Benelux Event Awards

Jun 18, 2024, 4:43
ACC trapt het “Best Of Awards”-seizoen af

ACC trapt het “Best Of Awards”-seizoen af

25 april 2024

Na de Effie Awards en de Creative Belgium Awards, is het nu de beurt aan de ‘disciplinaire’ awards, met de Best Of Activation Awards (33° editie); de Belgian Event Awards (25° editie), een initiatief van Experience en EventNews in samenwerking met ACC; de Best of Content Awards (7° editie) van Custo, een Expert Center van ACC en de derde editie van de Best Of Reputation Awards van ACC in samenwerking met C2.

“Het groeiende succes van de Best Of Awards is een illustratie van de behoefte van het communicatievak om expertises in bepaalde disciplines in de verf te zetten zonder een wildgroei aan award-procedures en -uitreikingen te veroorzaken” zegt Johan Vandepoel, CEO ACC. Voor elk van de Awards zijn er aparte juries van gespecialiseerde opdrachtgevers voorzien; bij de BOA’s worden de meest creatieve activatie-campagnes ook door een Jury van CD’s bekroond.

Vanaf 25 april tot en met 01 juli kunnen alle Belgische communicatiebureaus en opdrachtgevers hun beste cases in de vier disciplines indienen op www.bestofawards.be, waar ze per discipline een Entry Kit vinden met de nieuwe categorieën; alle nodige informatie en de timing.

Meer van ACC Belgium :