Decors & Stands

Aug 22, 2019, 23:57
ALUVISIONlive! opnieuw een inspiratiebron voor ruim 250 internationale genodigden

ALUVISIONlive! opnieuw een inspiratiebron voor ruim 250 internationale genodigden

woensdag, 21 augustus 2019

We are imagineers! Met dit motto stond op 4 juli 2019 het enthousiaste team van Aluvision klaar om ruim 250 internationale klanten te ontvangen op het hoofdkantoor in Deinze. Ook deze editie van ALUVISIONlive! sprak opnieuw tot de verbeelding. Vanaf de ontvangst ‘s morgens tot aan het avondfeest – tot in de vroege uurtjes – werden klanten in de watten gelegd en ondergedompeld in de wereld van Aluvision.

Decors & Meubilair: De Top 10 van 2019

Decors & Meubilair: De Top 10 van 2019

donderdag, 04 juli 2019

De locatie en het thema van uw evenement zijn bepaald. Dan is het tijd voor de inkleding, uiteraard in overeenstemming met uw thema, en rekening houdend met de eventuele beperkingen van de locatie. Met wie moet u contact opnemen om deze opdracht te vervullen? Hier zijn de gespecialiseerde leveranciers die dit jaar in de top 10 staan...

99 problems but the bar ain’t one

99 problems but the bar ain’t one

donderdag, 20 juni 2019

Om tijdens de voorbereidingen van een event een goed overzicht te houden, beperkt u best het aantal partners. Het selecteren van de juiste partners zal u op termijn heel wat moeite besparen en zal het werk vergemakkelijken. Dat is dan ook waar Goldfish naar streeft. Om op te treden als eventpartner en niet enkel als eventleverancier. Zo bouwen ze met hun klanten een sterke relatie op waar telkens wordt gekozen voor de beste oplossing voor beide partijen.

Pagina 1 van 20