Vaste & tijdelijke locaties

Jun 5, 2020, 8:43
De Wild Gallery: een award-zaal

De Wild Gallery: een award-zaal

07 februari 2019

De Wild Gallery heeft het agentschap EBP weten te verleiden voor hun evenement ‘BIM Awards 2018’. Een evenement waarbij een prijsuitreiking en een walking dinner in een sober decor werden gecombineerd.

De BIM Awards 2018 hadden als doel de beste BIM-projecten in de Benelux te belonen. Het was een unieke gelegenheid om het werk van de verschillende spelers in de sector in de kijker te zetten.

Ter verduidelijking, BIM staat voor het delen van betrouwbare informatie gedurende de hele levensduur van een gebouw of infrastructuur, van ontwerp tot sloop.

EBP, dat een globaal aanbod van opleidingen, persconferenties, congressen, op maat gemaakte seminars, advies en nog veel meer aanbiedt, had de gewoonte om de Awards in hotels te organiseren. Maar dit jaar besloot men om dit evenement voor 150 personen van lucht te laten veranderen, en werd er gekozen voor de aantrekkelijkheid en vrijheid van organisatie die wordt aangeboden door de Wild Gallery.

Van de opleidingsruimte tot de catering bij de prijsuitreiking, was het traiteur « les Frères Debekker » die de honger van de aanwezigen heeft gestild.

Het event verliep in twee golven: een eerste, kleine golf, was voorzien aan het begin van de ceremonie, met een informatiesessie. Maar de meeste deelnemers werden pas aan het einde van de namiddag verwacht.

Vier prijzen werden toegekend: "Infrastructuurprojecten", "Openbare projecten", "Industriële, commerciële of residentiële projecten" en "BIM Award van het jaar".

Gedurende de avond konden de gasten genieten van de Wild Gallery, een evenementruimte die de klant vrijheid bood in een omgeving met industriële charme.

Contactgegevens:

Wild Gallery                                                           
Gereistraat 11 – 1190 Brussel
Tel/ Fax: +32 2 344 41 55                   
Nathalie Kockaerts: +32 (0) 486 43 43 33  
info@wildgallery.be
http://www.wildgallery.be/

EBP                                                                                                
Avenue du Bourgmestre Etienne Demunter 3 - 1090 Jette
Tel: +32 2 420 68 60                                                                           
Fax: +32 2 791 96 75     
https://www.ebp.be/

Meer van Wild Gallery :