Audiovisueel

Nov 16, 2019, 23:13
ADC stuurt het Autosalon

ADC stuurt het Autosalon

19 juni 2019

Tussen 19 tot 27 januari ontving de Heizelvlakte opnieuw het Autosalon van Brussel, georganiseerd door Febiac. Voor deze trouwe klant verzorgde ADC Production een groot deel van de audiovisuele apparatuur in verschillende paleizen, tot grote vreugde van de merken en de 440.000 bezoekers.

Voor dit Autosalon 2019 leverde ADC alle audiovisuele technologie die Febiac nodig had, buiten de stands van de merken die steeds hun eigen materiaal van salon naar salon meenemen. "We hebben inderdaad alle audiovisuele apparatuur geleverd voor Paleis 10, dat in het teken stond van alternatieve mobiliteit, alsook voor de mobility pass corridor, met een eerste audiovisuele ervaring voor de presentatie van de Mobib Pass, de nieuwe kaart van de toekomst die het mogelijk maakt om te reizen met TEC, De Lijn, de MIVB en de NMBS. We hebben ook gezorgd voor het volledige videoluik in Paleis 1, omtrent het thema 'Dream Car', met uitzonderlijke en luxueuze sportauto’s. In Paleis 6 stonden we ook in voor de LED-signalering, in het bijzonder om te zorgen voor een doorstroom naar Paleis 12, waar we alle audiovisuele apparatuur voor de animatie leverden. Febiac had immers een acrobatische en artistieke show gepland bij de grote Pitstop-bar, om zo meer mensen naar deze meer discrete zaal te trekken."

"De enige bijzondere beperking was de zeer korte montagetijd, omdat Paleis 10 nog werd gebruikt voor een andere manifestatie. De LED’s in Paleis 6 moesten ‘s nachts worden gemonteerd, nadat alle exposanten hun stand hadden opgebouwd. Maar zoals altijd hebben we ons aangepast aan deze uitdaging, tot grote tevredenheid van deze trouwe en gelukkige klant", zo besluit Daniel Van Ruyssevelt van ADC Production.

Meer van ADC Production :

ADC Production