Audiovisueel

May 29, 2020, 15:50
ADC, orkestleider tijdens de Belgische nationale conventie van Deloitte

ADC, orkestleider tijdens de Belgische nationale conventie van Deloitte

16 november 2016

Deloitte Fiduciaire, het Belgische filiaal van het wereldwijde kantoor Deloitte gespecialiseerd in audits, boekhoudexpertise, managementadvies, alsook juridisch en fiscaal advies, hield op 23 september zijn nationale conventie in Paleizen 10 en 12 van Brussels Expo op de Heizel. Het evenementenagentschap D-Side, dat instond voor de organisatie van deze conventie die de 3000 Belgische medewerkers van Deloitte verzamelde, had het audiovisuele  luik van deze manifestatie toevertrouwd aan ADC Production.

"De belangrijkste uitdagingen voor dit evenement hadden te maken met de vrij strakke deadline, zelfs al ging het om een evenement dat uitgesteld was naar aanleiding van de lock-down in Brussel na de aanslagen in Parijs. Bovendien ging het toch om een zeer grote productie met tal van sprekers en sessies verdeeld over de twee Paleizen. Om dit allemaal goed te laten verlopen, hebben we in Paleis 12 beroep gedaan op een panoramisch scherm van 45 m lang bij 8 m hoogte, alsook 3 Christie Boxer 30.000 lumen / 04 K projectoren, aangestuurd door een Vista X 20 / 20.000.000 pixels processor. In de expozone hebben we eveneens 12 Samsung 95’’ schermen geïnstalleerd. In Paleis 10 hadden we dan weer twee Christie HD 20 K projectoren ingezet, die aangestuurd werden door een Vista 344 XC processor."

"Dit evenement zet nog maar eens in de kijker dat wij gebruik maken van de allerlaatste technologieën op vlak van beeldbeheer en panoramische uitzendingen, met de kracht van de beste projectie (4 K), multisource verwerking, en het beheer van projectoren en de retoursignalen", besluit Daniel Van Ruyssevelt van ADC Production.

www.adcprod.be

Meer van ADC Production :

ADC Production