Event Agencies

Jan 27, 2022, 16:21
Stip aan de horizon

Stip aan de horizon

donderdag, 20 januari 2022

Wat vandaag normaal is, is morgen misschien onbestaand. Dat was het uitgangspunt voor Horizon XL van Eneco. Met de steun van Fast Forward Events bracht de duurzame energieleverancier een knap scala van denkers, visionairs en topexperten samen in een inspirerend online event met blik op de toekomst.

Stap jij mee op het JADA events schip?

Stap jij mee op het JADA events schip?

dinsdag, 18 januari 2022

Niettegenstaande de moeilijke corona-tijden, blijft het bij JADA events alle hens aan dek! Onze klanten en wij zijn volle moed om er dit jaar, zodra het kan, een TOP jaar van te maken. Dat merken we aan de vele briefingen die blijven binnenstromen. Bovendien hebben we ook een nieuwe eventlocatie onder de arm genomen om uit te baten. Daarom is het nu het ideale moment om te zoeken naar een extra matroos om ons schip mee verder in de juiste richting te sturen. Kriebelt het al? Lees dan zeker verder en stel je kandidaat!

Empathische merken scoren beter

Empathische merken scoren beter

dinsdag, 14 december 2021

Mensen worden steeds kritischer over de impact van merken op hun leven, de maatschappij en de planeet. Om relevant te blijven, moeten merken de kracht van empathie omarmen, stelt The Oval Office. Het communicatiebureau, dat zelf de daad bij het woord voegde door empathie centraal te stellen in haar strategische en creatieve aanpak, introduceert vandaag de Empathy Value Index, 's werelds eerste evidence-based onderzoekstool die de relatie tussen empathie en merken in kaart brengt.

Sylvester wint gouden BEA-award voor herdenking 75 jaar Bevrijding

Sylvester wint gouden BEA-award voor herdenking 75 jaar Bevrijding

vrijdag, 03 december 2021

Afgelopen woensdag werden in de Nekkerhal in Mechelen de Belgian Event Awards (BEA’s) uitgereikt. Die bekronen jaarlijks de meest prestigieuze events van ons land. Eventbureau Sylvester mocht een gouden award mee naar huis nemen in de categorie Institutional events.  “Een fantastische erkenning van de fenomenale inspanningen die het Sylvester-team de afgelopen twee pandemie-jaren heeft geleverd én van hun grote flexibiliteit en doorzettingsvermogen”, zegt Geert Vanoverschelde, CEO van Sylvester.

Push To Talk zet EDUCAM als innovatieve partner van de autosector stevig op de kaart

Push To Talk zet EDUCAM als innovatieve partner van de autosector stevig op de kaart

dinsdag, 30 november 2021

EDUCAM, het kennis- en opleidingscentrum van de automobielsector en aanverwante sectoren, stelde vorige week hun gloednieuw en futureproof opleidingslokaal voor aan al zijn stakeholders en de (nationale) pers. Het gaat om een state of the art trainingscentrum waarin autotechnici in de veiligste omstandigheden kunnen leren werken aan voertuigen die rijden op waterstof, dat wel eens de (auto)brandstof van de toekomst kan worden. Communicatiebureau Push To Talk hielp EDUCAM zich te profileren als dé toekomstgerichte en innovatieve partner waar de autosector nood aan heeft. Door daadkracht te tonen en hierover op het juiste moment te communiceren zette het kenniscentrum zich stevig op de kaart.

Pagina 1 van 82