Decors & Stands

Oct 15, 2019, 0:36
DekoTaft van ShowTex voor Amadeus

DekoTaft van ShowTex voor Amadeus

dinsdag, 17 september 2019

Bij een muzikaal spektakel over misschien wel de grootste componist ooit, hoort uiteraard een gelijkwaardig decor dat de weelde van het stuk dubbel en dik onderstreept. Scenograaf Bernhard Hammer (Soldaat van Oranje) koos daarom voor luxueus witte DekoTaft van ShowTex om een serene maar rijkelijke sfeer te brengen in de set van Amadeus.

Don’t worry, be hippie

Don’t worry, be hippie

donderdag, 12 september 2019

29 augustus 2019. Zoals elk jaar is de spanning op de werkvloer van Aluvision te snijden. Waarom? De tweedaagse teambuilding komt eraan! Een jaarlijkse traditie waarbij de medewerkers worden meegenomen op een nieuw avontuur. Teamwork en samen challenges overwinnen, dat is waar het bij Aluvision om gaat. 

Bevestiging groeiverhaal beMatrix door opname in ‘Ones to watch’ van de ‘European Business Awards’

Bevestiging groeiverhaal beMatrix door opname in ‘Ones to watch’ van de ‘European Business Awards’

woensdag, 11 september 2019

De beste bedrijven in 34 Europese landen zijn uitgeroepen tot de ‘Ones to watch’ door de organisatie van de ‘European Business Awards’. Elke genomineerde heeft uitzonderlijke prestaties bewezen in één van de 18 EBA-categorieën en weerspiegelen de kernwaarden van het programma: innovatie, succes & ethiek in hun bedrijfsactiviteiten. beMatrix, fabrikant van innovatieve modulaire standbouwsystemen, is geselecteerd samen met 65 andere Belgische bedrijven in deze lijst & krijgt zo wederom erkenning voor hun groeiverhaal in een nichemarkt van standenbouw & events.

Pagina 1 van 21