Audiovisueel

Jun 5, 2020, 9:02
ADC doet een dubbele inspanning voor GS1

ADC doet een dubbele inspanning voor GS1

20 mei 2019

Van 18 tot 22 februari heeft GS1, de wereldwijde marktleider op vlak van standaardisatie van traceerbaarheidsmethoden in de supply chain, opnieuw zijn Global Forum en zijn gala-avond georganiseerd, respectievelijk in Square Brussels en Tour & Taxis. Voor deze dubbele opdracht vertrouwde het evenementenbureau New Alternative het beheer van audiovisuele techniek opnieuw toe aan ADC Production.

"In Square Brussels leverden we alle audiovisuele apparatuur voor de verschillende ruimtes (Hallen 1 en 2, de Gold Hall, de Panoramic Hall en Hall 100) die werden gebruikt voor de workshops, plenaire sessies, forums en andere netwerkmogelijkheden van dit Global Forum, dat 600 afgevaardigden van over de hele wereld bij elkaar bracht. In de Gold Hall gebruikten we bijvoorbeeld multi-screens, een panoramisch scherm van geïntegreerde beelden en geperforeerde zijschermen die zorgden voor een geluidstranparantie, waardoor het mogelijk was het bestaande geluidssysteem te gebruiken. En dan waren er ook nog het achtergrondscherm, dat diende als basis voor de Powerpoint-presentaties, en de schermen in het midden van de zaal, om het leescomfort van de congresdeelnemers te bevorderen. Voor de gala-avond in Tour & Taxis, die het thema ‘GS1’s got Talent’ meekreeg, stonden we in voor de volledige techniek: de structuur, de video’s, de verlichting, het podium, het geluid…"

"Ondanks de strakke timing is alles bijzonder goed verlopen. Onze grote kennis en onze ervaring met Square hebben het werk zeker vergemakkelijkt. Onze trouwe klant waardeerde dat we niet op onze lauweren rustten en elke keer probeerden te verrassen", zegt Daniel Van Ruyssevelt van ADC Production.

Meer van ADC Production :

ADC Production