Event Agencies

Jun 4, 2023, 3:46
Sylvester Productions zorgde voor een geslaagde lancering van athumi

Sylvester Productions zorgde voor een geslaagde lancering van athumi

woensdag, 24 mei 2023

In Houston weten ze het als de beste : voor een geslaagde lancering heb je een topteam nodig.   Zeker als het over pionierswerk gaat zoals de officiële lancering van athumi, het Vlaams datanutsbedrijf dat er moet voor zorgen dat de gegevens van burgers beter beschermd zijn en onze privacy toeneemt dankzij de datakluis. Vlaanderen is de eerste overheid wereldwijd die de datakluis effectief aan haar burgers gaat aanbieden.

Expedition Chocolate: Een onvergetelijk evenement voor Cargill

Expedition Chocolate: Een onvergetelijk evenement voor Cargill

maandag, 15 mei 2023

Cargill, één van de belangrijkste spelers in de chocoladesector, opende in Moeskroen het grootste R&D centrum van Europa. Deze officiële opening werd dan ook gevierd in stijl. Het chocoladebedrijf wou hun passie voor de industrie centraal zetten en een onvergetelijke ervaring voor hun gasten creëren. Cargill liet Act Events een concept uitwerken en deze laatste kwam met ‘Expeditie Chocolate’ op de proppen. Aan de hand van een never-to-forget experience gingen de bezoekers letterlijk op reis naar dé wereld van de chocolade.

Finalist Teambuildingcompetitie Mechelen: Operatie Kabas

Finalist Teambuildingcompetitie Mechelen: Operatie Kabas

woensdag, 26 april 2023

Operatie Kabas (Event Masters) is een escape game die buiten, in het stadscentrum van Mechelen gespeeld wordt. Elk team krijgt exact 150 minuten om de stad Mechelen te verlaten, samen met de enige echte Opsinjoor pop. Een ding is zeker, het zal zeker niet gemakkelijk worden. Om te kunnen ontsnappen, krijgen de deelnemers een koffertje met alle benodigde middelen om verborgen aanwijzingen te ontcijferen, codes te kraken en hun missie te voltooien. Het doel is om Mechelen zo snel mogelijk te ontvluchten en de Opsinjoor pop mee te smokkelen!

Pagina 1 van 92