Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 15:23
E-INVOICING seminarie in Wild Gallery!

E-INVOICING seminarie in Wild Gallery!

19 december 2017

De Brusselse Wild Gallery mocht onlangs CodaBox verwelkomen voor een evenement rond elektronische facturatie. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden, gekoppeld aan een heldere uitleg over de nieuwe normen, gaf CodaBox de deelnemers de mogelijkheid om tot de kern van de zaak door te dringen. Het hoofddoel van het evenement was om boekhouders en fiduciaires te informeren over e-facturatie.

De dag was opgesplitst in drie delen. Er werd gestart met een welkomstdrankje, gevolgd door de presentatie over elektronische facturering en tot slot was er een zittend diner en een live concert.

Een aantal ministers, onder wie onder meer Alexander De Croo en Marc Van Thournout kwamen langs om de genodigden van het evenement, dat uitgroeide tot een groot succes, toe te spreken. Met meer dan 400 registraties en een breed aanbod aan perfect aangepaste technieken werd de informatieboodschap volgens Caroline Jublou, CodaBox's managementassistent, zeer goed overgebracht.

De keuze voor de Wild Gallery werd vergemakkelijkt omdat de algemeen manager van Codabox al eerder had deelgenomen aan evenementen in de Wild Gallery. Ook de eigentijdse stijl van de zalen heeft bijgedragen aan het overtuigen van de Belgische marktleider inzake administratieve vereenvoudiging ten dienste van de financiële sector.

Laten we ook nog even Hugggy, het platform van "Creative Partners", vermelden, omdat zij dit evenement volledig hebben georganiseerd. Deze ‘Hotshop’ brengt tal van aanvullende competenties voor reclamebureaus, overheidsinstanties of particuliere bedrijven die behoefte hebben aan creatieve inhoud, samen onder één dak.

Wild Gallery

Gerijstraat 11 – 1190 Brussel

Tel/Fax: +32 2 344 41 55

Nathalie Kockaerts: Tel: +32 (0) 486 43 43 33

info@wildgallery.be

www.wildgallery.be

CodaBox N.V.

Romeinsestraat, 10 - 3001 Leuven (Heverlee)

Tel: +32 2 880 84 80

info@codabox.com

Meer van Wild Gallery :