Decors & Stands

Sep 19, 2020, 3:39
Decorbouwer Deusjevoo dropt allerkleinste tv-studio ter wereld

Decorbouwer Deusjevoo dropt allerkleinste tv-studio ter wereld

donderdag, 02 juli 2020

Deusjevoo lanceert de allerkleinste tv-studio ter wereld. Op een footprint van slechts 3m² combineert de Limburgse decorbouwer zijn 20-jarige ervaring in het ontwerpen van tv-studio’s met zijn al even lange expertise in het efficiënt inrichten van werkplekken. De tv-studio wordt bij bedrijven ingezet als conferencingstudio, dit met een volwaardige akoestische absorptie en voortreffelijke verlichting zoals de televisiestudio’s die je dagelijks op je scherm ziet. Extra interessant in coronatijden: het luchtaanvoersysteem van de studio zorgt voor bacterie- en virusvrije lucht.

Outdoor is the new normal

Outdoor is the new normal

donderdag, 18 juni 2020

Van fitness en spinninglessen over yoga tot zumba of pilates… groepslessen die normaal in een overdekte ruimte plaatsvonden, werden tijdens de lockdown – met dank aan het mooie weer – in openlucht gehouden. Maar het Belgische weer wil natuurlijk niet altijd mee. In zo’n geval kan een Startent van Visix soelaas brengen.

Disinfect Group gaat zijn desinfectietunnels wereldwijd aanbieden dankzij partnership met beMatrix

Disinfect Group gaat zijn desinfectietunnels wereldwijd aanbieden dankzij partnership met beMatrix

dinsdag, 16 juni 2020

Disinfect Group, fabrikant van veilige toegangsoplossingen voor expohallen en beurslocaties, musea, stadions en sporthallen, muziektempels en concertgebouwen, luchthavens en pretparken, gaat samenwerken met beMatrix, ’s werelds toonaangevende fabrikant van modulaire standenbouw-systemen. Concreet wordt beMatrix de officiële leverancier van het kadersysteem voor de opbouw van de desinfectietunnels van Disinfect Group.

Optimisme bij FestivalChairs

Optimisme bij FestivalChairs

maandag, 18 mei 2020

De eventbranche is hard getroffen in deze moeilijke Coronatijden en dat geldt ook voor de FestivalChairs. Toch kijkt het bedrijf optimistisch en geïnspireerd vooruit: zo is bijvoorbeeld gebleken uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken * dat het Covid-19 virus veel korter overleeft op karton dan op plastic en metaal.

Visix lanceert origineel mondmasker

Visix lanceert origineel mondmasker

vrijdag, 15 mei 2020

Er is de voorbije weken heel wat te doen geweest rond mondmaskers, maar één ding is zeker: ze zullen niet snel uit het straatbeeld verdwijnen. En dus kan je er maar beter het beste van maken. Bijvoorbeeld met een kunstwerk van een internationaal gerenommeerd kunstenaar voor je mond. 

Pagina 1 van 24