Event Agencies

Apr 7, 2020, 16:11
Partyfun richt open brief aan minister Crevits

Partyfun richt open brief aan minister Crevits

woensdag, 25 maart 2020

Robby Vandereyt van het Limburgse evenementenbureau & boekingskantoor Partyfun heeft een open brief gericht aan minister Hilde Crevits waarin dringend wordt gevraagd naar steunmaatregelen voor zelfstandigen en ondernemers uit de event & entertainmentsector. "Wij moesten als eerste het werk stil leggen, volledig, alles moest gecanceld worden. En het ziet er naar uit dat wij als laatste terug zullen meedraaien."

The Frontline Company op Batibouw 2020

The Frontline Company op Batibouw 2020

maandag, 23 maart 2020

Op 7 maart 2019 stond de start van Batibouw 2020 op de planning. De professionele dagen werden dit jaar geschrapt en de opening werd meteen voor het grote publiek gedaan. Weekends van 10u00 tot 18u30 en weekdagen van 12u00 tot 20u30 geopend.  Op donderdag 5 maart was er naar jaarlijkse gewoonte de nocturne tot 22u. Nog een jaarlijkse gewoonte op Batibouw? De aanwezigheid van The Frontline Company!

Een warme oproep van Sylvester

Een warme oproep van Sylvester

donderdag, 19 maart 2020

De afgelopen dagen verspreidde zich een bijzondere oproep via sociale media om op vrijdag 20 maart om 12 uur ’s middags een wit laken uit te hangen en te applaudisseren vanuit ramen, deuren en vanop balkons. Dit om zorgverleners, vrijwilligers en iedereen die ons door deze moeilijke corona-tijden helpt, een hart onder de riem te steken. Een mooi initiatief en een lichtpunt in donkere tijden. Daarom trok productiehuis Sylvester een hele reeks BV’s aan de mouw om deze actie te steunen onder de hashtag #mercivanuitmijnkot.  

Een antwoord op de logistieke uitdagingen rondom events

Een antwoord op de logistieke uitdagingen rondom events

vrijdag, 06 maart 2020

Panama staat binnen de eventsector in de eerste plaats bekend als een creatief agentschap voor bedrijfsevenementen en publieke events. Maar Panama Events is slechts één divisie van een sterke groep die ook salesdiensten, brand activations en logistieke ondersteuning aanbiedt. Vooral deze laatste service is interessant voor bedrijven en agentschappen die acties of evenementen plannen met een grote hoeveelheid promotiemateriaal.

Pagina 1 van 68