Audiovisueel

Jul 27, 2021, 7:15
De perslancering van de OPEL Crossland X, een mooie opdracht voor ADC

De perslancering van de OPEL Crossland X, een mooie opdracht voor ADC

14 september 2017

Het was in het prachtige decor van een Italiaanse wijnmakerij, gelegen tussen Treviso en Venetië, dat het evenementenagentschap Eleven³ afgelopen maand mei een perslancering organiseerde voor de nieuwe compacte crossover van Opel: de Crossland X. Gedurende 20 dagen konden 450 Europese journalisten kennismaken met dit nieuwe model, dat kon pronken dankzij de audiovisuele ondersteuning van ADC Production.

"Voor onze trouwe klant Eleven³, die ons al eerder had ingeschakeld voor de lancering van een ander Opel-model op een bootrestaurant in Nederland, hebben wij ons ontfermd over de volledige audiovisuele ondersteuning, licht en geluid, van deze lancering, en dit met een technische permanentie ter plaatse van 7 tot 24 mei laatstleden. De enige inperking was dat de beeldkwaliteit moest voldoen aan de vereisten van Opel.

Naast de opgelegde grafische consignes, zorgde ook het respecteren van de kleurmeting voor heel wat werk, aangezien alles zich bij daglicht afspeelde. Daarom hebben we dan ook voor 3 mm led-schermen gekozen. Naast de presentatie zelf, kregen de in totaal 450 journalisten – die in groepen van ongeveer 30 personen waren uitgenodigd – tussen 11 en 23 mei ook de kans om een ontdekkingsparcours af te leggen op de charmante kleine wegen van de streek.

Zo kon men uitgebreid kennismaken met deze nieuwe praktische en leefbare crossover, die daarnaast ook nog eens de coole look van een SUV heeft", aldus Daniel Van Ruyssevelt van ADC Production.

www.adcprod.be

Meer van ADC Production :