Audiovisueel

Feb 27, 2021, 10:28
ADC projecteert positieve energie in Leuven

ADC projecteert positieve energie in Leuven

15 december 2020

Tijdens dit sombere jaareinde in het teken van Covid en opsluiting, heeft de Stad Leuven een campagne gelanceerd om de Leuvenaars te steunen en aan te moedigen om vol te houden en zo een snelle terugkeer naar het "samen leven" te bevorderen. ADC Production stond in voor de monumentale projectie van de visuals van deze campagne, zo vertelt Daniel Van Ruyssevelt.

"Sinds 24 november tonen we de beelden van deze steun- en solidariteitscampagne getiteld 'Even apart, altijd samen' op drie karakteristieke sites in Leuven, namelijk de Silo, het Provinciaal Paleis en IMEC. De stad Leuven wilde vooral een actie zonder zorgen of beheer van haar kant, en dus autonoom op vlak van projectie, veiligheid, monitoring en mediawisseling. Kortom, het soort acties dat we al enkele jaren op een beproefde manier uitvoeren. Voor dit project hebben we 3 Christie Boxer 30.000 ansi lumen 4K-projectoren en 3 Modulo Pi Nano-mediaservers ingezet die heel goed werken met onze 4G-bestuurde mediaspelers. Zo kunnen we alles op afstand correct uitvoeren volgens het schema, met name van 17u tot middernacht en van 5u30 tot 8u30. Daarnaast is er de mogelijkheid om de visuals te wijzigen, volgens de wensen van de stad."

En het minste dat kan worden gezegd, is dat deze actie positieve energie overbrengt. "Oorspronkelijk was voorzien om deze actie te laten lopen tot 9 december. Maar er is zoveel positieve feedback op sociale netwerken, dat de Stad heeft besloten deze actie te verlengen tot 5 januari", besluit Daniel Van Ruyssevelt van ADC.

Meer van ADC Production :