Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 16:23
Sisley presenteert nieuwigheden in de Wild Gallery

Sisley presenteert nieuwigheden in de Wild Gallery

08 augustus 2018

Om het nieuwe gamma ‘Hair ritual’ aan de pers voor te stellen koos Sisley voor de Brusselse Wild Gallery. Het bekende merk van luxecosmetica vertrouwde op Secondfloor voor het bedenken van het concept en de organisatie van het evenement ‘Sisley hair’.

Secondfloor koos voor een ‘Hair ritual party’ en stopte het event in de kleuren van het nieuwe productengamma. De ruimte in de Wild Gallery waar journalisten, bloggers en bij uitbreiding de hele cosmeticasector was uitgenodigd, baadde in de kleuren geel, blauw, wit en zwart. In totaal tekenden meer dan 400 genodigden present om de jongste creatie van dit schitterende merk te bewonderen.  

Secondfloor drukte verder haar stempel op di evenement door de gangen van de Wild Gallery op te smukken met blauwe en groene neons. Als animatie werden verschillende workshops in de verschillende ruimtes ingericht. Tal van panelen, bedrukt met de kleuren van de verschillende producten, en de aparte fotoruimte gaven een extra vleugje glans aan het evenement.

Het cateringteam Thirst en Secondfloor hebben al hun vaardigheden aangesproken om het Franse merk de best mogelijke productpresentatie aan te kunnen bieden. De Wild Gallery zelf was bovendien de perfecte plek voor deze productpresentatie!

Wild Gallery
Gerijstraat 11 – 1190 Brussel
info@wildgallery.be
Tel/ Fax: +32 2 344 41 55

Nathalie Kockaerts: +32 (0) 486 43 43 33

Secondfloor
Waterloosesteenweg 870 - 1180 Brussels
ilona@secondfloor.be
Tel: +32 (0)2 340 86 00

Meer van Wild Gallery :