Vaste & tijdelijke locaties

May 3, 2024, 15:57
De Wild Gallery ontvangt de Balie van Brussel

De Wild Gallery ontvangt de Balie van Brussel

28 mei 2015

Op 27 februari namen de advocaten een dag verlof om naar de Wild Gallery te gaan voor de eerste dag van de advocaat in kleine structuren, georganiseerd door de Franstalige Balie van Brussel en die van Waals Brabant. Het evenement begon in de kleine uurtjes met de opening van de exposanten zoals ING, Proximus en Mitsubishi, dat een hybride auto tentoonstelde om de fiscale voordelen van dit soort voertuigen te illustreren.

De deelnemers van dit evenement werden verwelkomd met een koffie en viennoiseries gevolgd door een welkomstwoord van de Stafhouder van Brussel. Vervolgens werden de advocaten uitgenodigd om plaats te nemen in één van de grootste zalen van de Wild Gallery om verschillende toelichtingen te volgen gegeven door verschillende orators.

In het begin van de namiddag konden de uitgenodigden deelnemen aan werkateliers. Om dit waar te maken creëerde de Wild Gallery 6 verschillende ruimtes op het gelijkvloers. Deze werden onderverdeel 5 ateliers en 1 expositiezaal met catering.

Op het einde van de ateliers namen de advocaten deel aan plenaire sessie om de conclusie van een externe observator, een journalist, en de verslagen van de verantwoordelijken voor de werkateliers door te nemen. Het evenement eindigde in stijl met een cocktail in de post industriële zaal van de Wild Gallery.

Het succes was zo groot dat dit evenement al een tweede editie zal hebben binnen 2 jaar!

Franstalige orde van de advocaten van de Balie van Brussel
Justitiepaleis
Poelaartplein
1000 Brussel
ordre@barreaudebruxelles.be
Tel : +32 2 508 66 59
www.barreaudebruxelles.info

De Orde van advocaten van de Balie van Waals Brabant
Justitiepaleis
Albert I Plein 3
1400 Nijvel
Tel : +32 67 21 47 06
www.barreaudenivelles.be

Wild Gallery
Gerijstraat 11
1190 Bruxelles
info@wildgallery.be
Tel: +32 2 344 41 55
Fax: +32 2 344 41 55
www.wildgallery.be

Meer van Wild Gallery :