Event Agencies

Oct 15, 2019, 1:59
MaisonRouge blijft groeien in Brussel

MaisonRouge blijft groeien in Brussel

vrijdag, 11 oktober 2019

People agency MaisonRouge zorgt al tien jaar voor enthousiast personeel op evenementen. Het verhaal begon met het hoofdkantoor in Gent, en nadien volgden ook vestigingen in Brussel en Antwerpen. Het kantoor in Brussel is een belangrijke poot van het agentschap, en mocht al voor heel wat mooie klanten werken. Maar men wil nog verder groeien. Marketingverantwoordelijke Ruben Vos legt uit wat MaisonRouge onze hoofdstad allemaal te bieden heeft.

The Oval Office stoomt Yuzzu-medewerkers klaar voor de toekomst met zomerse merkbeleving

The Oval Office stoomt Yuzzu-medewerkers klaar voor de toekomst met zomerse merkbeleving

donderdag, 03 oktober 2019

De naamsverandering van Touring Verzekeringen naar Yuzzu werd reeds enkele maanden geleden aangekondigd, maar begin september was het ook echt zover. Met een intern event voor al zijn medewerkers, gaf Yuzzu officieel de aftrap van een nieuw tijdperk. Het team van The Oval Office maakte er een frisse interne merkbeleving van die de waarden van Yuzzu tot leven bracht.

Zing Kerstmis: een unieke, verbindende activiteit

Zing Kerstmis: een unieke, verbindende activiteit

woensdag, 02 oktober 2019

Vrees niet… Het is niet de bedoeling dat u voor uw volgende teambuildingactiviteit van deur tot deur ‘Stille nacht’ zal gaan zingen om de kleuren van uw bedrijf uit te dragen en tegelijkertijd ook wat drinkgeld te verdienen… Als muziek de zeden verzacht, dan kan het samen creëren van een Kerstlied, op basis van de eigen waarden en die van het bedrijf, zorgen voor een ontegensprekelijk verbindend effect. Zeker in de kerstperiode, waar delen vaak centraal staat. Dit is precies wat Music4Biz u aanbiedt.

Pagina 1 van 62