Event management

Jun 18, 2024, 3:31
Reserveer nu uw stand op Eventure!

Reserveer nu uw stand op Eventure!

30 april 2024

Eventure is een nieuwe, Vlaamse vakbeurs voor de evenementensector. Deze zal op woensdag 18 en donderdag 19 december voor de eerste keer plaatsvinden in Waregem Expo. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich nu aanmelden om een stand te reserveren.

Eventure wil organisatoren van grote én kleine events een divers en compleet aanbod aan toeleveranciers tonen. De beurs zet dan ook in op een heel brede groep van exposanten. Alle soorten eventleveranciers zijn welkom: artiesten, aanbieders van teambuildings, venues, AV-leveranciers, leveranciers van herbruikbare bekers, vloerbekleding, meubilair, tenten, toiletwagens,… Intussen hebben al meer dan 50 exposanten hun deelname bevestigd.

Eventure kiest er bewust voor om de drempel voor exposanten laag te houden. Er worden stands aangeboden van 6, 9 en 12 m². Voor beginnende bedrijven is er een all-in formule met tapijt, wanden, verlichting en meubilair inbegrepen. Bedrijven die creatief willen zijn, of zelf een stand hebben, kunnen kiezen voor de naakte oppervlakte. In de tweede hal wordt er een animatiedorp voorzien, met standruimtes van 6 m² voor 550 € excl. btw. Ideaal voor dj’s, artiesten, goochelaars of fotografen die niet veel plaats nodig hebben.

Interesse om ook uw eventexpertise te tonen tijdens Eventure? Reserveer dan uw stand via www.eventure.pro.

Meer van Eventure :