Event Agencies

Dec 14, 2019, 1:39
Fast Forward maakt jong talent warm voor een carrière bij EY

Fast Forward maakt jong talent warm voor een carrière bij EY

vrijdag, 06 december 2019

The war on talent is on. In 2020 laten de hogescholen en universiteiten weer een verse lading young potentials op de wereld los. EY Careers wil uit die groep afgestudeerden de beste kandidaten filteren en hen ervan overtuigen dat EY hen de carrière van hun dromen kan bezorgen. ‘Step into the spotlight’ is hun motto, want bij EY draait het allemaal om jou. Samen met Fast Forward profileerden ze zich, voor het tweede jaar op rij, als aantrekkelijke werkgever met ExplorEY.

New Balls Please gaat ultieme Opel Belgium-challenge aan!

New Balls Please gaat ultieme Opel Belgium-challenge aan!

donderdag, 05 december 2019

Live events zijn geen bouwpakketten: je krijgt geen kant-en-klare stukken om in elkaar te puzzelen. Een goed evenement organiseren vergt creativiteit, flexibiliteit en veel koffie. Niet zo lang geleden was het Opel Belgium die de vaardigheden van New Balls Please op de proef stelde. Voor de onthulling van hun nieuwe Corsa en Astra, hadden ze een event nodig dat de dynamiek, de jeugdige en verrassende aard van hun nieuwe modellen kon weergeven. Voor New Balls Please was het een ultieme challenge aan het einde van een record event seizoen.

VO Event valt in de prijzen op het BEA World Festival 2019

VO Event valt in de prijzen op het BEA World Festival 2019

dinsdag, 03 december 2019

Tussen 27 en 30 november zakte de voltallige Europese evenementensector af naar Milaan voor de 19e editie van het BEA World Festival en de uitreiking van de Best Event Awards, de prestigieuze 'Golden Elephants' die de meest opmerkelijke en vernieuwende events ter wereld in het zonnetje zetten. VO Event won dit jaar de bronzen medaille in de MACRO B2B categorie voor het vijftienjarige bestaan van Alter Domus. 

Event Masters valt drie maal in de prijzen op de TM Travel Awards

Event Masters valt drie maal in de prijzen op de TM Travel Awards

maandag, 18 november 2019

Op vrijdag 15 november 2019 vond de 22ste editie van de TM Travel Awards plaats in het Hilton Antwerp Old Town hotel. Deze awards, georganiseerd door Travel Magazine, belonen de reisorganisaties en MICE-bedrijven voor hun toewijding om telkens weer het niveau van de industrie naar een hoger niveau te tillen. Dit jaar mocht Event Masters maar liefst drie awards mee naar huis nemen. 

Pagina 1 van 64