Audiovisueel

Sep 22, 2021, 20:07
Play AV ondersteunt de Acerta Summit 2019 in Docks Dome

Play AV ondersteunt de Acerta Summit 2019 in Docks Dome

20 mei 2019

Het takenpakket van een boekhouder of accountant is tegenwoordig veel uitgebreider geworden dan enkel adviseren. Begeleiden, ondersteunen en inspireren behoort nu ook tot hun takenpakket. Dit komt voornamelijk door de digitale vloedgolven in de snel evoluerende sectoren. Om hier een hulp voor te bieden organiseerde Acerta voor de eerste keer de Acerta Summit , een evenement voor boekhouders en accountants in Docks Dome te Brussel.

Gedurende deze inspirerende dag konden de 550 aanwezige bezoekers luisteren naar verschillende topsprekers zoals Sven Nys en Jean-Jacques Cloquet. Er waren ook verscheidene  lezingen waarbij onderwerpen zoals “de impact van digitalisering op de financiële industrie” en “hoe reageren op trends als de futureproof accountant” aan bod kwamen. De boekhouders en accountants konden daarnaast ook met elkaar kennismaken tijdens de daarvoor voorziene netwerkmomenten.

Play AV werd ingeschakeld voor de volledige technische en audiovisuele ondersteuning tijdens de show met onder andere de aanmaak van een openingsvideo, extra showverlichting, simultane vertalingsoplossingen en dergelijke meer.

Voor al uw aanvragen, technische en commerciële inlichtingen kan u bij info@playbiz.be terecht. Een technisch en commercieel team staat ter uwer beschikking teneinde u snel en efficiënt mogelijk van dienst te zijn.

Meer van ADC Production :