Audiovisueel

Jul 27, 2021, 7:17
ADC splitst zich in twee voor GS1

ADC splitst zich in twee voor GS1

01 juni 2017

Van 20 tot 24 februari heeft de wereldwijde organisatie GS1, actief binnen het domein van de normalisering van de coderingmethodes gebruikt in de logistieke keten, zijn Global Forum 2017 in Square Brussels en zijn gala-avond in Tour & Taxis georganiseerd. Voor deze dubbele missie, vertrouwde het evenementenagentschap New Alternative de volledige audiovisuele techniek opnieuw toe aan ADC Production.

Dit jaar verhuisde het Global Forum voor de eerste keer naar SQUARE Brussels. De moderniteit en het grote gevoel van openheid van dit congrescentrum zetten de toon op vlak van sfeer. Er waren meer dan 55 sessies en tal van sprekers van het hoogste niveau, waaronder voor de eerste keer ook leiders uit de eCommerce van China en India. Met 789 deelnemers afkomstig uit 88 landen, was dit het grootste Global Forum dat tot nu toe georganiseerd werd. Op de avond van 22 februari was al dit mooi volk op de afspraak in de Shed 2 in Tour & Taxis voor de traditionele gala-avond. De afgevaardigden van de nationale GS1-organisaties van over de hele wereld vormden een grote cultuurmix die niet vanzelfsprekend was. Een interactieve, muzikale quiz heeft hier het ijs helpen breken, door een goede sfeer te creëren en zo de avond op het juiste spoor te zetten.

"Voor deze grote manifestatie, waren we verantwoordelijk voor de volledige audiovisuele techniek op de twee locaties. Om de klant het niveau van kwaliteit te geven wat hij van ons gewoon is, hebben wij nogmaals het grof geschut bovengehaald, met een ploeg van niet minder dan 30 personen voor het beheren en laten draaien van niet minder dan 6 opleggers met materiaal”, aldus Daniel Van Ruyssevelt van ADC Production.

www.adcprod.be

Meer van ADC Production :