Event management

May 18, 2024, 3:32
Heavent Awards 2024 in Cannes: laatste kans om in te schrijven aan early bird tarief

Heavent Awards 2024 in Cannes: laatste kans om in te schrijven aan early bird tarief

18 januari 2024

De Heavent Awards 2024, op 28 maart 2024 in het Palais des Festivals in Cannes, zullen live-communicatiebureaus van over de hele wereld samenbrengen. Zij presenteren er hun beste evenementen uit 2023 in negen verschillende categorieën aan de internationale evenementengemeenschap.

De deadline voor early bird-inzendingen voor de Heavent Awards 2024 nadert snel, met nog maar een paar dagen tot 22 januari. Inzendingen worden echter nog geaccepteerd tot 9 februari.

Voor alle evenementen op de shortlist omvat de inzendingsprijs een pakket bestaande uit 3 nachten accommodatie in Cannes (van 26 maart tot 29 maart 2024), evenals toegang tot de ceremonie, een cocktaildiner en een afterparty voor zowel het bureau als de klant.

De jury van 2024 bestaat uit corporate event- en communicatiemanagers van gerenommeerde bedrijven als L’Oréal, Coca Cola, Honor Technologies, IKEA en Cereal Partners Worldwide.

De 16e Heavent Awards-ceremonie op 28 maart 2024 zal het hoogtepunt zijn van de Heavent Meetings-beurs in het Palais des Festivals in Cannes. Dit jaarlijkse evenement brengt zo’n 2.500 professionals uit de evenementen- en MICE-industrie (Meetings, Incentives, Conferences en Exhibitions) samen.

Exposanten op Heavent Meetings vertegenwoordigen een breed scala aan sectoren, waaronder evenemententechnologie en productiediensten, evenementenbureaus, uitzonderlijke locaties, hotels, bestemmingen, congrescentra, entertainment- en decoratiebureaus, huurmeubilair, catering, evenementensoftware en -technologie, evenals tenten en structuren.