16 december 2021

Net als vorig jaar moet de meerderheid van de medewerkers tijdens de eindejaarsperiode thuiswerken. Ben je op zoek naar een idee om hen te bedanken, je waardering te tonen en zelfs wat fun te bieden? Dan is een foto met personalisering hiervoor de geknipte oplossing! Priintr geeft je alvast enkele ideeën.

Pagina 1 van 17