Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 17:48
Wanneer verbeelding werkelijkheid wordt in de Wild Gallery

Wanneer verbeelding werkelijkheid wordt in de Wild Gallery

03 februari 2020

Wilt u een evenement organiseren rond het thema Azië, bioscoop of in de kleuren van uw bedrijf? Bij de Wild Gallery is alles mogelijk!

De Wild Gallery bevindt zich in Brussel, in het hart van Europa, en is dan ook makkelijk bereikbaar.

Dankzij de volledig modulaire eenheden past de Wild Gallery zich volledig aan de behoeften van zijn klanten aan. Verander de kleuren van de ruimtes naar eigen wens, decoreer zoals u zelf wilt, ... alles kan gepersonaliseerd worden!

De Wild Gallery is een echte referentie geworden in de Europese evenementensector en heeft de eer gehad om prestigieuze internationale merken, liefdadigheidsgala’s, productlanceringen, gerenommeerde conferenties en vele andere evenementen te hosten.

De troeven die van deze locatie tot een speciale ruimte maken, zijn talrijk: de 2200 m² volledig modulaire ruimtes, de postindustriële architectuur en de mogelijkheid om te genieten van een plafondhoogte van iets minder dan 5 meter… het is nog maar een voorsmaakje van het potentieel.

Verder is de Wild Gallery uitgerust met een technische infrastructuur die geluid, licht en video omvat. Alles wat u nodig heeft voor het goede verloop van uw evenement. Wilt u een karaoke-avond organiseren? Fantastisch ! De muziek en de microfoon wachten op u, helemaal gebruiksklaar!

Wenst u in het middelpunt van de belangstelling te staan? Projecteer uw logo op onze prachtige velums die aanwezig zijn in onze units. Hiermee kunt u de ruimtes naar wens aanpassen, voor een adembenemend effect!

Om uw gasten onder te dompelen in een unieke sfeer, is het lichtspel een echte troef. Verlicht de kamer, gebruik creatieve decoraties om een ​​onvergetelijk moment voor uw gasten te creëren!

Verander het decor in een oogwenk: ga van een elegant zittend diner naar een discofeest! Dit voorbeeld benadrukt opnieuw de eenvoud van het voorstellen en creëren van unieke sferen.

Ten slotte helpt onze lijst met cateraars u om de perfecte sfeer te creëren, tot in het kleinste detail. Kies voor een keuken die past bij het thema van uw evenement.

Bij de WILD GALLERY zijn er geen limieten aan uw verbeelding!

Wij wachten op u om uw evenementen onvergetelijk te maken!

Meer van Wild Gallery :