Event Agencies

Sep 22, 2021, 20:28
"Herfst 2021, het begin van de event-lente…"

"Herfst 2021, het begin van de event-lente…"

donderdag, 02 september 2021

Net zoals uw favoriete magazine hervat ook de evenementensector, die sinds maart 2020 noodgedwongen werd stilgelegd, haar activiteiten geleidelijk weer. De evenementenagentschappen, die van deze quarantaine gebruik hebben gemaakt om zichzelf en hun beroep opnieuw uit te vinden, stellen hun herstelplan op punt. Voor Alexandre Velleuer, Managing Director van VO Event & VO Citizen, is het recept voor een succesvol herstel gebaseerd op verschillende ingrediënten, zoals fysieke aanwezigheid, digitaal, herverbinding, plezier en creativiteit. Dit wordt aangevuld met een flinke dosis duurzaamheid en innovatie, zo legt hij ons uit...

VO werft aan!

VO werft aan!

donderdag, 12 augustus 2021

Er staan ​​momenteel 3 vacatures open binnen de bureaus VO Event en VO Citizen! Solliciteer voor het einde van de zomer en vertel VO hoe u de ideale persoon bent om hun team te vervolledigen en de langverwachte heropstart van de sector aan te vatten!

“Expertises samenbrengen om de klant een betere oplossing aan te bieden”

“Expertises samenbrengen om de klant een betere oplossing aan te bieden”

vrijdag, 23 juli 2021

Heel wat bedrijven binnen de eventsector hebben het voorbije crisisjaar aangegrepen om aan introspectie te doen en zichzelf te gaan herdefiniëren. De resultaten van deze denkoefening worden nu her en der zichtbaar. Een mooi voorbeeld is de nieuwe samenwerking tussen de agentschappen Fast Forward en Butik. Onder de noemer ‘neXt’ bundelen ze de krachten om hun klanten een breder en completer verhaal te kunnen aanbieden. Zaakvoerders Pascal Cauwelier (Fast Forward Events) en Nico Ruell (Butik Agency) geven uitleg bij dit opvallende partnership.

Pagina 1 van 80