Event technologies

Sep 22, 2020, 7:23
Ben jij klaar voor de toekomst van virtuele meetings en events?

Ben jij klaar voor de toekomst van virtuele meetings en events?

dinsdag, 02 juni 2020

PFL is klaar om jouw online evenement naar de next level te tillen. Een board room, grote arena of een zaal volledig ingericht naar jouw wensen? Niets is te gek. Natuurlijk doet PFL dit volledig in real time. Het maakt uw event aantrekkelijker en geeft het meer mogelijkheden: zoals live interactie met uw deelnemers, polls, virtual break-outrooms, .. tot live entertainment/muziek.

fielddrive introduceert covid-veilige eventoplossingen

fielddrive introduceert covid-veilige eventoplossingen

maandag, 18 mei 2020

Het 'nieuwe normaal' voor evenementen vereist oplossingen waarmee organisatoren kunnen voldoen aan een reeks snel ontwikkelende voorschriften en veiligheidsmaatregelen die verschillen per regio en type evenement. fielddrive's uitgebreide ervaring in crowd management, toegangscontrole en gezichtsherkenning heeft het mogelijk gemaakt om snel een portfolio van covid-veilige eventoplossingen te ontwikkelen.

Nieuw management bij Abusol

Nieuw management bij Abusol

maandag, 28 oktober 2019

Om Abusol verder te laten groeien en innoveren, en leider te blijven bij de toekomstige uitdagingen in de evenementensector, heeft oprichter Guy Van Droogenbroeck beslist de fakkel door te geven aan Serge Platel. Hij wordt de nieuwe eigenaar en zaakvoerder van Abusol.

Pagina 1 van 15