Event Agencies

Jul 12, 2020, 22:26
The Oval Office organiseert eerste 'CERMified' events voor BMW en Proximus

The Oval Office organiseert eerste 'CERMified' events voor BMW en Proximus

donderdag, 09 juli 2020

Sinds 1 juli is het officieel weer toegestaan om, onder bepaalde door de overheid gestelde voorwaarden, evenementen te organiseren. Dit betekent dat bedrijven en organisaties de kracht van live weer volop kunnen aanwenden om hun merk, product of bedrijfsverhaal te laten beleven tijdens COVID-veilige evenementen. The Oval Office liet er voor zowel Proximus als BMW geen gras over groeien en bood de klanten van beide merken een veilige, 'CERMified' live beleving aan.

Circulariteit, de toekomstige pijler van uw evenementen

Circulariteit, de toekomstige pijler van uw evenementen

donderdag, 09 juli 2020

Voordat het coronavirus de sector vleugellam legde en voor altijd zou veranderen, had de eventwereld al geruime tijd een zeer belangrijke ommekeer ingezet: die van de circulariteit. Als pionier op dit gebied heeft VO Event een Circular Event Toolkit ontwikkeld die tot doel heeft antwoorden te bieden om de evenementensector te transformeren van een model dat aanzienlijke milieueffecten genereert naar een circulair, ecologisch en ethisch model. Het bureau is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en gaat zelfs nog een stap verder: deze zomer  zal het de toolkit beschikbaar stellen aan alle belanghebbenden (agentschappen, klanten en leveranciers) door deze "open source" te maken. Alexandre Velleuer, Managing Director van VO, presenteert de ins en outs van deze Toolkit …

Bubbelpop, het coronaproof festival van Cocomo

Bubbelpop, het coronaproof festival van Cocomo

dinsdag, 07 juli 2020

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat events, festivals en andere belevingsmomenten met grote groepen niet zullen kunnen doorgaan. De klassieke zomer vol unieke ervaringen valt daardoor voor velen in het water. Cocomo wil deze zomer belevingen en events met meerdere mensen toch kunnen laten doorgaan, zij het op een andere manier. 

“Beredeneerd, met een gezond vleugje avontuur”

“Beredeneerd, met een gezond vleugje avontuur”

donderdag, 02 juli 2020

Met twee cases in de finale was het jonge agentschap Cravat Events een van de bureaus om in het oog te houden tijdens de finaleronde van de BEA 2020. Een wereldwijde gezondheidscrisis ontnam hen voorlopig de kans om te schitteren op het BEA-podium, en zichzelf nadrukkelijk op de kaart te zetten. Maar dat wil niet zeggen dat men bij Cravat Events bij de pakken blijft neerzitten. Integendeel. “We zullen deze periode van inactiviteit gebruiken om onze verhuis in orde te brengen en ervoor te zorgen dat we er helemaal staan bij de heropstart”, zo klinkt het bij zaakvoerders Thomas Van De Velden en Yves Hellemans.

Pagina 1 van 72