Event Agencies

Jun 18, 2024, 5:46
Sylvester TV wint Video Experience Day Award

Sylvester TV wint Video Experience Day Award

maandag, 10 juni 2024

Sylvester, een vooraanstaand productiehuis en evenementenbureau, heeft de begeerde Video Experience Day award gewonnen in de categorie ‘Employer Branding & Recruitment’. De prijs werd op 4 juni 2024 uitgereikt tijdens de 25ste editie van de Video Experience Day in Brugge, een inspirerende jubileumeditie die de beste corporate branding video’s van het jaar in de kijker heeft gezet.

Way2events: Innovatieve en exclusieve eventoplossingen

Way2events: Innovatieve en exclusieve eventoplossingen

maandag, 03 juni 2024

way2events ziet elk evenement als een gelegenheid om unieke momenten van beleving te creëren. Met meer dan twintig jaar ervaring in het organiseren van hoogwaardige evenementen, incentives en sportreizen, biedt het agentschap exclusieve oplossingen die perfect zijn afgestemd op de specifieke wensen en doelen van zijn cliënten. Zin voor innovatie en aandacht voor exclusiviteit zorgen ervoor dat elk project zonder meer wordt omgezet in een buitengewoon succes.

De pop-up rebel die uitgroeide tot een volwassen eventbureau

De pop-up rebel die uitgroeide tot een volwassen eventbureau

donderdag, 30 mei 2024

CityCubes viert dit jaar zijn tiende verjaardag. Wat tien jaar geleden begon als een origineel activatieconcept in leegstaande winkelpanden, is vandaag uitgegroeid tot een award-winnend activatie- & evenementenkantoor dat van alle markten thuis is. Experience zat rond de tafel met Dieter Veulemans, Isabelle Pacquée en Tess De Belie – drie van de vier partners van CityCubes, voor een gesprek over het verleden, het heden én de toekomst van het jarige agentschap.

"Communicatie rond een evenement is cruciaal voor het succes ervan"

"Communicatie rond een evenement is cruciaal voor het succes ervan"

dinsdag, 28 mei 2024

De tweede editie van het Festival van het Nieuw Europees Bauhaus (NEB) vond afgelopen april plaats in Brussel. Dit festival maakt integraal deel uit van het overkoepelende New European Bauhaus-initiatief, dat in 2021 door de Europese Commissie werd gelanceerd. Het wil de Europese Green Deal koppelen aan onze alledaagse leefomgeving en alle burgers uitnodigen om samen te fantaseren over en te bouwen aan een mooiere, duurzamere en inclusievere toekomst. De uitdaging van een dergelijk evenement? Het grote publiek samenbrengen en bewust maken van deze thematiek door projecten en vooruitgang te belichten die al toonaangevend zijn. Dit gebeurt door het integreren van de kernwaarden schoonheid, duurzaamheid en inclusie. Maar hoe moet je dit perspectief bij het bredere publiek krijgen? Hoe kan het grote publiek betrokken worden bij een evenement dat in eerste instantie wordt gezien als een 'niche' thema? Communicatie rond het evenement speelde een essentiële rol, zo legt WMH Project uit.

JADA events organiseert met 75 jaar Familiehulp één van haar grootste bedrijfsevenementen ooit!

JADA events organiseert met 75 jaar Familiehulp één van haar grootste bedrijfsevenementen ooit!

dinsdag, 21 mei 2024

Het eerste weekend van mei was een hoogtepunt voor JADA events met de organisatie van het 75 jarig bestaan van Familiehulp in De Schorre in Boom.  Anderhalf jaar voorbereiding, meer dan 75 leveranciers, 300 crewleden, 300 catering crewleden en 2 weken op- en afbouw maakten dit evenement één van de grootste producties in de geschiedenis van JADA events.

Pagina 1 van 99