Event technologies

Jul 5, 2022, 12:03
Opnieuw een phygital eindejaar

Opnieuw een phygital eindejaar

donderdag, 16 december 2021

Net als vorig jaar moet de meerderheid van de medewerkers tijdens de eindejaarsperiode thuiswerken. Ben je op zoek naar een idee om hen te bedanken, je waardering te tonen en zelfs wat fun te bieden? Dan is een foto met personalisering hiervoor de geknipte oplossing! Priintr geeft je alvast enkele ideeën.

Crowdscan is klaar om het gezicht van crowd analytics te veranderen

Crowdscan is klaar om het gezicht van crowd analytics te veranderen

donderdag, 24 juni 2021

Crowdscan, de Belgische en wetenschappelijk gedreven technology startup gespecialiseerd in crowd analytics, heeft zijn financieringsronde succesvol afgerond. Zijn unieke propositie, gericht op technologie voor nauwkeurig crowd management met respect voor de individuele privacy, wordt gesteund door zijn belangrijkste investeerders Qbic, The Cronos Group en imec.istart. Dankzij een kapitaalinjectie van EUR 800.000 ziet Crowdscan de toekomst vol vertrouwen tegemoet, met opkomende projecten, verdere innovaties en nieuwe aanwervingen.

Een 100% « fygitaal » eindejaar

Een 100% « fygitaal » eindejaar

donderdag, 07 januari 2021

Traditioneel eindigt het jaar in Wallonië en Brussel met een grote liefdadigheidsactie ondersteund door RTBF: Viva For Life. Priintr is al enkele jaren partner en installeert verschillende soorten fotoanimaties. De organisatie van 2020 moest anders verlopen en creatief zijn. Priintr werden geraadpleegd om interactie te creëren tussen de presentatoren, opgesloten in de kubus, en de kijkers en luisteraars thuis.

Pagina 1 van 16