Audiovisueel

Jul 27, 2021, 7:28
ADC – AMMA - BrightFish, een winnend trio

ADC – AMMA - BrightFish, een winnend trio

31 oktober 2018

Op 17 mei kwam de top van de Belgische reclamewereld samen in het Auditorium 2000 op Brussels Expo voor de jaarlijkse Master in Media Awards, kortweg AMMA. Op verzoek van zijn trouwe klant BrightFish ondersteunde ADC Production het geluid, het licht en de projectie op het 36 meter brede panoramische scherm.

Het doel van de AMMA's is om de marketing- en communicatieberoepen te promoten door de beste resultaten in termen van de media-expertise in ons land te belonen. Hierbij wordt aandacht besteed aan domeinen zoals onderzoek, planning en strategie, innovatie, alsook de marketing van advertentieruimte en het creatieve gebruik van de media.

"Voor de 600 aanwezigen, voornamelijk reclame- en mediabureaus en hun klanten, hebben we gebruik gemaakt van het panoramische scherm van het Auditorium 2000. Zo konden we perfect werken met een gebogen beeld van 36 meter dat werd geprojecteerd door drie projectoren van 30.000 lumens. De projecties waren voornamelijk achtergrondafbeeldingen, met daarop een reeks inserts, met name voor de presentatie van de projecten die werden beloond met deze zeer populaire prijzen. Kortom, een klassieke formule, maar eentje die wel steeds van hoog niveau moet zijn, vooral omwille de weerklank die het event geniet binnen de marketing- en reclamesector. Een sector die vaak gebruik maakt van onze diensten voor zijn zichtbaarheidsoperaties”, aldus Daniel Van Ruyssevelt.

Meer van ADC Production :